”Vi importerar religiösa konflikter”


Islamiseringen av Tyskland 2015. ”Vi importerar religiösa konflikter”

av Soeren Kern  •  13 januari, 2016

 • En mobb bestående av tusen män av ”arabisk eller nordafrikansk” härkomst utsatte över 100 tyska kvinnor i centrala Köln för sexuella övergrepp på nyårsafton. Liknande attacker skedde i Hamburg och Stuttgart. Kölns borgmästare Henriette Reker menade att brotten ”inte under några omständigheter” skulle tillskrivas asylsökande. I stället la hon skulden för överfallen på offren.

 • ”Det är inget fel i att vara stolt tysk patriot. Det är inte fel att vilja att Tyskland ska förbli fritt och demokratiskt. Det är inte fel att bevara vår egna judisk-kristna civilisation. Det är vår plikt.” – Geert Wilders, holländsk politiker, i ett tal på ett möte i Dresden.
 • ”Vi importerar islamisk extremism, arabisk antisemitism, nationella och etniska konflikter mellan andra folk, och en annan uppfattning om samhälle och rättssystem. Tyska säkerhetstjänster är oförmögna att hantera dessa importerade säkerhetsproblem, och de påföljande reaktionerna från det tyska folket.” – Ur ett läckt regeringsdokument, publicerat av Die Welt.
 • Tyskland kommer att spendera minst 17 miljarder euro (cirka 167 miljarder kronor) på asylsökande under 2016. – Die Welt.
 • Saudiarabien förbereder finansiering av uppförandet av 200 nya moskéer i Tyskland för att tillgodose asylsökarnas behov. – Frankfurter Allgemeine.

2016-01-13_0927

Tysklands muslimska befolkning ökade explosionsartat med över 850 000 personer under 2015, och nu ligger landets totala muslimska befolkning för första gången på nästan sex miljoner.

Av de en miljon migranter och flyktingar som kom till Tyskland 2015, tros minst 80 procent (eller 800 000) vara muslimer, enligt uppskattningar gjorda av Muslimska centralrådet i Tyskland (Zentralrat der Muslime in Deutschland, ZMD), en muslimsk paraplyorganisation med säte i Köln.

Förutom nykomlingarna ökar den muslimska befolkningen som redan bor i Tyskland med uppskattningsvis 1,6 procent per år (cirka 77 000), enligt extrapolerade data från en färsk undersökning av befolkningstillväxt bland Europas muslimer gjord av Pew Research Center.

Läs vidare


5 responses to “”Vi importerar religiösa konflikter”

 • 🐷

  Dom har klart visat avsikt utan undantag bara försvinn ut ur mitt land eller ta konsekvensen själv.
  Stäng allt vad bidrag heter! Det drabbar ingen svensk.
  För det är helt omöjligt få motsvarande som svensk.
  Resten är löser vi själva i Sverige

  .

  .

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Mnja kan det vara så att de sexmiljoner muslimerna ersätter de sexmiljoner judar som dödas av Tyskland i tyska koncentrationsläger!

  Tror frau Merkel att hon på något sätt utjämnat och sonat Tysklandsbrott mot mänskligheten genom den här importen! Kan det vara så frau Merkel längtar tillbaka till gamla tider, den fattigdomstid som rådde i Tyskland på nittonhundratrettiotalet?

  Frau Merkel håller just nu, genom sin förda asylpolitik på att skapa en ny ledare med rötter och retorik i folkviljan!

  Ser märkliga samband mellan den politiska verkligheten idag och den som rådde på nittonhundratjugo och trettiotalet!

  Frågorna är berättigade i förhållande till det som just nu händer Tyskland!

  Gilla

 • br

  6 miljoner!? 6 miljoner muslimer!? Tyskland är ju rökt!!hur f-n tänker de?vi har just sett vad 1000 muslimer är kapabla till. Tyskland är ju verkligen rökt!!

  Gilla

 • Jocke

  Vi här i Norden hade allting väl.
  Ingen nöd eller brist på någonting.
  Vi hade inga problem egentligen.

  Men människan är till naturen sådan att har den inte problem, skaffar den det.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Muslimska eritreaner hotar öppet att förgöra Tyskland och införa kalifat:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: