Vem kan man lita på?

Vem kan man lita på i dagens Sverige?

Politiker är en yrkesgrupp som sedan begynnelsen dragits med förtroendeproblem och som de senaste decennierna tappat allt mer av folkets stöd. Därav en av orsakerna till att SD växer.

Journalisterna är ohotade på sin jumboplats när Förtroendebarometern publicerar sina årliga undersökningar. Därav en av flera orsaker till att alternativa medier växer.

Om vi nu inte ens kan lita på rättsväsendet har mycket gått förlorat, men vilka alternativ kan vi då vända oss till?

13 thoughts on “Vem kan man lita på?

  1. Svar: Ingen.

    Problemen ökar exponentiellt för var dag. Fast, vi har ju ingen att skylla, vi riktiga svenskar har låtit förrädarna reinfeldt och nu den mycket suddiga och otydliga feminist-någonting-regeringen härja fritt.

    Så obeskrivligt dumt. Hur fan ska det gå för våra barn?

  2. Vilka litar jag på i dagens Sverige? Ja, inte är det politikerna, inte ämbetsmännen/tjänstemännen som skulle vara oförvitliga, inte polisväsendet(undantag enskilda polismän), inte rättsväsendet (ja möjligen om ärendet gäller svensk mot svensk), inte pressen och Public Service – där mörkar man och förvillar.
    Min tillit till det svenska samhället har på 25-30 år helt raserats.

  3. Vi kan inte lita på någon utöver alternativ media och bloggar, hela PK-Sverige ingår i detta upplägg, när man lägger ihop händelser för händelser så inser man att vi är utsatta för ett angrepp som vi inte sett sedan socialdemokratiska regeringen burade in kommunister på -40 talet. Denna mer eller mindre planerade konspiration omfattar rödgröna journalister på propagandaministeriet (SR/SVT) och övrig Pk-media, PK-politiker, del av statliga och kommunala myndigheter samt övriga delar av PK-samhället, typ fackliga organisationer och andra halvofficiella organisationer, exempelvis Nobelstyrelsen som inte ger någon inbjudan till Jimmie Åkesson även om det är riksdagen 3:e största parti med hänvisning till värdegrunden men utan att blinka bjuder in ambassadörer för 3 stolta och kända demokratier, Iran, Saudi, Nordkorea, men det är väl så att Nobelstyrelsen delar dessa länders värdegrund.
    Det Sverige behöver är typ av glasnost och perestrojka a la Gorbatchov på 80-talet. Det skulle också vara bra om någon internt på propagandaministeriet (SR/SVT) som tröttnat kunde agera visselblåsare för att få del av sanningen och delge medborgare denna.

  4. Troligen har polisen fått order uppifrån högsta ledningen som i sin tur fått order från justitedepartementet dvs från pk politikerna. Sen har ju media censurerat och mörkat utländska brottslingar i åratal. Bra att denna röta kommer i ljuset.

    • Vem/vilka kommer att ställa dessa kriminella politiker och deras medlöpare inför rätta? Svar, folket och Folkdomstolen.

  5. Nej det finns ingen man kan lita på idag, inte Kyrkan,
    inte Media ,Inte Polisen,i vart fall inte dess ledning.
    Jo en sak kan man lita på och det är att Statens avgifter
    kommer man inte undan!

    • Att sveriges skatter är högst i världen kan vi lita på.
      Och att dessa kommer att chockhöjas för att försörja alla som inte har kommit hit för att jobba.

  6. Alternativet torde var folkrätten. Att folket tar saken i egna händer.
    Detta är förstås inte specielt lyckligt då våldet i samhället torde sprida sig och få oproptionella följder.

    • Det är klansamhällena som är orsak till oredan i Sverige. Inte svenska klansamhällen, de har vi gjort oss av med för länge sedan.

  7. Det ser illa ut.
    För i tiden kunde man lita på Kyrkan. Nu har den sällat sig till landsförrädarna.
    Romarna levde omoraliskt liv tills samhället gick under. Vi är på den vägen.
    Landets gränser är bara till för att inringa skattebetalarna. Utlänningar har fritt fram till kassakistorna och vänstermedia applåderar.

    Utrikesministern vill ha allmän värnplikt med en civil del för att serva invandrare. Med ett sådant system kommer största delen av försvarsbudgeten gå till migrationspolitikens alla områden.
    Vad försvarsministern tycker vet vi lite om.

    Svenskar får skylla sig själva som valt sina politiker och lita till sig själva. Då närmar vi oss klansamhället som många vill ha.

    • Vad händer när ”ensamkommande barnen” skall göra värnplikt och utrustas med vapen och amunition.
      Är det inte det mullan som har skickat hit dessa rekryter, väntar på.
      Då slipper de ju köpa sina vapen svart.

      • Det är en klen tröst att några har insett detta faktum så sent.
        Vi är en god bit på väg mot koranens mål, att bli vita slavar under muslimerna.
        Just det:
        Kan vi ha muslimer i vårt ”försvar”?
        Muslims livsuppgift är att ta över vårt land (koranen).
        Muslim måste följa koranen.
        Vilka muslimer är muslimer?
        Kan en muslim fullgöra en uppgift som strider mot koranen?

        Jag har ingen lösning men ser problemet.

Kommentera