4 thoughts on “Klarspråk om det muhammedanska problemet

  1. Nu är det så här med den svenska regeringen. Ledaren är svag mellan sina öron och det speglar sig på dom övriga där ingen vågar gå emot Röfven. Man vill inte förlora sin alltför väl avlönande plats.

  2. Tänk vad den mannen har rätt ”ta inte in fler innan vi klarar av att kontrollera dem till 100%”

    Tänkvärda ord! Något för regeringen och alliansen att ta till sig!

    Invasion, ockupation = krigshandling!

  3. USA stödjer Turkiet och var fullt medveten om att Turkiet skulle skjuta ner det ryska stridsflygplanet, det var även NATO. EU vill ha med Turkiet i unionen, en aggressiv muslimsk stat, därför är EU för massinvandringen av muslimer.
    På det nationella planet resonerar denna polis klokt, att ta emot muslimska flyktingar leder till katastrof.
    Vi får hoppas att han har fel eftersom Socialdemokraterna och Stefan Löven redan välkomnat 100,000 tals unga män/muslimer till Sverige. Denna invällning sjösattes av Reinfeldt med stöd av Miljöpartiet.

    • Jag har sett uppgifter på att en nyligen omstationerad amerikansk och en saudisk AWACS (luftburen stridsledningscentral) var i området när den ryska SU-24:an blev nedskjuten. Dessa har möjlighet att direkt stridsleda NATO-flyg utan att målet märker det och vad viktigare är att de kan skilja på en SU-24 och en SU-34 där den senare kan upptäcka inkommande missiler.

      Detta enligt uppgifter på nätet som också hävdar att det ryska planet inte genade över turkiskt område. Om så hade varit fallet så är jag övertygad om att det hade publicerats satellitbilder och/eller radarspår från NATO:s sida. Så påståendena är inte helt orimliga och det finns troligen ingen gräns vad det militärindustriella komplexet som Eisenhower varnade för kan hitta på.

Kommentera