Den arabiska våldtäktsleken taharrush har kommit till Europa


INVANDRARVÅLD. Den tyska polisen säger att den arabiska våldtäktsleken taharrush har kommit till Europa. – Attackerna rör sig om alltifrån sexuella ofredanden till våldtäkt, säger polischefen Holger Münch.

Fenomenet har länge varit ett problem i arabländerna, och är ”taharrush game” “Våldtäktsleken” taharrush går ut på att en stor grupp arabiska män omringar sitt offer, för det mesta en västerländsk kvinna eller en kvinna som klär sig västerländskt, för att därefter utsätta henne för sexuella övergrepp. Om männen är tillräckligt många släpas kvinnan med mobben, allt medan männen turas om att slita av henne kläderna, tafsa på henne och föra in fingrar i hennes olika kroppsöppningar.

Filmen är ett exempel från den muslimska arabvärlden. 

Den tyska tidningen Die Welt rapporterar om den nya verkligheten för Europas kvinnor som vi läst om de senaste dagarna. Utöver händelserna i Köln har nu polisanmälningar kommit in även från Berlin, Hamburg, Bielefeld, Frankfurt, Düsseldorf och Stuttgart. Dessutom har polisen i Wien och Salzburg i Österrike och Zürich i Schweiz slagit larm om liknande massövergrepp mot kvinnor utförda av nyanlända arabiska ynkryggar.

Här en kort variant på samma ”lek”

I Sverige finns liknande rapporter från Kalmar, Örebro, Malmö med flera städer.

De här brotten som utförs av grupper av unga män oroar främst polismyndigheterna ute i delstaterna i samband med stora folksamlingar, som till exempel demonstrationer. Attackerna rör sig om alltifrån sexuella ofredanden till våldtäkt, säger den Tyska förbundspolisens, BKA:s, chef Holger Münch.

-Pettersson menar att det svenska media och politiska etablissemanget är medansvariga för dessa politiska brott, fast man ska väl inte klaga, det är demokrati och beställt av 87:an och skulle man ändå drista sig till att klaga blir man stämplad som rasist…

Men jag ska berätta en hemlighet för er. Jag är en stolt rasist och en stolt islamofob!

 


11 responses to “Den arabiska våldtäktsleken taharrush har kommit till Europa

 • Robin A. Clifford

  ‏تحرش جماعي‎‎
  taḥarruš ǧamāʿī

  Gemeinschaftlicher Taharrusch, Testgelände für Männerherrschaft und Allahkratie

  Kollektives Frauenerniedrigen in der Neujahrsnacht 2016 am Kölner Dom und an anderen Orten, deutschlandweit kesseln insgesamt viele hundert nach Koran und Sunna sozialisierte junge Männer junge Frauen ein, drängen ihre gegebenenfalls vorhandenen männlichen Begleiter ab, packen den weiblichen Opfern an Gesäß, Busen und Schritt, bei manchem weiblichen Opfer gelangen sie mit dem Finger in das Genital. Es kommt zu Vergewaltigungen. Blitzschnell arrangiert der Mob, dass die Opfer alleine oder zu zweit bleiben, seltener sind drei oder vier junge Frauen von beispielsweise 20 oder 30 Tätern umstellt. Etlichen der Opfer werden Mobiltelephon und Geldbörse entwendet, doch geht es offensichtlich weniger um den Diebstahl als um das Frauenentwürdigen. Politik und Presse bemühen sich täglich, Kontext und Kausalität von Islam und kollektivem Taharrusch (Taharrusch dschamai) zu verschleiern. Von Jacques Auvergne.

  https://de.europenews.dk/Taharrush-gamea-islamisches-Entwuerdigen-von-Frauen-in-der-Oeffentlichkeit-Teil-I–124608.html

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Feministerna har nu öppnat näbben en aning och det hörs lång väg att nu ska alla män dras över samma kam!

  Nu kommer feministerna att ropa från andra sidan ån!

  Det är inget nytt med tafsande män som sexuelltofredar kvinnor!

  Påståendet är helt riktigt det finns etniskt svenska män som tafsar och sexuelltofredar både barn, unga och vuxna kvinnor! Skillnaden är att de inte gör det i grupp, utan enskilt och det är en oerhört stor skillnad!

  Normala män gör inte sådana saker som att tafsa på eller sexuelltofreda någon överhuvudtaget! Tafsande, sexuellaofredanden och våldtäkt existerar normalt inte i vår svenska kultur och konvention! Den som bryter mot konventionen betraktas som avvikande och i vissa fall till och med som mycket, mycket sjuk!

  Alltså kan vi krasst konstatera att etniskt svenska män med svensk kultur och konvention som inte på något sätt är avvikande, kommer aldrig under sin livstid att misshandla, tafsa på, sexuelltofreda eller våldta vare sig barn, unga eller vuxna kvinnor! Varken enskilt eller i grupp!

  Det är mycket mycket sjuka individer som behöver någon form av vård för att komma till rätta med sina sjuka tankar och sitt sjuka handlingssätt som begår den här typen av sexuella handlingar!

  Konstaterar krasst att feministernas försvarstal för invällande sexualförbrytare inte håller i längden!

  Feminister ni får fundera ut något annat för att försvara dessa mycket, mycket sjuka och sexuellt avvikande menaiterna som inte klarar av att respektera barn, unga och vuxna kvinnor!

  Gilla

 • Synonymen

  Verkligheten kommer i kapp förr eller senare. Hycklarna har trott att det går att fylla landet med efterblivna muslimer.

  Det går INTE.

  Muslimer kan inte uppföra sig civiliserat. Dessa monster kan endast kommunicera med våld och terror.

  Utvisa ALLA muslimer!

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Denna utgör bara en i raden av barbariska ”sällskapslekar” som våra politiker har importerat. Undra hur glada europeiska kvinnor blir efter att ha deltagit i dessa ”kulturyttringar”.

  Gilla

 • Sempe

  Jaa,,,,,,vad säger den homogent kritvita och välbärgade vänster- och feministkåren om detta då?? Dom kanske inte märkte utav detta i sina rika innerstadskvarter?

  Gilla

 • Blodsven

  Detta måste vara FI:s våta dröm, annars hade väl dessa snaggade militanta hens fört ett jävla liv i hela Europa…

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Sannolikt har de stöd av sina mödrar!
  Jag frågade en till synes sekulariserad muslims kvinna om hennes son får gifta sig med en svenska. Svaret blev NEJ!
  Det säger allt!

  Gilla

 • Mary Agnes

  Pettersson: efter de senaste avslöjandena är vi nu ganska många medlemmar i Svenska Rasisters Islamifobiska Förbund…

  Gilla

  • Involuntarium.se

   Självklart är man precis som Pettersson säger en stolt rasist och islamofob! Självklart med den suveräna nationalstaten Sveriges bästa för ögonen! Med mycket stor respekt för tidigare generationers oerhört brutalt hårda arbete för uppbyggnaden av vårt fosterland för nu levande och kommande generationers bästa!

   Gilla

 • BJ

  Vad man önskar att 87:ans kvinnliga garde kunde åka ner till ett Arabland, ta en promenad på stan och få se vad some händer. Okay 87:ans garde måste klä sig väldigt sexigt om de mot förmodar kan väcka den manliga driften till liv, det är snarare man blir och förblir impotent att se Romson. Wallström och Salin i bikini. Hämska tanke

  Gilla

 • eri

  Att detta har pågått i 2 år är ju urjävligt ,,men hade inte Köln avmörkats
  så hade detta säker kunnat pågå i all jävla evighet
  snuten vågar ju för fasan inte säga ett dugg

  Lite citat:::

  Samtidigt är Ågren orolig för vad som kan hända i samhället om polisen plötsligt öppet skulle börja redogöra för vilken etnicitet eller bakgrund gärningsmän har.

  Ågren är mycket kritisk till det politiskt korrekta medieklimat som råder i Sverige där han i egenskap av polis ständigt måste vara på sin vakt för att inte bli stämplad som rasist.

  Det tar alldeles för mycket tid och energi från oss att vi hela tiden ska försvara det vi gör när vi blir beskyllda för att vara rasistiska och fascistiska. Det är en problematik för oss hur media hanterar verkligheten, skulle man kunna säga.

  Undrar om det finns en enda polis som inte röstar SD

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: