Polisen mörkar medvetet för att inte gynna SD


We Are Stockholm är Europas största ungdomsfestival och glädjer säkert många, men det finns också en baksida.

Polisen i Stockholm har i sina rapporter beskrivit festivalen som lugn, men de har ljugit.

Sanningen är att ungdomsgäng sextrakasserat unga flickor under de gånger festivalen hållits.

Redan i inledningen av festivalen inkom rapporter till polisen om ungdomar som utsatte unga flickor för trakasserier och sexuella närmanden. Flickor så unga som tolv år, utsattes av både ungdomar och män. En av polismännen som närvarat vid festivalen erkänner att han aldrig skulle låta sina döttrar gå på festivalen i vetskap om vad som händer.

Påfallande ofta har förövarna varit ensamkommande, enligt DN. Deras tillvägagångssätt har varit liktydigt med de fall vi kunnat läsa om de senaste veckorna. Grupper av unga män omringar ensamma flickor, förgriper sig på dem och stjäl deras tillhörigheter.

Efter 2014 års många övergrepp tillsatte man en ny strategi till förra årets festival, där fler poliser, vakter och frivilliga fick i uppdrag att vara extra uppmärksamma och ingripa så fort något misstänkt sågs. Det hjälpte inte och rapporterna om övergrepp var förra året fler än året innan.

Polisen skrev då i en rapport att majoriteten av förövarna var ”…flyktingungdomar företrädesvis från Afghanistan som också stod för flertalet bråk under kvällen.” Alltså ungdomar från det land varifrån majoriteten av de ensamkommande nu anländer.

Under 2015 års festival avvisades 200 ungdomar från området med stöd av ordningslagen. Mycket av polisens arbete gick också åt till att trösta drabbade flickor och skjutsa hem dem till föräldrarna.

Varför polisen valde att rapportera en lugn tillställning får också sitt svar. Flertalet anonyma poliser erkänner att ledningen undviker att rapportera fall med utländska gärningsmän och detta bekräftas av polisledningen som beskriver situationen som så att ”Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna.”

Vi ser alltså samma fenomen som i Köln, där polisledningen rapporterade om en lugn Nyårsnatt och där debatten efteråt handlat om att media och myndigheter inte velat spela invandringskritiker i händerna.

Nu ställs två frågor: Vad mer har myndigheterna i Sverige mörkat för att inte spela invandringskritiker i händerna och hur många måste offras innan debatten förs upp på bordet?

Källa: DN

90 araber och afghaner omhändertogs av polisen för sextrakasserier i Stockholm, även media mörkar


36 responses to “Polisen mörkar medvetet för att inte gynna SD

 • Per Molin

  Polisen stöder öppet ockupanterna, domen kommer att bli hård. Jävla quislingar.

  Gilla

 • Polisen och media bär ansvaret för det senaste halvårets sexövergrepp begådda av ”flyktingungdomar” | Karpstryparn III

  […] –Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är eftersom vi då tror att det spel… […]

  Gilla

 • Hasse nalle Björnlund

  ska man vara artig mot svin som kladdar på svenska flickor?

  Gilla

 • KurtFolke

  Blir inte ett dugg förvånad
  Med tanke på att Dan Eliasson på ett tidigt stadium i livet
  gett uttryck för en unken kvinnosyn.
  Knulla i Bankok………säger inte det en hel del om personens sätt att se på kvinnor, och framför allt på kvinnor av utlänsk härkommst?
  Nej fy fan för denne man, bort med honom ASAP och ingen fallskärm.
  Han kan skriva in sig på AF som vi andra.

  Gilla

 • JO

  Polisen har tappat kontrollen för länge sedan med politikernas goda minne. politikerna har ju ändå sitt på det torra och lever i en glasbubbla

  Gilla

 • Nils Dacke

  Man tar för sig pannan när man se DN och polisens agerande att inte publicerar eller informera bara för att det i förlängningen kunde stärka SD. När man till detta lägger propagandaministeriet (SR/SVT) omskrivningar för att dölja vad som hänt blir man man mörkrädd. Vad finns det mer som inte offentligörs. Sverige behöver glasnost och perestrojka enligt Gorbatchov modell från senare delen av 80-talet. RPS Dan Eliasson och DN Peter Wolodarski bör omgående sparkas eller avgå.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och det tragikomiska är, att DENNA POLITISKA POLISSKANDAL verkligen gynnar SD… 1) allt vi sagt om faran med ensamkommande och unga invandrarmän PLUS 2) det vi hävdat om en politiskt korrupt polisledning SAMT 3) det vi påstod var ljugmedia… Allt visade sig vara… helt SANT !!! Ett smash-läge vid nätet för Åkesson (tennis-språk). Game, set and match, Åkesson.

  Gilla

 • The Priest

  Jämlikhet. Behandla alla lika. Alla är lika mycket värda. Alla är lika inför lagen.

  Vilket jävla bullshit…

  Gilla

 • Suzie

  Vilken mardröm och vilket enormt svek från polisens sida.Hur i h-vete kan detta vansinne utan gränser bara fortgå och eskalera…? Har polisen blivit svenska flickors/kvinnors fiende?
  Polisen är inte längre att lita på när man är flicka/ kvinna och blir utsatt för sexuella ofredanden/våldtäkt(sförsök) av menaiter.Polisen skall inte gynna illgärningsmännen från mena och låta de satans asen komma undan genom att mörka och ljuga om deras vidriga sexuella barbaribeteende.Polisen medverkar alltså aktivt till att islamisera Sverige i en rasande fart och förpassa alla av kvinnligt kön långt tillbaka i tiden,ända till 600 talet,det blir ju konsekvensen av att låta barbarer med extremt otäck kvinnosyn få härja fritt och ofreda/råna/våldta och misshandla landets kvinnliga befolkning.Uppmanar er poliser som läser här att för guds skull blunda inte för ondskan.Sälj inte ut våra flickor/kvinnor till djävulens hantlangare.Ni är satt för att tjäna och skydda folket som avlönar er och er uppgift är inte att skydda våldtäktsmännen från offren.

  Gilla

 • Synonymen

  Marcus Birro kallar Sverige för en bananrepublik.

  Det passar ju perfekt då vi har en apa som rikspolischef.

  Gilla

  • Sven-Erik

   Lysande Birro! Dina ord väger tungt och roddarna blir fler och fler. Följande från MSN nyheter; ”Men Roger Haddad, rättspolitisk talesperson för Liberalerna, anser att polisens agerande är oacceptabelt. Hela hanteringen måste granskas, menar Haddad som i ett pressmeddelande uppmanar rikspolischef Dan Eliasson att agera”, slut citat. Lite blygsamt Roger du borde uppmana Dan Eliasson avgå omgående. Om jag inte missuppfattat avgick Kölns polismästare med anledning av Nyårsnattens händelser.

   Gilla

  • Barbara

   apa?jag älskar apor.snälla ni kalla han ”hyena”

   Gilla

  • Barbara

   VI MÅSTE GÖRA ALLT FÖR ATT SKYDDA SD!

   Gilla

 • Eri

  Dom skriver
  Om polisen gått ut med detta så hade anhöriga haft bättre möjlighet att informera och skydda sina barn och unga, säger Alhem.
  Va ???
  Det är ju det journalisterna på slaskmedia hela tiden velat undvika ,,att varna ,, för somalier eritreaner etiopier afghaner marockaner irakier syrier och alla andra MENA
  den som vågade varna blev oavkortat en super rasisti
  eller vad menar dom ?? varna för att gå ut ??varna för fula gubbar ??
  Det har ju vi ,alltså vi,,,sagt hela tiden .att vi måste kunna varna barnen för samröre med farliga människor oavsett hudfärg och då har slasken föredragit att offra barnen för den goda sakens skull,,nu verkar dom vilja vända kappan efter vinden och tro att man förlåter deras förräderi

  Inga jävla förlåt ALDRIG någonsin ,,ni skall stå till ansvar för det ni medvetet gjort under de 10 senaste åren DVS Förstört ett helt land

  Gilla

 • Kommendanten

  Pk-ist andan är sannerligen inrotad inom den politiska makten och därigenom kanaliserad till myndigheterna. Man ska inte heller glömma pk-median, som också spelar en stor roll vad beträffar det ”pkistiska hyckleriet”, där denne överskuggar de nyssnämnda.

  Vidare är samtliga ovannämnda riktiga ”bensärare” för muhammedanerna.

  Detta är inte demokrati, detta är inte rättvisa, det här är hyckleri på hög nivå och en spottloska i ansiktet på svenska folket.

  Gilla

 • Stenbock

  Skrev ju tidigare ikväll om den ihjälskjutne tunisiske terroristen i Paris…
  Kan ni tänka er,att denna man hade sju olika identiteter i såväl Frankrike som Tyskland. Hade suttit i båda ländernas fängelser,och var alltså bekant av polisen…Likväl kunde han under minst två år,plocka ut rejäla socialbidrag i Tyskland,och hade kunnat fortsätta i alla oändlighet om han nu inte,äntligen hade blivit skjuten….
  Hur många sådana fall finns hos oss ????

  Gilla

 • The Priest

  Svenska staten har valt en farlig väg och det är farligt att tappa medborgarnas förtroende.

  Polisen och våra livvaktsbeskyddande politiker bör verkligen tänka sig för om det är revolution eller lydiga medborgare som de vill ha.

  Det är farligt att vara ute och dansa runt på svag is.

  Gilla

  • Suzie

   Tror att det är lydiga medborgare folk och landsförrädarna vill fortsätta ha och de verkar kallt räkna med att folket skall tyst och villigt foga sig i allt vad de än månne vara.Frågan är om folket är /någonsin kan bli kapabelt till att göra uppror/ revolution efter decennier av socialistisk/ kommunistisk hjärntvätt?

   Gilla

 • Synonymen

  Det som vi i uppståndelsen INTE skall glömma är att Hanne Kjöller och hennes vedervärdige lille judiske chef vetat om övergreppen i minst 5 månader.

  Det är kräket Hanne Kjöller man skall var djävligt kritisk mot och spy galla över. Den lilla vidriga arroganta människan har utsatt tonårstjejer för muslimska våldtäktsmän och hållit tyst om det.

  Så vidrig är Hanne Kjöller. Hon är en falsk slingrande liten orm.

  Jag hoppas att det är hennes anhöriga hamnar på akutmottagningen med ett söndertrasat underliv.

  Så har ingen oskyldig drabbas.

  Vidriga DN.

  Fega polisdjävlar!

  Fy fan!

  Gilla

 • The Priest

  Verkar som ”den höga polisen” vill ha medborgarna mot sig. Är de riktigt sjuka i huvudet?

  Gilla

 • 🐷

  Sverige milisen kommer strax bli en kraftigt ökande grupp.
  Sverige är utan fungerande styre!
  Delvis Pga DÖ.
  Omedvetet blottade de förtvivlade politikerna sin svaghet genom att frångå det utlovade omvalet.
  Ren demokrati har de helt frångott
  Styra för styrandets skull inte för Sveriges skull!!.
  Nu spottar dom gröna loskor som belöning, på folket som dom uteslöt genom övernskommelsen.
  Det är tacken för att vi inte slängt ut dom från rosenbad.
  Nu i ren skräck försöker dom att få ungdomarna att rösta 16år gamla, få dom i sammhällstjänst eller militärtjänst att arbeta näst intill gratis åt migrationsverket.
  som slavar i sitt eget land i brist på fungerande politik, för att ta hand om våldtäktsvandrare.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Svensk demokrati sätts ur spel av svensk ordningsmakt!

  Ordningsmakten går öppet ut med att de undanhållit fakta avseende sexuella övergrepp på svenska flickor och kvinnor!

  Ordningsmaktens företrädare motiverar sitt vansinniga beslut med ”vi bedömde att uppgifterna kunde spela Sverige Demokraterna i händerna”!

  Frågeställningen infinner sig omedelbart!

  Med vilken demokratisk rätt beslutar ordningsmaktens företrädare att vissa händelser ska undanhållas befolkningen och censureras?

  Mig veterligt har svensk ordningsmakt inte något bemyndigande från svensk regering och riksdag att undanhålla händelser som kan påverka svensk politik i någon riktning! Någon har ställt sig över sina befogenheter och egenmäktigt fattat beslut som strider mot demokratisk ordning och svenskt säkerhetsarbete!

  Svenska folket ska enligt ordningsmaktens beslut, undanhållas viktiga händelser som kan komma att påverka deras liv och leverne!

  Det ingår i ordningsmaktens arbetsuppgifter att varna svenska befolkningen när säkerhetsrisker för befolkningen föreligger!

  Självklart måste nu någon träda fram och låta huvuden rulla, den som står överst på listan måste vara Dan Eliasson och hans vapendragare!

  Gilla

  • Synonymen

   Grisskallen eliasson bör rensas bort ASAP.

   Oduglingen är vedervärdigt inkompetent och dessutom genomkorrumperad.

   Gilla

 • Kurt

  Man måste vara väldig naivt att tro att sådant som händer i Tyskland inte händer här. Det som behövs är det som ha vuxit mer och mer i Tyskland nämligen medborgargarden. Kanske ett sätt att få ”Fotbolls huliganer” göra samhällsnyttiga insatser och avlastar polisen

  Gilla

 • Mary Agnes

  Är det order från Dan Eliasson ?

  Gilla

  • SD2014

   @ Mary Agnes
   Order från 7an, pratade med en polis i ett mobbning ärende med en babbe inblandad, vi halkade in på invandring och dess negativa effekter, den polisens ord skulle man ha haft inspelat 😉

   Gilla

 • Zorro

  Det här är ju inte det enda dom mörkar.

  Gruppvåldtäkter.
  Bilbränder i invandrartäta områden.
  Stenkastning mor räddningstjänsten.
  Rån.
  Bedrägerier.
  Tiggeri.
  osv
  osv

  Gilla

 • Mr Q

  Precis som det nu framkommer i Tyskland,är det ett politiskt taget beslut, att ljuga eller helt förtiga,när det handlar om deras exotiska kriminella importer. Polischefen Eliasson är ju ett typiskt absurdskt val,för en sådan judas-tjänst !

  Gilla

 • Blodsven

  …”vi tror det spelar sverigedemokraterna i händerna”.
  Ger mig fan på att alla vettiga snutar röstar på SD, så sanningen blir allt svårare att dölja….

  Gilla

 • Eri

  Det är ju för fan inte myndigheterna som mörkat !!!!!
  Det är ju slaskslaskmedja som konsekvent mörkar allt som har med dessa håriga bebisar att göra ,och jag förstår varför ,,jo Journalisterna har till och med på eget bevåg smugglat hit många av dessa våldtäktsmän i sina egna bilar när dom återvänt från sina ”kom till sverige PR”resor efter att lurat sveriges befolkning med sina snyft snyft reportage ..
  Ta ett ex Aylan Kurdi ,,ingen nämner förälder ansvaret när man tar livet av sin familj genom att sätta dom i en sjunkfärdig gummibåt ,,Mona Stalin säger fy på dig Jimmie när Aylan dog,,man nämner ingenting om att den riktiga anledningen var att Abdullah (gubben)Ville ha nya tänder
  Och det framgår tydligt om man lyssnar på CNN s intervjuv med kusinen i Canada Dvs att han ville till sverige och utnyttja svensk skattefinansierad tandvård och det är en förmån som inte förunnas våra egna fattiga pensionärer ens FYY FAN jag måste nog sluta nu jag kokar över snart
  det är inte bra för mitt blodtryck ,,,Beväpna er ,,,,

  Gilla

 • Zorro

  En skandal utan like. Man kan alltså inte längre lita på att polisen talar sanning.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Oroväckande ”mörkertalet är alltid större än det nu redan kända”

  Gilla

 • Hjultomten

  Ser polisen,militären och rättssamhället som en del av sjuklövern.

  En del av lögnen, tigandet och förtrycket!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: