Missing People


Missing People är en fantastisk organisation som på frivillig basis hjälpt åtskilliga familjer att återfinna anhöriga.

Säkerligen är den hårt ansträngda polisen tacksam för den hjälp organisationen gett dem och tacksamma är många familjer. Nu ryktas det om att Missing People samlats för en av organisationens hittills svåraste uppgift.

1

2

3

4

missing

 


24 responses to “Missing People

 • Lena

  Man måste bara få skratta och leka tittut !
  http://ingangsvarden.blogspot.se/

  Gilla

 • Josef Boberg

  Det har sina sidor att vara statsminister. Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och jag har ej upplevt någon statsminister som har fallit alla väl på läppen.

  Gilla

 • Jonte

  Kommunisterna är statens best friend i statens väg mot diktatur, de arbetar ju redan för ett diktatursamhälle. Därför demonstrerar de utan att ha ansökt om tillåtelse MEN SJÄLVKLART GÖR MYNDIGHETER INGENTING. Pusselbitarna passar bra för att staten vill ha kaos, hoppas fler ser detta och förstår målet. Ju mer förvirrade medborgaren blir desto mindre förbered är de. Förvirring är en metod även inom brottsbekämpning, en väl beprövad metod där hjärnan inte hinner reagera klarsynt pga alla frågor som uppstår i förvirringen och där hjärnan är upptagen med att förstå.

  Gilla

 • Äkta

  Staten är naturligtvis inte dumma, de ser precis samma lur som vanliga medborgaren men DE VILL INTE AGERA, DE SKA INTE AGERA. Eftersom målet är kaos. Vi måste förstå detta. Emellanåt går staten ut och LÅTSAS vara för alla värden de pratar om just för att det ännu INTE är tillräckligt med KAOS i EU länderna. Folket är ännu inte är REDO att skrika på hjälp av staten. STATEN VILL HA LITE MER INSTABILITET I LÄNDERNA INNAN FOLKET ÄR REDO ATT TA EMOT STATENS MAKTAPPARAT.

  Gilla

 • Jonte

  VIKTIGT! Kaoset som är i näst intill alla EU länder, ÄR MÅLET FÖR INVANDRINGEN. Det är meningen att det SKA vara kaos. EU utnyttjar invandrarna flyktingarna för att skapa instabilitet. Nu blev det i Köln för uppenbart om Merkel inte agerade, därför agerade Merkel vilket hon INTE gjorde först utan menade att flickorna skulle klä sig bättre. De kommer dock aldrig att kunna få fast de större antal kriminella möjligen någon för att lugna folket. Instabilitet skapas i länder som vill införa diktatur, där staten går in som räddaren eller hjälten och folket blir så tacksamma över beskyddet. Staten vill ha kontroll och makt över folket gnm att först skapa så mycket kaos av kriminellas framfart att folket SKRIKER efter beskyddare, staten. Det är exakt det som händer NU.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Tänk att så fort jag ser bilden associerar den till brännvin av märket Renat, våt, sticksig, ylletröja i färgen grådaskig med svarta inslag och grådaskiga raggsockor med hål på hälarna!

  Kan inte komma ifrån det!

  Gilla

 • Jens Myller

  Jag såg honom vid Rosenlund, han försökte köpa sex av Afghanska pojkar.

  Gilla

 • Trynbald

  Han den osköne på bilden ovan, är det någon man bör känna igen?

  Gilla

 • U-båt

  Det är svårt att betrakta Stefan Löfven som seriöst politiskt intellektuell, han är mer en kvasifigur som satts som partiledare på grund av att sossarna stått rådlösa över vem som ska vara deras partiordförande. När jag betraktar honom genom Tv rutan så känns han mer som en snubbe som man förväntas stöta på i biljettluckan till en barnkarusell eller d.y ,

  Gilla

 • Goran

  Asylinvandringen har skapat stort kaos i landet som Stefan Löfven och regeringen måste ses som medskyldig, därför de har gjort ingenting för att stoppa galenskapen.
  1989 tog Ingvar Carlsson regeringen Luciabeslutet som innebar att all asylinvandring skulle stoppas bortsedd från kvotflyktingar som FN utsett och där det fanns mycket starka skyddsskäl.
  Orsaken till stoppet var att det fanns inte jobb och bostäder för de asylsökande och 1989 beräknades asylsökande till 29.000 personer och landet hade då en högkonjuktur.
  Luciabeslutet revs upp 1991 därför Bengt Westerberg hotade fälla regeringen om inte Luciabeslutet revs upp, som det också gjordes.
  Ett Luciabeslut borde ha införts för länge sedan av regeringen, men Stefan Löfven med regeringen tycks vara helt borta vad som sker i landet.

  Gilla

  • Goran

   Det som har ökat mycket kraftigt med asylinvandringen är kriminaliteten och gängkriminaliteten där droghandeln har en central roll.
   Nu har myndigheterna försökt dölja den här kriminaliteten genom att anmälningar har blivit avförda och brott utförda av asylanter har blivit beskyllda att det är svenskar som begått dem.
   När det var en kriminell uppgörelse med skottlossning och personer blev dödade av asylinvandrare åkte Stefan Löfven till Västkusten och till platsen där de här kriminella hade stupat och lade blommor där och beklagade sorgen.
   Nu medförde det här att Löfven och sällskapet blev hotade och fick snabbt dra i väg därifrån, naturligtvis fanns det kriminella som ansåg att de stupade förtjänade att dö och Stefan skulle inte lägga sig i sådant han hade ingen aning om vad som låg bakom uppgörelsen.
   När asylinvandrare har blivit åtalade har de visat sig att de åker i en helt annan fil med frikännande och mycket låga straff än om en etnisk svensk skulle begått samma brott.
   Ett sådant här agerande ger helt fel signaler till de kriminella asylinvandrarna, de anser att kan göra som de vill.
   Våldtäkter, droghandel m.m. har helt spårat ur, på landsbygden där det aldrig funnits några drogproblem, men genom att asylinvandrare blivit placerade dit har drogproblem uppstått.
   Nu har Sverige fått en gängkriminalitet som är mycket svår att komma åt, som visat sig i andra länder, det fordras mycket stora resurser för att komma åt den, därför är det sannolika att kriminaliteten kommer att öka kraftigt i framtiden.

   Gilla

   • Goran

    Stefan har uttalat upprepade gånger att asylinvandringen är lönsam men de måste få utbildning och komma i jobb.
    Men Stefan borde veta att en stor del kan inte läsa och skriva på sitt eget språk och därför blir det en mycket lång väg att gå för att arbetsmarknaden skall få behov av sådana personer.
    Enklare industrijobb placeras i låglöneländer eller läggs ned och de industrijobb som finns i landet sker rationaliseringar som gör att företagen behöver mindre personal, men kvalificerad sådan , och produktionen den ökar.
    Servicesektorn behöver folk men det finns ingen brist på folk inom den sektorn, utan många arbetslösa står i kö för sådana jobb. Därför kan man fråga sig vilka jobb har Stefan tänkt att de här asylinvandrarna är lämpade för och var finns de jobben ?
    Den här asylinvandringen har skapat en enorm bostadsbrist, men då blir frågan hur skall bostäderna finansieras som måste byggas. Mycket svårt att se Stefan har annan lösning utan att det blir utlandsupplåning.
    Sedan har bostäderna ökat i pris enormt genom bostadsbristen som skapats genom asylinvandringen, därför måste också stora lån tas upp för att finansiera bostadsbyggandet med stor utlandsskuld.
    När ett land tar in folk från andra länder skall det finnas ett behov av personerna på arbetsmarknaden och då finns möjligheten att bygga bostäder och de boende finansierar bostäderna, men det är inte fallet med asylinvandringen.

    Gilla

   • Goran

    Stefan uttalade om afrikaner som kom illegalt i båtar från Libyen till Italien och sedan till bland annat Sverige att ”de flyr för sina liv”.
    Stefan borde veta att det finns inga krig de flyr ifrån, utan de flyr från fattigdomen till en bekväm tillvaro som i Sverige, där de genom att de är asylinvandrare får försörjningsbidrag och bostad.
    Många drömmer om att ha inkomster och bostad utan att behöva jobba, som de får som asylinvandrare i Sverige, därför är det inte underligt att kön är lång för dem.
    En av Stefans minister fick frågan av en utländsk reporter vid en TV intervju vad orsaken var att Sverige tog in massvis med asylinvandrare.
    Han svarade att orsaken var att Sverige hade en åldrande befolkning, med låga födelsetal som var orsaken till asylinvandringen.
    Sanningen är den att Sverige har inget lågt födelsetal det ligger högt, jämfört med andra europeiska länder.
    Därför kan man påstå att regeringspolitikerna är okunniga, eller de ljuger medvetet för att lura folket.
    Möjligheten är att hela den här asylinvandringen är en röstimport styrd av (Verkställande Utskottet) där orsaken är att behålla den politiska makten.
    Man har trott, genom att importera muslimer till landet kommer de att rösta på partier som är för en sådan invandring, men alltsammans kommer att bli ett fiasko.
    Orsaken är den att många som varit trogna väljare till partierna kommer att överge dem och söka sig till ett parti som värnar om landet dess befolkning och även religionen i landet.
    När man ser till opinionsundersökningarna är trenden en kraftigt fallande de som stöder och vill öka asylinvandringen.
    För politikerna att de pinar den egna befolkningen tycks inte ha någon betydelse, det som har betydelse är den politiska makten, som gör att de kommer nära köttgrytan.

    Gilla

   • Luntan

    Håller med dig på alla punkter Goran. Undrar bara hur bostadssituationen kommer att bli för ensamstående pensionärer, framförallt för dem vilkas låga bromsade pensioner inte räcker till hyra, mat, tand & hälsovård och mediciner? De kanske kommer att bli ihopbuntade i kaserner med eländig mat? För en tid sedan försökte man locka pensionärer i Västerviks kommun med s.k. Trygghetsboende till ett kriminellt område, förmodligen för att deras lägenheter skulle bli lediga för ”andra”. Hur kommer de som tvingats ta enorma lån för att få en lgh. där det kanske ännu finns arbete kunna betala sina skulder? Hela finanssystemet håller ju på att krascha! Varför vill man ta bort möjligheten att handla med kontanter men trycker nya? Själv tror jag att det har att göra med att man vill få folk att byta ut dem för att få veta hur mycket pengar som ensamstående har undangömda i bankfacken för att kunna dra in ytterligare på pensionerna. Fick nämligen från Nordea ett meddelande om att Banken inte tog ansvar för vad som fanns i bankfacken ifall en Brand i Bankvalvet(?!) skulle ”skada” innehållen. Låga, ja t.om Negativa räntor på bankkonton och bankfonder ligger i linje med detta tror jag. Att med växande upplåning hålla igång detaljhandeln med en ständigt växande mängd invandrare som inte betalar för sig och kalla det tillväxt är oerhört. Hur länge kommer regeringen att fortsätta ljuga för folket? Det mördas numera människor oftare än förut i landet. Palme mördades för 30 år sedan. – Få se när det första nya politiska mordet inträffar?

    Gilla

   • Goran

    Det är helt rätt ”Luntan” pensionärerna har kommit i en utsatt situation, därför politikerna ser pensionärerna som tärande i samhället och ser helst att de faller bort.
    Meningen är väl att de skall ge plats för politikernas ”Gulli Gull” asylinvandrarna.
    Ett företag Fazer upphandlade mat från Migrationsverket till asylboende i Trängslet i Älvdalen för 572 kr per asylsökande och dygn till en kostnad endast för maten till 242.000 per dygn.
    Det här bevisar att pensionärerna på deras äldreboende är satta på undantag.
    Många finansierar sina bostäder med stora lån, idag är det mycket låga räntor, men sådant är inte säkert de varar i evighet.
    Det är mycket lågt oljepris idag som fallit från 100 US dollar fatet till 33 US dollar fatet.
    Sverige importerar all sin olja som gör att energin har ett lågt pris, men när oljan stiger i pris blir det prisökningar som slår på inflationen och gör att räntorna måste höjas.
    Stiger räntorna tillsammans med en lågkonjuktur och arbetslöshet kommer problemen med bostadslånen och det blir tvångsförsäljningar med domino effekt.
    Miljöpartiet har också på sitt program att stänga alla kärnkraftverk, men öka asylinvandringen, som gör att efterfrågan på energi måste bli betydligt större.
    De här tälten och även barackerna som nu sättes upp för asylinvandrarna måste sluka enorma mängder energi, därför de värmes upp med el.
    Myndigheterna vill att alla penningtransaktioner skall gå över bank, därför de vill ha kontroll hur mycket pengar som föres utomlands av asylinvandrarna.
    Det är mycket stora summor som går utomlands och även investeras där genom asylinvandringen.
    Palmemordet var ett organiserat mord från utlandet, alla de insatta vet vem som sköt Palme, och det var ingen svensk.

    Gilla

 • Synonymen

  Sju fullvuxna muslimska (så kallade) män som tvingar den stackars kvinnan att behöva kånka på två barn utan hjälp – barfota! Tredje ungen går bredvid.

  Satans utvecklingsstörda(läs muslimska) djävla SVIN! Dessa AS vill skräcködlan Schyman och F! fylla vårt land med.

  Kasta skiten på soptippen!

  Gilla

 • Katarina

  Orkar inte höra mera käbbel från honom. Han gör ju varken till eller ifrån🔮

  Gilla

 • Mimi N

  Löfvén har genomgott en metamorfos: från en halvmänniska, halv orangutang förvandlades han till en grävling. Wikipedia visar oss var Missing People kan hitta honom och hans nya IS-polare.

  ”Grävlingen bor i gryt vars underjordiska gångsystem kan ha flera våningsplan, ha en diameter på 60 meter och bestå av 300 meter tunnlar och rum. De största rapporterade gryten är funna i Storbritannien och är upp till 880 meter långa. Bohålan brukar ligga så djupt att den är frostfri, flera meter under markytan. Beroende på grytets storlek finns olika många gångar in och ut ur grytet. Ett gryt används under årtionden och kanske till och med århundraden.”

  Gilla

 • The Priest

  Hot mot rikets säkerhet är sådana hot som anses riskera rikets fortsatta existens och dess grundläggandes institutioner, samt viktiga principer vilken grundlagen vilar på.

  Gilla

 • 🐷

  Das jüden.

  Gilla

 • Lena

  Stefan K
  Helt strålande, verkligen fyndigt !

  Gilla

 • Eri

  Svetsloppan är nog i entligen en ganska juste gubbe,,men han skall absolut inte vara statsminister
  Jag tycker att han skull passa som clown på cirkus skott
  vad tycker ni ?Bagare kanske?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: