Afghanistans dansande pojkar


ISLAM. Muslimer i Afghanistan som anses tillhöra de mest religiösa länderna i världen: en plats där män och kvinnor följer islamisk doktrin väldigt noga och absolut inte får umgås för äktenskapet. Men bakom fromma exteriör, döljer landet mörka hemligheter – som regeringen har försökt att sopa under mattan.

Bacha bazi, lekpojkar, är på ytan en ofarlig form av underhållning – unga pojkar utklädda till flickor dansar för att underhålla äldre.

I verkligheten är det ofta sexslaveri, där pojkar så unga som tio år runt bland grupper av medelålders män för deras egna sexuella tillfredsställelse. Bland krigsherrarna är det ett tecken på makt att hålla sig med fler lekpojkar.

Ett av talesätten i Afghanistan är att kvinnor föder barn – pojkar har man för nöjen. Så när vi läser om bögvåldtäkter i vårt land är det bara ett uttryck för mångkultur och den är beställda av 87:an i demokratisk ordning.

Läs mer på Daily Mail och titta gärna på filmen…


10 responses to “Afghanistans dansande pojkar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: