Islamist valt till årets medborgare i Oslo, tack vare att PK-media inte sköter sitt jobb


INVANDRARBROTT. Inte ett öga var torrt när Mohsan Raja valdes till årets medborgare i Oslo i Norge. Aftenposten hade nominerat honom för pengarna, och läsarna hade valt honom eftersom tidningen hade beskrivit honom som en stor humanist. Han var aktiv i flyktingorganisationen Välkommen till Norge, en frivilligorganisation som hjälper nya asylsökande som kommer till landet.

Men snart började dyka upp en helt annan typ av information om Mohsan Raja, som kommer från Pakistan.

Raja har ett kraftigt kriminellt förflutet, han har upprepade gånger dömts för narkotikarelaterad brottslighet och våld. Snabbt retirerade Raja och beklagade att han inte hade varit öppen om sitt förflutna.

Men det kom mer. Det visade sig att Mohsan Raja kan vara mycket obehagligt, särskilt mot kvinnor.

Framför allt hade han en nedsättande ton till de kvinnor som arbetar som volontärer för flyktingar

Ledaren för volontärerna säger till Aftenposten: ”Sättet Mohsan Raja hanterade konflikter, har lett till att många av våra kvinnliga försökspersoner inte vill arbeta med honom.”

Mohsan Raja har också skrivit på Facebook och Twitter.

2014 har han skrevet “Död åt Israel” och sommaren 2015 skrev han att homosexualitet inte är acceptabelt. ”Detta är olaglig enligt islam. Vi muslimer kan inte stödja något som Allah fördömer ”, säger bland annat på Facebook.

Även detta kommer Mohsan Raja säga upp. Han säger bara att det var en debatt i en sluten grupp, och att han vid den tiden var inte en offentlig person.

Mohsan Raja är en sann muslim, leve sharia och han står alltid bakom det som islamska rådet säger.

-Pettersson inser att om de etablerade medierna berättat detta hade aldrig Mohsan Rajan blivit framröstad som årets medborgare i Oslo.

Men det kommer att hända igen och det händer dagligen i Sverige. Det händer så länge hatmedia vägrar se sanningen och rapportera den.

De kommer inte att inse att muslimer som förespråkar sharia, förespråkar ett Koranbaserat samhälle som står i direkt konflikt med demokrati och jämställdhet.

PK kommer gång på gång att stödja människor som Mohsan Rajan och därmed bidra till att hundratals år av kamp för jämlikhet går förlorad…

DKA


5 responses to “Islamist valt till årets medborgare i Oslo, tack vare att PK-media inte sköter sitt jobb

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: