Fullbelagt i Revinge: ”Allt är inte lätt i livet”

INVANDRING. Den 14 december flyttade de första personerna in. Nu är Migrationsverkets tältläger i Revinge utanför Lund fullbelagt, enligt SR Ekot. I går sov 200 ensamstående män i tälten. – Man får stå ut. Allt är inte lätt i livet, säger Idrissa N’Diaye från Tchad som bor i ett av tälten  och är rätt nöjd med boendet.

-Pettersson blev lite förvånad. Idrissa är en av få asylsökande män som inte klagar…

28 thoughts on “Fullbelagt i Revinge: ”Allt är inte lätt i livet”

  1. Sverige behöver ingen invandring därför att födelsetalen är för låga som vissa politiker påstår.
    Sveriges födelsetal är beräknad till 11,99 per 1000 invånare 2015.
    Tyskland 8,47 Japan 7,93 Norge 12,14 Schweitz 10,5 Thailand 11,19

    De länder som har alldeles för höga födelsetal är exempelvis länder i Afrika därifrån asylinvandrarna till Sverige kommer.
    Somalia 40,45 Mali 44,99 Niger 45,45 Etiopien 37,27 Eritrea 30,00.

    Problemet i de här länderna är överbefolkning som skapar fattigdom arbetslöshet och svält, som inte kan lösas med att Sverige importera folk därifrån med asylinvandringen.
    Andra länder med höga födelsetal därifrån Sverige också importerar folk är
    Iraq 31,45 Afghanistan 38,57 Iran 17,99.

    Sanningen med importen från de här länderna som är det sannolika, är att det är en röstimport, Sverige kan absolut inte lösa några problem i de här länderna genom att importera folk därifrån, hjälpen behövs i många länder men det måste vara direkt hjälp till de berörda länderna, bistånd helt enkelt.
    En stor del av befolkningen i de länder som Sverige importerar folk från har mycket låg utbildning som gör det mycket svårt att komma in på någon arbetsmarknad.
    Exempelvis man anser att de som varken kan läsa eller skriva i Somalia är 70% och Afghanistan har också ca 70%.
    Det finns en mycket liten del som har högre utbildning men de behövs i sina egna länder, det är helt fel att importera den lilla del högre utbildade till exempelvis Sverige.

    • Svenska politiker ljuger till svenska folket om den här asylinvandringen.
      Uttalanden som att ”de flyr för sina liv från Afrika” finns ingen sanning i , det finns inga väpnade konflikter med länderna i Afrika.
      Det har alltid funnits konflikter mellan olika klaner i Afrika, men det är inga krig länderna emellan.
      De flyr från Afrika på grund av fattigdomen där och överbefolkningen, men ett sådant problem måste lösas på annat sätt än att importera folk från kontinenten, som är helt omöjligt att lösa problemen på det sättet.
      Flyktingproblemen i Mellan Östern kan endast lösas genom att det skapas fred i de berörda områdena och människorna kan återvända till sina hem.
      Med de rätta insatserna kan de problemen lösas, men de löses inte genom att Västmakterna stöder terrorister som har skett.
      Nu finns det flera miljoner flyktingar i grannländerna till konfliktområdena och även i konfliktländerna, där behövs hjälp och borde sättas in där.

      • Företag flyttar produktionen till lågprisländer och andra effektiviserar, att de som jobbar i industrin kommer att minska.
        Exempelvis ett pappersbruk på Höga Kusten hade i slutet av 70 talet 1400 anställda och idag är de drygt 700 anställda men produktionen har ökat ca 4 gånger.
        Samma sak har hänt med jordbruk, skogsindustrin och gruvindustrin m.m.
        De som anställes idag i industrin är de högutbildade.
        Därför måste man fråga sig vad är det för arbetsuppgifter de här asylinvandrarna skall ha, eftersom politikerna ältar om att de skall integreras och komma ut i jobb och bli lönsamma ?
        Man kan anta att många har en lång uppförsbacke innan de själva kan gå till Försäkringskassan och klara sina uppgifter, utan tolk .

  2. Vart?! Ska man flytta? Efter 47 års heltidstjänst…O en pension på 10.000kr/mån…Bara leta i soptunnorna?! O leva…billigt..Men hyran ska betalas..ändock..Men Myrorna har bra beg kläder…Men ska jag behöva leva på marginalen efter ett långt slitigt jobb??? Så mycket skatt,som jag betalat in under åren.Är det rättvist?;

  3. I år är det val i Berlin..Nu får vi en föraning om vad som komma skall i Absurdistan,vid nästkommande val.
    Berlins djupröda borgmästare förklarade och lovade idag,att man kommer att beslagtaga privata egendomar,för att ge ”flyktingarna” husrum.
    Naturligtvis är detta tal riktat till alla invällare från de arab och afrikanska länderna.Detta röda svin friar på detta sätt till alla nyimporterade att välja socialismen.En länk till denna fruktansvärda man i BZ:
    http://www.bz-berlin.de/landespolitik/an-grenzen-gekommen-mueller-kuendigt-beschlagnahmungen-an

    • Inte har väl invällarna rösträtt?

      Invällarna är väl inte fler i antal än den röstberättigade inhemska befolkningen?

      Någon som vet?

      • Nej de är de naturligtvis inte…
        Men Berlin är sedan århundraden ett rött råtthål.Det finns c.a 17-20 % rena röda kommunister,och därtill 15-18 % gröna kommunister.Tillsammans med de s.k. Socialdemokraterna,är dessa beredda att skapa en majoritetsregering.
        Som du kanske inser,är det inte lätt för CDU och AfD att matcha dem !

  4. Landsförrädare, desertörer som sviker sina hemländer, fy fy faaaan vilka kräk. Usch.

    MSB:s beräknade kostnad på 610 miljoner har en felmarginal 20 procent, det vill säga att kostnaden kan slå på 122 miljoner kronor

  5. Det här våldet hade aldrig fått förekomma om de västerländska männen hade ställt upp för kvinnorna men de västerländska kvinnorna har under åren med feminism begått svek både mot ”sina systrar” och männen !
    Vilket trauma vi har nu i hela västvärlden, all vår en gång så självklara frihet är numera historia.
    Vad har vi fått istället………….vidrigt äckligt !
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3390168/Migrant-rape-fears-spread-Europe-Women-told-not-night-assaults-carried-Sweden-Finland-Germany-Austria-Switzerland-amid-warnings-gangs-ordinating-attacks.html

  6. Ni som har ungdomar snälla hjälp dem så att de har möjlighet att arbeta på annat håll än i Europa , Schweiz och de forna östländerna undantagna. Sverige är ruttet.

  7. Tchad?
    Krig? Asylskäl? Nä min sju, ut med parasiten. Ska vi fö en lycksökande analfabetisk bdragssvamp för resten av hans liv, å snart kommer hansa kärring och barnaskara åsse…

  8. Tchad, vad har den befolkningen här att göra? Vi kan inte ta emot allt och alla, det börjar bli riktigt obehagligt. När man talar med svenskar i alla åldrar runt omkring sig, är de flesta allvarligt oroade över hur situationen i landet ser ut.

    Hade vita invaderat ett land på det sätt som händer nu i Sverige, hade FN och alla vänstertokar skrikit maktövertagande och utrotning av ursprungsbefolkningen. Vilken statsvetare eller socialantropolog som helst måste kunna se paralleller med andra befolkningar och kulturers död. Det är bara i Sverige allt blir så bra då alla världens människor kommer hit av alla möjliga skäl. Undrar vad dessa övermänniskor besitter för krafter, för vi svenskar är ju bara rasister. Vad är det som skiljer dessa från andra folk i historien? Är det att de får socialbidrag, bostäder och utbildning som gör att allt blir så bra så bra?

  9. Jag har sagt detta förut.alla män ifrån Mellanöstern och Afrika ska kastreras vid gränsen av veterinärer. Vill de inte så kan de vända om.
    Allt för att stoppa att de våldtar våra svenska tjejer.

  10. Jaha och vad händer sedan, jobb som inte finns, bostad som inte finns och utbildning som är miserabel allt på svenska skattebetalares räkning, det politiskt korrekta etablissemanget utarmar Sverige i rasande fart.
    Sverige verkar bara finnas för att föda och göda dessa män som dräller runt i våra samhällen, man kan må dåligt för mindre.
    Barnbegränsning i de länder de kommer ifrån är ett krav !

    • 60% av alla somaliska män i Göteborg är katmissbrukare. Förr kom nyheter om alla bilar som låg i diket efter Öresundsbron. Smugglarna hade kört i diket med bilarna fulla av kat. Eller, det kanske är jag som inte orkar läsa tidningar och se nyheter på tv längre, så jag har missat den olagliga importen av kat.

    • Det har funnits varningar för vad som komma skulle, men de som kom med de här varningarna blev kallade rasister och nazister.
      SD varnade på ett mycket tidigt stadium om konsekvenserna med den asyl och anhörighetsinvandring som bedrivits, men inte många lyssnade.
      Vid riksdagsvalet 2014 fick de partier som var positiva till asyl och anhörighets invandringen 87% av rösterna, därför kan man påstå att svenska folket har bäddat som de får ligga, alltsammans är självförvållat.
      De som har varit mest positiv till asylinvandringen är kvinnorna, som tycks ha varit helt ovetande vad som komma skulle och kan nu börja skönja verkligheten.

  11. Ja 200 ensamma män som flytt ifrån krig.var i h-e är kvinnorma och barmen!?!? De kunde tydligen stanna kvar i kulregn och bomber.
    De här männen ska skämmas!! Rädda sitt egna skinn.sen får vi försörja dem livet ut,med världens högsta skatter!
    En dag får svensken nog!!

    • Det har upprepats tusentals gånger att de här asylinvandrarna är inga flyktingar från något krig, utan de flyr fattigdomen till en bekvämare tillvaro.
      Nu är det svenska politiker som bjudit in dem, därför kan man inte skylla personerna som tar chansen och lämnar fattigdomen för en bekvämare tillvaro.

Kommentera