Slovakien säger nej till alla muslimska flyktingar


INVANDRING. Slovakien ska inte ta emot några flyktingar som är muslimer. Det uppger premiärminister Robert Fico på en presskonferens han kallat till med kort varsel på torsdagen, rapporterar tyska Focus.

Han säger att han vill förhindra att ”slutna muslimska samhällen” uppstår i Slovakien.
– Vi vill inte att något sådant som hände i Tyskland ska hända här, säger han.

Slovakien är en stark motståndare till de obligatoriska flyktingkvoter som diskuteras inom EU. De gick i augusti med på att ta emot 200 omfördelade syrier, under villkoret att alla var kristna.

-Pettersson tycker Robert Fico har en poäng där. Muslimska flyktingar borde kunna ta bussen till något av de drygt 50 muslimska länderna som finns i världen. Givetvis av humanitära skäl, de kommer nog och trivas bättre där, alternativt stanna i sina länder och slåss…

Slovakien_karta


18 responses to “Slovakien säger nej till alla muslimska flyktingar

 • white lady

  Till Mike E. Tack för din förklaring. Jag är själv från Polen och vi var hjärntvättade från morgon till kväll i skolan, på universitetet och på jobbet. Pressen och TV ljög hela tiden. I 1968 var vi studenter på barrikaderna och protesterade mot ett förljuget system. I samma år studenter och intellektuella i sk Väst kämpade för socialismen. De gjorde inte ens ett försök att bekanta sig med fakta hur detta system fungerar i Sovjetunionen och vasallstaterna, hur mycket brott och lidande gjorde detta. Skam att de så är utbildade och borde ha kunskap och borde kunna tänka logiskt och kunna dra de rätta slutsatserna var och är fortfarande förblindade och dumma i huvudet!

  Gilla

  • Galten

   Det är därför vi har det här dekadenta och snart sönderfallna Sverige idag, just p.g.a. de här tokstollarnas framfart från 60-talet.

   Gilla

 • eva

  Då kanske de kristna från mellanöstern kan få skydd!

  Gilla

 • Erik

  Begriper inte vad muslimer ser hos mig.

  Jag är en otrogen hund och dessutom strukturell rasist.

  Ändå riskerar de livet för att komma till mig.

  Jag borde vara deras värsta mardröm.Vad är det jag missar?

  Gilla

 • per22

  Premiärminister Robert Fico har i tid insett vad islam på sikt leder till.
  Heder åt denna man som tänker på egna folkets bästa, till skillnad från vår svenska s.k. statsminister Stefan Löfven.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Slovakerna är smarta och anar vart importen av muslimer leder till i längden, och bra på ishockey är de också.

  Gilla

 • Kurt

  Som Pensionär kan man kanske söker asyl i Slovakien. Det verka som om forna Östaterna blir Europas ”last stand” mot Islamisering av övriga Europa

  Gilla

 • Kommendanten

  Premiärministern vet vad islam innebär och är en förnuftsmänniska. Mycket bra sagt av denne, som vågar säga sanningen som den är. Han har så jävla rätt.

  Gilla

 • Dennis

  Så jävla rätt…när ska vurmarna i väst någonsin fatta?? När hela länders kvinnliga befolkning står omringade av kåta ”berikare”? Nä inte ens då tror jag..för då låter det bara: ”Vi ska inte generalisera, det var ju tre av en miljon som inte deltog” ”Vi kan inte dra alla över en kam”

  Gilla

 • The Priest

  En realist.

  Gilla

 • white lady

  Hur är det fatt att postkommunistiska länders politiker kan tänka logiskt och
  värnar om egna medborgare medan politiker i sk Västeuropa prioriterar muslimska inkräktare framför egen befolkning?

  Gilla

  • Kurt

   Det vill inte byta den nyvunna friheten från Kommunistisk förtryck mot Islamisk förtryck.

   Gilla

  • Mike E

   De f.d. socialiststaterna i öst har inte hjärntvättats av 68-vänstern som har har haft informationsmonopol i väst i nästan 50 år nu. Allt det vi kallar politisk korrekthet är något som kommer från den postmoderna nyfascistiska vänstern och denna har aldrig existerat i öststaterna.

   Gilla

  • Lasse

   Det är meningen att Europas länder skall destabiliseras, hamna i kaos och chock, muslimerna är lättrogna och inbillar sig att de har företräde framför ursprungsbefolkningarna pga. Europas regeringars slapphet, humanism och goda vilja, nej i själva verket utgör de ett för cabalen användbart vapen för att förstöra sammanhållningen, kulturen och värderingsnormerna i nationalstaterna, de utnyttjas och deras invandring är välregisserad i bestämt syfte och de araber och afrikaner som väller in i Europa fattar inte att de enbart utnyttjas, de är av intet värde för den styrande eliten…..i ett kommande krig blir de dessutom kanonmat, lemlästas och dör…..om ngt. ser för bra ut för att vara sant , så brukar det sällan vara det …..de som inbillar sig att de kommer att få allt gratis utan motprestation i Europa gör ett fatalt misstag, de kommer att få betala……

   Att våldta kvinnorna i länderna dit de kommer, av ett erövringsfolk är en gammal beprövad strategi…syftar till att skapa skräck och maktlöshet…när nu attackerna på kvinnorna på vitt skilda ställen och i olika länder skedde på Nyår av en hop retarder, så rör det sig sannolikt om en förplanerad attack…..där infiltratörer styr den lättpåverkade berusade mobben i den planerade riktningen

   Jag hör nu ett ursinne från bekanta som kommer från andra länder och värnar om Sverige, att ngt. måste göra för att skydda kvinnorna i Sverige från sexuella övergrepp…. jag hör det grymtas om att de Svenska männen är handlingsförlamade som låter dessa övergrepp pågå, självklart måste ngt. göras för att stoppa dessa övergrepp.och här uppstår ett problem…. när inte samtliga DNA-testas som söker asyl i landet och sätts i förvar i avvaktan på snabb transport ut ur landet på livstid, om de begår övergrepp och andra våldshandlingar så återstår utomparlamentariska åtgärder….medborgargarden, söka upp…ta tag i det hela….

   Tyskland och Frankrike tex. kommer lätt att hamna i inbördeskrig om olika grupperingar hetsas till att ta till vapen mot varandra…vilket är själva meningen…för då kan bevakningen ökas mot befolkningen och polisstaten permanentas,
   uppstår inbördeskrig och undantagslagar så har fällan slagit igen om oss alla

   Vi kan som folk heller inte längre backa, för de övergrepp som den styrda regeringen utsätter oss för ….vi behöver utveckla strategier tillsammans med andra grupper av sunda folk från andra ursprungsländer för att kunna lossa det skamgrepp som mentalt tagits på oss…en av härskarteknikerna är att härska genom att söndra och splittra….genom att skapa otippade, oönskade allianser blir det dessutom inte så lätt att manipulera med rasismkortet

   Gilla

 • ossie

  Mycket förnuftigt släpp inte in denna pest.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Att ta det säkra före det osäkra är oerhört förnuftigt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: