Ghada från Syrien fick ett splitter nytt hus efter tio dagar i Sverige


INVANDRING. I dag invigde Västerviks kommun de första modulhusen som ska bli boende för 48 asylsökande. Dan Nilsson (S), kommunfullmäktiges ordförande i Västervik, klippte bandet tillsammans med representanter från Migrationsverket och byggföretaget.

Därefter visades huset, med plats för 48 asylsökande: sex personer i varje lägenhet på 70 kvadratmeter. För Migrationsverket är det en billig lösning jämfört med andra boendeformer, det kostar ungefär 100 kronor per natt och person.

Enligt Migrationsverket väntar fler liknande byggen på andra platser i landet. – Vi har ju kontakt med ett antal kommuner i dag där man visat ett stort intresse, säger Lars Borgemo, chef på Migrationsverket i Kalmar län.

Tanken är att med de flyttbara husen kunna placera asylsökande mer centralt, så att de integreras snabbare i samhället.

Migrationsverket hyr husen i sex år av Västerviks Bostads AB, med möjlighet att hyra dem i fyra år till därefter. Migrationsverket betalar under tiden 60 procent av kapitalkostnaden.

Därefter kan kommunen använda husen som till exempel seniorboende, och även flytta dem till en annan plats.

-Pettersson tycker det är fantastiskt. Migrationsverket finansierar med hjälp av skattebetalarna bostäder till utlänningar medan det inte finns bostäder till svenskar eller bra mat till äldre och sedan finns det människor som säger att det är Sverigedemokraterna som sliter isär landet…

Fem alldeles nya gula hus som ser ut som radhus står nu i centrala Ankarsrum. – Mitt hus är mycket bra. Jag är väldigt lycklig, säger Ghada Heany som kom till Sverige från Syrien för tio dagar sen.

Det är tur att Ghada är lyckligt, få ett gult fint hus efter tio dagar i Sverige, men det är naturligtvis inte Ghadas fel så vi får hoppas hon får det bra…fast jag tycker inte som Migrationsverket att det är speciellt billigt. 70 kvadratmeter. 100 kronor per person och dygn, 6 personer per hus gör 18 000 kronor i månaden men Migrationsverket betalar så klart med andras pengar…

Asylboende

Sveriges Radio

Asylboende i Ankarsrum enligt Västerviksmodellen


65 responses to “Ghada från Syrien fick ett splitter nytt hus efter tio dagar i Sverige

 • Trisse

  Fy fan! Vi, en arbetslös och en barnledig lågavlönad kommunanställd med tre barn fick låna ihop pengar genom kontakter ( då banken knappt gav oss något lånelöfte av värde) och betala 1,2 miljoner för ett radhus utanför stan då inget finns att hyra för svenskar. Araber och n-grer får dock gå före i kön…

  Gilla

 • Björn Bergerheim

  OBS! Vi har över 30000 hemlösa svenskar i vårt land, som inte ens har en egen säng att sova i. Dom får inte ens pengar till mat, utan tvingas tigga mat hos stadsmissionen.

  Gilla

 • Björn Bergerheim

  Jag skrev så här i Facebook: I vissa orter rev man samtidigt hyreshus i massor för att ingen ville bo där. Men folk blev kvar i bostadskön och många ungdomar valde att slå sig ihop och dela på det som dom lyckades komma över. Det var inte och är inte ovanligt att ungdomar tvingas bo kvar hos föräldrar trots att dom blivit över 25 år gamla. I en lägenhet kan det bo 3 – 4 unga människor som delar på boendet. Samtidigt har det ökats stort med folk som inte har någon stans alls att ta vägen och som tvingas bo i husvagnar eller helt enkelt sova i portuppgångar eller ute.

  Nu blir man ju väldigt fundersam på hur regeringen ska lösa den akuta situation som uppstått med alla flyktingar, som samtidigt hamnar i den stora bostadskö som redan finns och som ständigt ökar bland svenska ungdomar. Vem ska man sympatisera med i första hand. Svenskar som är i en svår situation och vissa som är i akut behov av tak över huvudet, eller flyktingar som kommit hit i tusental det senaste året och som också vill komma hit? Man vill ju hjälpa alla givetvis. Men hur agerar man för att vara rättvis?

  Så här ser situationen ut där svenskar befinner sig och befunnit sig i flera år. Idag har vi 165.000 som står i kö för en hyresrätt i Göteborgsregionen enbart. 7832 fanns tillgängliga och om alla sökande skulle få tillgång till en lägenhet i nuvarande tempo, så skulle det ta 21 år. Väldigt uppiggande statistik för de unga som studerar och sliter för att få bra utbildning och som längtar efter att bilda familj.

  Det tog två dagar efter att jag skrivit detta ovan här, så får jag läsa om hur nu alla dessa flyktingar får förtur i bostadskön. Dessutom ekiperas dom och får nya cyklar. Se cyklarna som står i cykelstället utanför villan på fotot ovan. Samma sak är det i Gullspång där barnen till flyktingarna kommer på nya cyklar, som är så fina att jag aldrig har råd till en sådan. Jag har sökt hjälp hos sociala för att få ekonomiskt stöd för att reparera en gammal Volvo, för att slippa färdtjänsten, men det fick jag inte för kommunen har inte råd. Några dagar senare så ser man dessa barn komma med nya cyklar.

  Jag nästan börjar skämmas för att vara svensk. Hur kan vi ignorera situationen för alla svenskar som är hemlösa och även se hur pensionärerna har de?. Lärare och poliser dukar under av arbetsbördan. Ändå satsas det så här stort på flyktingar. Hur många svenska hemlösa ska frysa ihjäl i vinter medan vi räddar flyktingar?

  Gilla

  • angelicaplacet

   Av årets 162.877 asylsökare så är 1.880 kvotflyktingar (kvoten är om 1.900 som Sverige förbundit sig att ta emot,så det saknas 20 stycken för att uppfylla åtagandet för 2015) – där finns det någon form av uppfattning att det är flyktingar – även om det gömt sig terrorist i kvotflyktingström också.

   Resterande asylsökande till Sverige om 160.997 personer vet ingen vilka dom är – det finns ingen kommunpolitiker som vet och heller ingen av oss samhällsmedborgare.

   Migrationsverket uppger att 80% av asylsökare kan ge en muntlig identifikation och godkännas.20% ska således inne ha identitet och som jag förstår så används samma identitet till flera personer men fotografiet byts ut.

   Gilla

  • Ki Kollbrunner

   Sprid din verkligen och välj rätt parti om du vill se att det du har rätt till inte hamna i fel händer…

   Gilla

 • ÅMÅL

  INSMUGGLING AV UTLÄNNINGAR TILL SVERIGE
  Längs Sveriges gränser behöver bildas nätverk som rapporterar.

  http://snaphanen.dk/2016/01/09/manniskosmugglaren-annika-holm-nielsen/#more-185119

  Gilla

 • Gio

  Jag är hemlös, men får ingen hjälp med bostad då sådant inte kan erbjudas för oss hemlösa som inte är vanliga asylsökanden, så nu har jag varit tvungen att fly från Sverige för att kunna få tak över huvudet. Bor nu i en vidrig jävla håla i Spanien (Algeciras) som jag hatar. Enda anledningen att jag inte behöver bo på gatan eller i på natthärbärge är att jag nu har fått akassa beviljat och gjort en U2 transfer för att jag inte har råd med natthärbärge i Stockholm på min akassa, men kan nu ha eget rum här i Spanien, vilket är bra. Jag får forfarande gå till Caritas för att få gratis mat en gång om dagen precis som i Stockholm där jag fick mat av Stadsmissionen. Helt jävla sjukt. Jag hatar mitt liv, tänk om man bara kunde köpa ett Syrianskt pass så man kunde få en bostad tills den dagen man får ett jobb igen (jag är/var IT-konsult). Är inskriven på arbetsförmedlingen här i Spanien men kan ju inte ett ord spanska – dömt att misslyckas! Bra gjort Sverige – mitt jävla hemland, ska fan elda upp mitt sketna Svenska pass!

  https://www.linkedin.com/in/principessa
  https://www.facebook.com/principessa.giovanna.del.nord
  http://www.wannabegirl.co.uk

  Gilla

 • Jan Ivarson

  Om modulhus

  I en artikel beskrivs modulhus som Västerviks kommun bostadsbolag uppfört åt Migrationsverket i Ankarsrum. Husen omtalas som billiga och av god kvalitet enligt byggherren. Om tidigast sex år är det tanken att husen skall bli äldreboenden.

  I denna artikel tar vi en titt på utförande och planlösning,
  Den första tanken blir hur ett hus med yttermåtten 12,8 x 12,8 meter kan anses vara en modul och hur den kan flyttas.
  Planritning över Västerviks tvåbostadshus, avsedda som tillfälliga bostäder för Migrationsverket.
  Något verkar fel med måttsättningen för den stämmer inte med husets förhållande mellan längd och bredd.

  Lite av varje kallas modulhus.
  Jag anser att ett modulhus är en byggnad som utgör en lyftbar enhet. Moduler kan ställas på eller vid varandra och förses med gemensamt tak och fasadelement så att flera moduler ger intryck av en större byggnad. Moduler utförs styva med stomme av stål, betong eller trä. Då de ställs mot varandra med egna ytterväggar får de hög brandsäkerhet och ljudisolering som sällan uppnås i lättare flerfamiljshus av småhustyp med gemensamma bjälklag och väggar.

  För att moduler skall vara flyttbara måste de ha separata installationer och inte vara större än en stor container. Flera moduler kan kopplas ihop för att bilda en större bostad. Det kräver delbar hopkoppling på få ställen mellan modulerna för VA, El och Tele.

  Bild och ritning över Västervikshusen tyder inte på att de varken är modulhus eller är flyttbara. De ser ut att vara trähus som möjligen sammanfogats av byggelement i form av fabrikstillverkade väggelement. Sådana hus håller knappast att lyftas och är genom sin storlek svåra att transportera om de skulle tåla det. En eventuell demontering av ett hus byggt med väggelement, förstör ytskikt och ledningsdragning så att flyttning blir olönsam. Gemensamma väggar där delning skall ske blir förstörda – det blir rivning.

  Planlösningen för de två lägenheterna har långa gemensamma väggar. Tunna väggar skiljer Hall,kök och Sovrum i olika lägenheter. Låg ljudreduktion kommer leda till störande överföring av både luftljud och stomljud. Lätta hus bör byggas fristående eller som radhus med brand- och ljuddämpande skiljeväggar.

  Västervikshusen är således inte något föredöme för goda bostäder. De duger bara som tak över huvudet för övergångsboende och förtjänar benämningen baracker. Bättre lösningar finns – riktiga modulhus med god ljudisolering, brandsäkerhet och lång livslängd.

  Vi bör inrikta oss på att bygga varaktiga hus. Övergångshus skjuter bara fram problemen och ökar sammantaget samhällets boendekostnader.

  Gilla

  • angelicaplacet

   Varför ska skattebetalarna bekosta byggande av hus åt andra länders befolkning?

   Gilla

   • Involuntarium.se

    Invällarna ska inte ha några hus överhuvudtaget om de inte betalar för sig! Ingen i min släkt eller vänkrets har någonsin fått något gratis, utan alla har fått ordna och betala för sig själva!

    Samma regel gäller invällarna, de ska inte ha någonting utan att betala för sig!

    Gilla

  • ÅMÅL

   Tack för saklig information!

   Gilla

 • Goran

  Politikerna borde värna i första hand om de egna medborgarna som är bosatta i landet, de här husen för asylinvandrarna kommer att ge fel signaler.
  Asylinvandrarna kommer till landet genom människosmugglare och det här gör att de kan höja priset på transporten och det blir mer attraktivt att ta sig till Sverige när de erbjuds egna hus och direkt penningsstöd till försörjningen.
  Det måste ses som ett mycket förmånligt erbjudande, därför jobb är något som de drömmer om att slippa, och det kan göras med att bli asylinvandrare i Sverige.
  Politikerna med (Verkställande Utskottet) bedriver den här asylinvandringen som ett sätt att få röster till de partier som stöder asylinvandringen.
  Sannolikt kommer den nedgående trenden för de partierna att fortsätta, därför svenska folket måste vakna och inse vad som sker.

  Gilla

 • angelicaplacet

  I slutet av januari 2016 monterar Stockholmshem upp 84 stycken modulbostäder i Fagersjö.

  http://www.stockholm.se/-/Nyheter/Bygga–Bo/Informationsmote-om-nya-bostader-i-Fagersjo/

  Gilla

 • Björn

  Det är självklart att vi ska hjälpa flyktingar…..det är också självklart att vi ska hjälpa våra äldre…..Det är också självklart att behandla ALLA människor med respekt för ALLA är lika mycket värda varifrån vi än kommer ifrån….
  Och dom som inte sköter sej eller är oärliga eller nedvärderar andra kommer alltid att få sona det förr eller senare iallafall….
  M.a.o. Jag är inte ett dugg imponerad av kommentarerna som skrivs här👊
  Ha en bra dag och va rädda om varandra…
  //Björne

  Gilla

  • Förbannad

   Där är ditt problem, naiva synen på att folk får sona för sina brott. Slöddret får ju stanna kvar trots gruppvåldtäkter, bränder, mord. Det ska bötas när en akut pissnödig svensk är i kris men som zigenare är det tilåtet att både skita och pissa i parker, sandlådor och allmänna platser. Dessutom belägra andras marker. Personal i sjukvården blir hotade dagligen, ofta påhoppade av hela familjer. Är det familjen Svensson som helt plötsligt ändrat sitt beteende och gör allt detta? Vakna är du snäll…

   Gilla

   • Carl

    Varenda sak du skriver saknar källor och fakta. Har försökt att leta runt efter trovärdiga artiklar om dina påståenden. Har inte funnit något.
    Du använder ordet ”ofta” för ett enstaka fall.
    Vad du håller på med här är EXAKT vad ISIS framför, FALSK PROPAGANDA för att skapa hat.
    Dig hade jag behandlat som jag hade behandlat en ISIS-medlem även om du är från samma land som mig.
    Den äldre generationen måste bort! Ni ses som blåsta snorungar i era barns ögon.
    Har mer sympati för en flykting än kräk som er.

    Spottar er äldre i ansiktet med huvudet högt!

    (Gäller självfallet inte alla, BARA MAJORITETEN!)

    Gilla

  • nosferatu

   Då borde väl i rättvisans namn dylika bostäder upprättas till ungdomar, studenter, missbrukare, hemlösa, fattiga och alla andra som inte har råd och möjlighet, givetvis på skattebetalarnas bekostnad.

   Har du mejlat dina politiker med förslaget?

   Gilla

  • Involuntarium.se

   Björn är inte imponerad av din kommentar!!!! Du har inte förmågan att prioritera!

   Först av allt ska det till ordning och reda!

   Hela det svenska välfärdssystemet med skola, vård, omsorg, ordningsmakt, försvar, infrastruktur och alla samhällsfunktioner som betjänade det svenska folket!

   Pensioner ska återställas och dessutom räknas upp innan det släpps in några fler asylturister!

   Gilla

  • Eva

   Väldigt bra sagt Björne😊 Det behövs fler som dig!

   Gilla

 • Kommendanten

  GALET GALET GALET!!!
  Bensärning i allra högsta grad!

  Gilla

 • Helena

  Och när ska MIN familj få bo i ett sådant hus..? Vi bor i ett tråkigt höghus i en tråkig förort. Men eftersom vi är svenska får vi skylla oss själva eller?

  Gilla

  • carl

   I helvete heller att du ska få bo i ett hus. Lata whitetrashs som dig kan stanna dær ni ær. Børja med att se till att du kan førsørja en familj innan du børjar bilda en. Du har/haft samma møjlighet att utbilda dig som alla andra svenskar som bor i hus.
   Dig ær den sista jag vill att mina skattepengar ska kunna gå till. ”nær ska min familj FÅ bo i ett sådant hus” USCH!

   Gilla

  • Eva-Lena

   Tycker du ska ställa dom frågorna efter du har behövt fly pga av krig, bomber osv. Fråga då hur din familj kan få hjälp, för just nu har ni ju tak över era huvuden!

   Gilla

 • Redaktören

  Reblogga detta på Dagens Framtids-arena och kommenterade:
  Rubriken ljuger: ”Därefter visades huset, med plats för 48 asylsökande: sex personer i varje lägenhet på 70 kvadratmeter.” Kan ni inte läsa kritiskt?

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Självklart måste det här handhavandet av skattemedel inbetalda av svenska skattekollektivet rubriceras som organiserad brottslighet!

  Landsförädarna kommer så småningom att få känna på väljarnas oerhörda vrede avseende hanteringen av svenska folkets inbetalda skatt!

  Efter sex år kommer det bara att vara ruiner kvar av de nyss byggda bostäderna! Det är ju medeltiden som flyttat in, vad annat är att vänta?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Nästa val blir spännande. Hur människor som bidrar med skatt känner inför fördelningen av medlen är av avgörande betydelse för hur länge inkompetensen tillåts breda ut sig. Intelligenstesta politiker är ett krav som behöver aktualiseras.

  Gilla

 • Trodé

  Bohusläningen har en artikel i vilken man koöver hiss i flervåningshus så att äldre kan bo kvar.

  .http://bohuslaningen.se/asikt/debattochinsandare/1.4582407-bohuslan-har-inte-rad-med-otillgangliga-bostader

  Kan ett bättre alternativ vara att bygga nytt för ädle och låta gamla lägenheter utan hiss bebos av friska invandrare?

  Gilla

 • Galten

  OT. Numera räcker det inte att vi har somaliska negrer som lirar bandy, nu skall även de afghanska skäggebarnen inkorporeras i den ädla sporten.
  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmland/de-ska-bli-afghanistans-bandylandslag

  Gilla

 • Joy

  Det ska renoveras i det område där jag bor. De som inte har råd med de enorma hyrorna får flytta till ett lika omodernt område, visserligen på hyresvärdens bekostnad. Men inte är det upprustade och fina nybyggda eller nyrenoverade lägenheter som dessa svenskar får flytta till. Osmakligt att ge bort bostäder, medan svenskar inga har. Bostadsbristen är enorm!

  Det måste finnas en inbyggd ondska hos våra politiker, annars skulle de inte trampa på sitt eget folk som de gör!

  Gilla

 • The Priest

  Fyy faan!

  Önskar att ”NI” era satans Sverigeföraktande kärringar en vacker dag ramlar av era jävla räkmackor och får känna på hur det är att äta skit!

  Usch vad ni pissar på ert eget folk.

  Quislingar är det enda ni är!!!

  Gilla

  • Johan Hörnfeldt

   Sluta att skriv så om svenskar! dem har också lika värde som fliktingar! skärp dig! jag når illa när du skriver så! jag blir krängt! hjälp svenskar också för att få bostad det finns många svenskar som har det svårt också.

   Gilla

 • nilsanderlindgren

  ingenting om var dom skall arbeta….

  Gilla

 • safari

  Är det svenska pizzasnurrare där då? Annars nej tack

  Gilla

 • Falköga

  Jag mår illa.

  Gilla

  • Mary Agnes

   Ja, du Falköga, jag är så jävla lissen att jag tutar, samtidigt som jag är så jävla fly förbannad att jag misshandlar murväggen…. n tänker på alla SVENSKA hemlösa som kämpar med missbruk, med rättigheter till sina barn, med den dagliga kampen om var man ska sova inatt… å så kommer det några jävla utlänningar som kallar sig flyktingar och åker räkmacka…. F-Y F-A-A-A-N

   Gilla

 • Galten

  Den islamistiske ”bostadsministern” och kaplanen ser förnöjsam ut, när han blickar upp mot Allan.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   Miljöpartisten och MUSLIMEN Kaplan har gett ONDSKAN ett ansikte! GRATIS bostäder åt invällande araber/muslimer och naturligtvis hyresfritt….
   Nej, då, det kostar ingenting, det är LÖNSAMT säger Stefan Löven, analfabeterna är ”pensions-räddare” trots att deras utvecklingsnivå ligger på Muhammeds nivå, mördaren och pedofeten som levde år 600 och som de mördar för om han avbildas, – Lars Vilks som tecknat aset har de försökt mörda flera gånger.
   VAKNA 87:an!

   Gilla

  • Galten

   Klicka gärna på bilden så blir den förstorad, då ser ni mer det illmariga uttrycket i islamistens mimik.

   Gilla

 • Nisse

  Det är nog bara en tidfråga innan det står en ny Volvo på infarten och en liten stuga i fjällen……

  Gilla

  • Mary Agnes

   Men di förbannade jävla parasiterna har avsagt sig ‘vovven’… och gladast för det är hunden.

   Gilla

 • Janne N (@pensionr1)

  Denna särbehandlig blir alltmer inpopulär. Revolten har startat på våra äldreboenden som tvingas att äta hundmat, till skillnad mot våra invandrare som vägrar äta mat som våra gamlingar skulle tycka vore rena lyxen. Jag blir rent ut sagt förbannad Det kommer att bli en stor mängd politiker valda 2014 som kommer att bli till arbetsmarknadens förfogande

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   Sverige ska INTE vara en STORMAKT på att ta hand om andra staters människor/djur….Muslimer/araber ser jag som odjur, BIDRAR INTE MED NÅGONTING FINNS HUR MÅNGA EXEMPEL SOM HELST!!!

   Gilla

 • angelicaplacet

  Kommunfullmäktiges ordförande säger att det är billigt:

  48 asylsökare x 100 kr/dag är 1.728 000 per år i bostad.

  Sen tillkommer el,telefon,tre eller fyra mål mat om dagen.

  162.877 personer sökte asyl i Sverige år 2015.

  Gilla

 • nosferatu

  Många kämpar ett helt liv utan att få råd med detta. Undrar om kommunen skickar ut anställda som skottar gångarna åt dem, så att Ghada och hennes vänner slipper anstränga sig.

  Gilla

  • Förbannad

   Det behöver vi inte undra över, gräsklippning och trädgårdsmästare ingår väl också!

   Gilla

   • Lena

    Säkert som bara amen i kyrkan, när det betalas av skattebetalarna. MEN kanske att det ingår i all tysthet att ”godhetsknarkarna” i kommunen ………får lite hjälp i trädgården och på fina fastigheter. Serien ”starke man” hade ett kapitel där kommunordförande fick just sådant arbete utfört av en afrikan………TJÄNSTER och GENTJÄNSTER !
    Har letat efter just det avsnittet, jag hittar det inte längre.

    Gilla

   • Lena

    Rättelse ”sina”.

    Gilla

 • nosferatu

  Gissa om mobilerna går varma mellan araber i Sverige och Mellanöstern

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Grovt kriminella Landsförrädare som sitter i Svensk riksdag och kallas för sju klövern. De bör kallas för de grovt kriminella Landsförrädarna = Fy FAN… Jag önskar dem all evigt helvete dessa sju klöver tjuvarna.

  Gilla

 • Lena

  Sossen tillhör generation ”Me”, det är de som sitter på de flesta kommunala stolar nu och de har vuxit upp med socialism, saknar självbevarelsedrift är helt fredsskadade.
  Dessutom så har de skrala kunskaper då de är en produkt av den svenska skolan !
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Dan_Nilsson

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  VIDRIGT – Socialdemokraternas basta vanner ar mordarna i IS….Dags att 87,an vaknar!!
  Kriminellt att ta in 100,000 tals muslimer, araber, det slutar med inbordeskrig!

  Gilla

 • Urinvånare

  För svenskar gäller, först jobb sedan eventuellt bostad.

  Gilla

 • Lena

  Och lika glad eller mer glad är sossen i kommunen, skäms på dig ditt elände, fick du något i ersättning för ditt engagemang ?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Snål som en smålänning gäller nog inte längre i Västervik – här lämnar smålänningarna villigt ifrån sig sina pengar.

  Gilla

 • Lena

  Vilka signaler detta sänder ut till andra lycksökare från Mena-länder, när…….blir svenskar förbannade !

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Fy fan.

  Gilla

 • SD2014

  Jahapp, ännu en ort att hålla sig borta ifrån, synd! pizzerian i A-rum gör jävligt goda pizzor och kan rekommenderas varmt.

  Gilla

  • safari

   Är det svenska pizzasnurrare där då? Annars nej tack

   Gilla

   • SD2014

    Nä, men det spelar ingen roll för mig, det är skötsamma babbar som gör rätt för sig, vad jag vet iaf.

    Trevliga som fan, har suttit där och hinkat bärsa och käkat deras pizza ett 15tal ggr iaf, men nu är det slut med det.

    Varför?
    Jo, varje inköp där eller på konsum så går några kr till Västerviks kommun som stödjer detta vansinne, samma gäller Lysingsbadet, ett mycket trevligt ställe som jag har varit på massor av ggr, men slutat att besöka för att de stödjer detta vansinne.

    Håller just nu på att byta teleoperatör från tele2 till en seriös sådan för att det stödjer denna skiten http://fotografiska.eu/calendar/nystartsmobilen/

    Sådan är jag, försöker bojkotta allt jag bara kan för att inte stödja massimporten.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: