Stoppa den växande islamistiska ondskan

HATMEDIA. Den islamistiska ondskan måste hanteras med samma tydlighet som när Churchill svarade Hitler. Det skriver Per Wästberg i dagens Expressen

Wästberg fortsätter  …”Ursäktskulturens förespråkare pekar på de förödmjukade och nedtrampade och på vår egen skuld. Ungefär som man urskuldade tyskarna med Versaillesfredens förödmjukelse, tills Churchill genom att nämna verkligheten vid namn räddade oss från nazismen. Det är viktigt med orden. Möter vi inte dagens ondska såsom Churchill mötte Hitler väntar nya attacker och i dess spår en växande islamofobi och högerextremism…

…Kalifatet kräver obetingad lydnad. Den godtas av individer som då tycker sig stå på moralens högsta topp. För dem är tillvaron förutbestämd. Så slipper de personligt ansvar och blir robotar som lyder Guds vilja vilken legitimerar varje ondskefull handling”…

Per Wästberg är tillräckligt gammal och klok nog för att veta vad han talar om men Pettersson tycker det är märkligt att en hattidning som Expressen publicerar hans ord. Det är samma ord som vi pratat om i åratal och då har Expressen och andra kallat oss rasistiska, främlingsfientliga islamofober…

14 thoughts on “Stoppa den växande islamistiska ondskan

  1. Det värsta med muselmanerna att dom använder islam för att få en mängd fördelar.
    Dom får be till vilken gud dom vill eller klä sig hur dom vill men då ska dom vara hemma.
    Men kläta inte på irrlärorna på andra.
    När det gäller Per Wästberg är han inget annat en en avdankad DN murvel som lät Robert Mugabe bo hemma hos honom.

  2. Jag betraktar mig som kulturellt kristen fast jag inte tror på gud och jag antar att majoriteten i Sverige är likadana. Firar jul, påsk osv. men struntar i vad som står i bibeln.

    På samma sätt finns det muslimer som är kulturella muslimer som äter gott och dricker sprit när det är ramadan men struntar i koranen och inte vänder arslet i vädret fem gånger om dagen.

    Det finns sekulära muslimer i mängder och de tror inte på vad som står i koranen.

    Om ni sedan vill påstå att då är de inga riktiga muslimer är det upp till er men då är en stor del av västvärldens invånare inte kristna heller.

  3. Pär Wästberg är jude, mamma judinna född Hirsch, pappa svensk släkt från Hälsingland. Det kanske är förklaringen till att han får skriva i en Bonniertidning. Det finns personer med muhammedanskt ursprung som har västerländska värderingar och lever västerländskt och aldrig har gjort annat och inte tänker göra annat heller. Oftast kommer de från ett europeiserat balkanland, t.ex. forna Jugoslavien och växte upp helt sekulärt.
    Men PW har rätt i att ursäktandet har gått förlångt, alla handlingar accepteras bara för att ”det är synd om”.
    Det är en sak att begripa bakgrunden till saker och ting men tyvärr används denna förståelse ofta som en ursäkt för ett accepterande av ett visst beteende från en viss grupp. Då föds verkligen ett vi-och-dom-tänkande!
    Möjligen har det börjat hända lite i samhällets övre sfärer…..?

    • Skitsamma vem Wästberg är, koranen=sharialagarna och det är bara att publicera IDEOLOGIN, uppmaningar till mord och slakt av oskyldiga det är vad det är och det är vad dessa dårar sysslar med, det behövs någon med stake för att stoppa dem och deras vapendragare vänsterextremisterna.

      • Läste Wästbergs artikel, en inställsam krångelpelle har han alltid varit, – islam är en IDEOLOGI och ingen religion det missar han helt. De mellan 20-50 år kommer att avgöra sina egna framtidsutsikter och de är mörka om det inte sätter ner bägge fötterna hårt och bestämt mot denna SATANS-LÄRA, för det är vad islam är och ingenting annat!!

  4. Visst är Wästberg gammal men klok är mer tveksamt, då skulle han inte skriva denna slutmening i sin artikel. ”Vi måste inför 2016 också önska fler av våra muslimska medborgare kraften att i än högre grad inom offentligheten värna demokratin gentemot den islamiska fascismen.”
    Wästberg tror tydligen på fullt allvar att det finns demokratiska muslimer. Är man muslim så tror man på koranen annars så är man inte muslim. Koranen är så långt ifrån demokrati man kan komma. Muslimer hör inte hemma i vår civilisation, basta.

    • Håller fullständigt med dig.
      Denna Wästberg tillhör egentligen de farligaste personer.
      Han har en illusion om att det är möjligt att leva i fred med muslimer vilket är en fullständig omöjlighet. Wästberg talar som om det skulle finnas två olika islam: Salafister och mänskliga.
      Wästberg försöker bevisa att muslim er kan vara en del av demokratin. Men detta är inte förenligt med koranen. Koranen säger ju, och den säger det till alla muslimer oavsett sekt, att islam skall spridas överallt och med alla medel: Lögner, bedrägeri, våld av alla slag. Allah förlåter allt bara man gör det för att sprida den rätta tron.
      Wästberg ser helt enkelt inte, och förmodligen vill inte se, att det först finns islam och efter detta så finns det olika sekten, men inom islam.

  5. Samma ytliga neocon-retorik som alltid från Petterssons. Samma önskan att få människor att tänka väl om sådana som Wästerberg som har drivit massinvandringen av muslimer på oss svenskar i alla år.
    Samma antiintellektuella försök att blanda samman nazismen och islam. När kommunism och islam vore otroligt mycket rimligare jämförelse.
    Skäms Petterssons!

    • Martin. Du skriver Wästerberg. Är det samma person som jag skriver om?

      Det finns mängder med bra muslimer på samma sätt som det finns kristna som inte tar så allvarligt på gud.

      Däremot är islam och koranen skit?

      • ”Det finns mängder med bra muslimer…”
        ”Däremot är islam och koranen skit.”
        Någon enstaka gång hänger jag inte med i Petterssons tankegångar!?

      • I mycket håller jag med Dig, men inte i detta.
        Muslim bekänner islam som i sin tur är detsamma som koranen. Det finns inga mellanting.

        Vi har här i Finland muslimer som tillhör den kasten som Du beskriver, ”dugliga vanliga medborgare”.

        Men sedan hoppsan, säger de att ”Ät skit och dö bort”, när någon icke muslim säger emot.
        De säger, trots att de påstår sig vara ”moderata”, vad det nu betyder, att: ”I have a strong belief in my fellow multicultural jihadi fighters. We will fight until the end of our true Finnish nation. In sha ALLAAH victory will be ours.”
        Låter detta som om det skulle vara en som har anpassat sig till vår kultur på det lilla minsta?
        Denna person är en som har kommit 1994 till Finland som barn.

      • I ärlighetens namn tänkte jag på hans bror(Olle Wästberg). Men dels har den här gynnaren arbetat på både DN och Expressen, alltså de som drivit massinvandring och globalism och utrotandet av svenskarna hårdast i alla år. Och dels, när jag läser hans artikel blir det tydligt att det är en ultraglobalist som talar. Till exempel kallar han terroristerna ”fransmän” snarare än ”franska medborgare.

        Till exempel blandar han med flit ihop ”högerextremister”, alltså vi svenskar som vill att svenskarna skall få fortsätta finnas till, med islamister:
        ”Möter vi inte dagens ondska såsom Churchill mötte Hitler väntar nya attacker och i dess spår en växande islamofobi och högerextremism.”

        Här är ett citat som visar på en extremt enögd historiesyn:
        ”Ungefär som man urskuldade tyskarna med Versaillesfredens förödmjukelse, tills Churchill genom att nämna verkligheten vid namn räddade oss från nazismen.”
        Extremt tendentiöst uttalande, om du tänker på att Churchill valde att förklara krig mot Nazityskland snarare än USSR 1939. Fullständigt historieförvanskande.

        Det här är en neocon, globalist, massinvandrings förespråkare och historierevisionist av värsta sort. Jag vet inte om Pettersson publicerar sånt här därför att ni är det också. Eller om ni gör det därför att ni inte tänker efter.

        Men återigen. Jämförelser mellan nazism och islamism är helt enkelt korkat. Och visar på en mycket tendentiös agenda, precis samma sorts agenda som de som har drivit massinvandringen har haft. Precis samma sak som Mona Sahlin och resten av etablissemanget driver idag med sitt snack om högerextremism och islamism. Och även om det inte är en ”agenda” så är det fruktansvärt omoraliskt. Alltså, att etablissemanget försöker blanda ihop de som har försökt protestera mot etablissemangets politik i alla år under spott och spe och stigmatisering och förföljelser. Med de mer synbart katastrofala delarna av etablissemangets politik. Om ni inte fattar ens så mycket, vad är ni då att ha?

      • Och notera att alla som protesterat mot massinvandringen utnämns till ”nazister” och ”högerextremister”. Av sådana som Wästberg. Det är alltså dessa som skall blandas ihop med islamisterna. En del av strategin är att få contrajihadister och andra förmenta systemkritiker att blanda ihop nazism och islamism. Snarare än den självklara jämförelsen kommunism och islamism (de är ju dessutom fortfarande allierade).’
        Jag tycker faktiskt att ni ska skämmas som spelar med i detta fula och omoraliska spel. Uselt!

  6. Ännu bättre om vi inte tvingas till att leva sida vid sida med dessa muhammedaner som har en ”värdegrund” så förbannat långt ifrån vår det bara går!

Kommentera