Stäng

Mer Mordiska Muslimer

Som vanligt så får de som skall mördas presentera sig, innan en engelsktalande islamiot som svamlar om hur bra pedofeten muhammed var och hur underbart det är att vara muslim.

Sedan framför samme islamiot ett budskap till David Cameron.  Han inleder med att kalla Cameron för ”slav av vita huset och åsna åt  judarna”.

Han kallar Cameron för en ”idiot” och varnade ”dina barn kommer att  få betala” för brittiska flyganfall mot ISIS mål i Syrien.

Han tillägger: ”Hur konstigt är det inte att vi i dag hör en obetydlig ledare som du utmana den islamiska staten.

”Hur konstigt är det inte att ledaren för en liten ö hotar oss med en handfull av flygplan.”

”Man skulle ha trott att du skulle ha lärt sig läxan av din patetiska mästare i Washington och hans misslyckade kampanj mot islamisk staten”.

”Det verkar som att du, är lika dum som dina föregångare  [Tony] Blair och [Gordon] Brown.  (Obs det är inte statssvetsaren och utrikesblondinen han talar om)

”David, bara en dåre skulle föra krig mot ett land där Allah är allenarådande och där människorna lever under rättvisa och säkerhet i Sharia”.
”I själva verket David, du är mer av en idiot.”

engenls pojke

Denne unge ”Engelske” pojke som verkar vara runt fem år medverkar på slutet i videon och säger: ”vi ska döda dem där borta”

Läs mer hos: DailyMail

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Att den så kallade ”fredliga och humana”  ”religionen” verkar i något otidsenlig” , verkar inte på något sätt platsa i ett civiliserat samhälle!

4 reaktioner på “Mer Mordiska Muslimer

  1. IS och dess svenska gren maste utrotas fran planetens uta! FARLIGT att SVERIGE OCH SOCIALDEMOKRATERNA tagit emot 100,000 tals unga starka muslimer beredda att slakta oss!!!

    1. Ska naturligtvis vara…”utrotas från planetens yta….”
      SKRÄMMANDE framtid väntar Sveriges befolkning….-muslimerna kommer att ge oss helvetet!!!

  2. Hör till min förvåning någon sorts musik i videon är det OK ? Allah jugend har dom också idioterna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: