Andreas Ekström i Arnstadklass


JOURNALISTIK. Andreas Ekström, fullständigt namn Andreas Johannes Kirsebom Ekström, född 29 oktober 1975 i Fjärås i Kungsbacka kommun, är en svensk journalist, verksam på tidningarna Sydsvenska Dagbladet och Journalisten samt som författare och föreläsare.

Herr Ekström tillhör den skara som tror att dubbelmoral är dubbelt så bra…

…det är ju inte så trevligt att bli hotad, hatad och hånad men själv kallade han Sverigedemokrater för ”Obildade lågpannade as” och som tur är finns det skärmdumpar.

andreas_ekström

 

När ni läser medier där sådana som Andreas Ekström jobbar så tänk på…

Medias_rapportering


13 responses to “Andreas Ekström i Arnstadklass

 • SD2014

  Jag har en dröm/vision, att den dagen när Jimmie Åkesson kliver upp på sin välförtjänta tron så hoppas jag att det första han gör är, dra in all presstöd för DDR/Hat/ljug media, så får vi se hur länge skiten flyter innan den sjunker, att han även gör om SVT till en betalkanal så vi får se skiten sakta gå under.

  Sedan ska vi stänga gränsen mot EU, starta en allians med DK,NO,FI och IS, vi ska bli ett land i landet, samla våra tillgångar och försvar och be EU, NATO att dra åt helvete.

  Visst! det är min utopi, men jag tror verkligen på en riktig nordisk allians, vi har fortfarande eget styre i respektive nordiskt land, men ändå ett gemensamt styre när det gäller tillgångar/försvar.

  Gilla

 • Andreas Ekström – Herr Dubbelmoral slår knut på sig själv | Petterssons önskar Gott Nytt År!

  […] lågpannade as” och trots detta fått äran att vara med på vår blogg  – Andreas Ekström i Arnstadklass – nu är han igång igen och påstår att det inte går att hålla på och efterkommentera […]

  Gilla

 • Peter Skoglund

  22 och 51 %……………………..

  ”Begränsa inte det fria ordet”,skriver Alexandra Ivanov så träffande om i dagens ledare i SvD. Kan bara hålla med henne i det hon skriver.

  Värt att notera är den reflektion hon gör över våra riksdagsledamöters åsikt om yttrandefrihet, utifrån en Sifo- undersökning. Det är skrämmande minsta sagt.

  Man förstår då att det bland våra journalister, finns ännu värre exempel.

  Alexandra skriver…….

  ” TNS Sifo har på uppdrag av Tidningsutgivarna utfört en attitydundersökning bland Sveriges riksdagsledamöter om deras inställning till tryck- och yttrandefrihet.

  En majoritet av ledamöterna vill på ett eller annat sätt inskränka yttrandefriheten. Hela 51 procent av de tillfrågade svarade att det ska vara olagligt att fotografera en offentlig person utan hans eller hennes medgivande, och 22 procent sade sig vilja förbjuda publicering av bilder eller teckningar som kränker religiösa grupper.

  Uppgifterna är alarmerande.

  Alla regimer som har begränsat yttrandefriheten har gjort det under förevändningen att skydda en grupp. Eller ett högre moraliskt värde. Men det spelar ingen roll hur politiker eller särintressen motiverar en begränsad yttrandefrihet – människor bör inte straffas för att de uttrycker en åsikt.

  Oavsett om det likt i Turkiet och Ryssland sker för att värna nationalism och värdekonservatism, eller om det skulle ske av hänsyn och omtanke. Yttrandefriheten – om den ska vara något värd – måste gälla i alla lägen.”

  http://www.svd.se/begransa-inte-det-fria-ordet/om/ledare

  Gilla

 • Lena

  Någon som har läst eller hört om den här kvinnan, Baba Vanga ?
  Hon har tydligen prickat in viktiga händelser på vår jord.
  http://www.documentarytube.com/articles/europe-will-be-gone-by-2016–all-the-prophecies-by-bulgarian-prophetess-vanga

  Gilla

 • ÅMÅL

  … eller lik Jan Helin?

  Gilla

 • Mm

  Ekström, Jaha var det det den riksstollen som kallar en miljon röstande medborgare, ”lågpannade as.” Är det det man lär sig på en bidragsfinansierad högskola för universitets nivå kan det ju knappast vara. Snart är tidningsbranchen borta och med dem dessa okunniga s.k journalister. Det kan ju alltid twittra och vem orkar läsa eller har tid sådant dravel annat än närmsta kretsen. Då kanske han får börja göra rätt för sig, de är ju inte vana vid hårt fysiskt arbete, eller de kanske förlitar sig på invällarna från Mellanöstern dvs innan vi har det stora kriget mellan shia och sunni

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  En ohyfsad tölp från Fjärtås?

  Gilla

  • Falköga

   Vars stora bild med ett flinande ansikte kröner varje notis som han skriver. Ett hån mot dem som fortfarande köper tidningen för att hålla sig uppdaterade om Sydsverige.

   Nu har jag emellertid funnit att Skånska Dagbladet på nätet ger mer saklig information än hela pappersutgåvan av Sydsvenskan. Och man slipper oförskämda skribenter.

   Gilla

 • ossie

  Vad faan väntar han sig när man kräker ur sig dylikt skit ?? Rosor ? Han visar ju vilken intellektuell nivå han står på sen att de flesta av hans journalistkompisar ljuger och censurerar för fulla muggar och håller en stor del av svenska folket ovetande om vad som pågår i detta land.
  En liten mini Arnstad kanske.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  sju klövern eller dessa lögnare i t ex sds lögnhalsarnas värsta i Sverige. Dessa bör självklart inte kallas för sd utan för vad de är = grovt kriminella Landsförrädare. Dessa tidningar är nästan ett strå värre än sju klöver politikerna ! Men jag anser de skall utvisas från Sverige till ett läger likt det Israel har i Afrika med 400.000 volts elstängsel omkring – så kommer de nära brinner dessa Landsförrädare upp. Skulle de inte brinna sin helvetes brand så anser jag de skall få samma behandling som mer än 15.000 Svenskar får varje år av sju klövern. Just där är ju tidningar med skyldiga. Länder i Europa bygger upp sin militär för de förväntar sig ett nytt krig i Europa. Detta krig är importerat av sju klövern och mutti merkel.

  Gilla

 • Hjultomten

  Jag tror att det mesta är en enda stor massuppfittning.

  Gilla

 • grune

  Petterssons blogg behövs om sanningen skall fram

  Gilla

 • Richard

  Kan han inte stå för det, framstår han ju som ännu större dåre! Dessa godhetsknarkare förlöjligar sig själva i rasande takt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: