Kvinnor överfölls av okända män på Gotland


BROTTSLIGHET. Tre kvinnor i 20-årsåldern ska ha blivit oprovocerat misshandlade på Östercentrum. Två okända män ska ha gett sig på kvinnorna utomhus vid 02.30 natten till söndag.

-Som det verkar har de tämligen oprovocerat slagit de här tjejerna, säger Mats Lindkvist, stationsbefäl vid Gotlandspolisen. Gärningsmännen ska därefter ha lämnat platsen och flera polispatruller har sökt efter dem under natten utan framgång.

-Tjejerna vet inte vilka männen är och har inte kunnat ge något närmare signalement. I nuläget är det svårt för oss att komma så mycket längre, säger Mats Lindkvist.

Enligt polisen hade två av kvinnorna lindrigare skador. Gärningsmännen uppskattas vara i 20-årsåldern.

-Pettersson ser att någon ljuger. -”Tjejerna vet inte vilka männen är och har inte kunnat ge något närmare signalement” Något signalement finns eftersom polisen har letat efter dem…

Hela Gotland


5 responses to “Kvinnor överfölls av okända män på Gotland

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: