Sorti på julstämningen


Har ni läst det här Facebook-inlägget? Håller ni med? Tappade också ni lusten att fira jul och nyår?

Du som inte håller med får gärna motivera din inställning…

Skärmklipp


20 responses to “Sorti på julstämningen

 • Tony

  Gammal nog att göra brottet,då är man gammal nog att ta straffet.

  Gilla

 • Spex22

  Two Different Shoes:

  Varför skulle du vilja slakta dem? VA? Varför? På vilket sätt är du bättre än IS då?

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Signalen detta sänder är att invällarna är betydligt mer klipska än både politiker, rättsväsendet, hela den samlade PKeliten och merparten av den Svenska väljarkåren. De må ha lågt IQ men de är mer slipade än den vassaste Washikniv.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Håller med inlägget men
  har firat Jul på ett angenämt sätt med mina närmaste.
  Viktigare än någonsin att hålla ihop inom familj, släkt, vänkrets och likasinnade bekanta!

  Gilla

 • Lasse

  Skulle inte lagen ändras. Sätt mig som statsminister så ska ni få se på ändring. Här är det lagen sedan flera 100 år sedan som gäller och inte nya islam lagen som infördes i början av 2000 talet.

  Dax för ändring omgående.

  Ger en eloge till Finland när det gäller sådana här brott!

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Sverige har ett växande behov av samhällsfinansierade medborgargarden! Eftersom att varken ordningsmakt eller rättsväsende klarar av att upprätthålla ordningen i samhället!

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Samhällsfinansierade medborgargarden kan vi bara drömma om detta kommer aldrig att bli verklighet. Medborgargarden kan bara bli verklighet om VI själva så önskar och är villiga att medverka.

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Joakim Lamotte träffar huvudet mitt på spiken, texten är mycket bra! HEDER ÅT JOAKIM LAMOTTE!
  Enligt statssvetsaren flyr de för sina liv till Sverige och det är vår plikt och moraliska skyldighet att ta emot allt som väller in i Sverige även utan pass och ID handlingar, – han räknar med deras röster.
  JAG VILL STÄNGA GRÄNSERNA OCH AVSKAFFA ASYLRÄTTEN!! Detta brott, ett oerhört grovt brott, en skändning av en ung kvinna av en grupp muslimer, den lägsta formen av liv på vår planet jorden!
  Detta och många andra brott, exempelvis slakten och avhuvningarna av två svenska medborgare på IKEA i Västerås hade aldrig inträffat om förbrytarna INTE varit i Sverige!
  TÄNK PÅ DET, OM DESSA FÖRBRYTARE INTE VARIT I SVERIGE INBJUDNA AV SOCIALDEMOKRATERNA DÅ HADE BROTTEN ALDRIG INTRÄFFAT OCH DENNA FLICKA INTE BLIVIT VÅLDTAGEN OCH CAROLA HERLIN OCH EMIL HERLIN VARIT VID LIV….!
  STATSSVETSAREN STEFAN LÖVEN, HAN VAR I VÄSTERÅS MEN SA INTE ETT ORD KRÄKET!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   SKRÄMMANDE att det gått så långt att det bara är en medelålders svensk vit man som Joakim som reagerar….-de andra tycker väl inte det är politiskt korrekt att reagera.

   Gilla

 • Elin

  Oavsett ålder och ursprung skära av pitten och påsen på dessa individer kvittar vem dom är.

  För personlig del får dom förblöda utan att jag skulle fälla en tår sorry trött trött trött

  Gilla

 • Nils

  Det kvittar hur bra polisen och rättsväsendet blir när befolkningsstrukturen förändras. Lamotte är för mig en obegriplig person. Ser ut som en zombie och producerar lika analytiska texter som Mona Sahlin. När han nu gör ett djärvt avsteg på 20 cm från åsiktskorridorens mitt och är öppen med våldtäktsmännens etnicitet måste han lägga skulden på rättsväsendet.

  Gilla

 • Kommendanten

  7-klövern och pk-median skiter fullständigt i all fanskap, orättvisor, brottsliga gärningar som pågår i Sverige. I synnerhet när det gäller våldsverkare som är muhammedaner.

  De håller bara käften angående sanningen samtidigt som de agerar ”bensärare” för berikarna.

  Gilla

 • Pica pica

  Allt fler länder utvisar för gott de invandrare som begår brott mot värdlandets lagar – även efter att de fått medborgarskap. De anses ha förverkat sina chanser att få stanna.

  Våldtäkt är ett fruktansvärt brott men i Sverige är det tydligen acceptabelt!? Var det inte en av de som deltog i dubbelvåldtäkten utanför Strängnäs som man inte ansåg sig kunna skicka hem för han kunde skadas?

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Jag håller inte med.
  Om jag låter ytterligare en gruppvåldtäkt förstöra även min jul, då har muslimerna redan vunnit och jag kan gå ut och slakta så många jag hinner.Nu låter jag det inte gå till det utan gör som alla andra får i flocken. Jag läser och jag knyter näven i fickan, men min hjärna behandlar alla hemska nyheter som om de vore Hollywood filmer. Visst förfäras alla när vi läser, men vi går vidare för vår egen mentala överlevnad skull, tyvärr mot vår undergång är jag rädd.
  Mångkulturen är en övergångsfas mot islamskt mörker i vårt våldtagna land. Fint säger Stefan, berikande säger Mona. Jag knyter näven i fickan igen, men jag fortsätter att äta min julskinka.
  Kan inte mångkulturen fara och flyga, åtminstone under julen. Nej då. Då ska de vara extra mycket ”anti”. Håll käft och låt mig fira jul i fred.

  Gilla

 • Kurt.

  Jak kokar av ilska när jag se dessa babianer sitta på Cafe och spannar in., och bete sig som de ägde stället/landet. De anser oss att vara ”Svagt, feckt eller inte Manligt”. Vad dessa babianer inte ha fattad än är att vi för närvarande håller oss i motsatsen till dom till lagen. Än så länge, men det kan ändras väldig fort. Jag tro vi är två miljoner vapenägare här i landet.

  Gilla

  • Jerry Engström

   Din senila aphjärna. Skulle inte förvåna mig om du inte sa ett skit när den där 🐷 högg ner invandrarbarnen.Det här har ju inget med invandrare att göra dit pucko det är vår lagstiftning som är åt helvete din lilla rasse .

   Gilla

   • mannuz

    Snälla du, diskussionen handlar om att man kan komma undan med brott om man ljuger om ålder och ursprung. En svensk medborgare (läs alla med svenskt personnummer) kommer aldrig undan genom att tiga om varifrån man kommer. Det handlar INTE vilken religon/hudfärg förövaren har. Sen finns det alltid vissa som drar nytta av dessa attribut i diskussionen för att öka på hatet. Din attityd här bevisar på att även du är rasist på något sätt och hatar precis lika mycket. Han som högg ner barnen fick sitt straff fast inte i domstolen. Hade han överlevt så hade han fått ett hårdare straff för då hade åklagaren gått på hatbrott. Men hat går tydligen bara åt ett håll. Så sluta skriva som en barnrumpa om du vill få fram din åsikt.

    Gilla

 • BJ

  Att detta kan hända är på ren svenska för jävligt. Detta bevisar vår flathet mot våra kriminella invandrare. Att de då även får stanna i landet är en skymf mot våra medborgare. Jag håller medskribenten, var är alla feminister, Romson, Mona Muslim och flathuvudet Wallström. Nu är de frånvarande men om det hade varit en svensk hade nog gaphalsarna gjort sig hörda. Lika fullt skriker dessa feminister om att öka invandringen. Det måste till krafttag att börja utvisa folk och dom som inte uppger varifrån de kommer, skicka detta patrask till det sista land de kom ifrån. Gissar att de kom inte med flyg så Danmark eller Tyskland kan ta dessa returer. Gott folk upp på barrikaderna innan det är för sent

  Gilla

 • Trodé

  Så här har Sverige blivit.

  Då jag byggt nytt hus fick jag uppge hur lång tvättstuga jag har och hur långa köksbänkarna är. Det styr fastighetsvärdet och årlig avgift. Lite senare läste jag att Högsta Domstolen dömt några ungdomar till vardera 4000 kr i böter för att de bluffat om ursprungsland och identitet. Men de fick ändå PUT och livstids försörjning. Jaga hade föredragit att att betala 4000 kr och slippa fastighetsdeklaration och årlig fastighetsskatt.

  Skyll inte på politikerna. Rösta bort dem eller finn er i att bli utnyttjade.

  Gilla

  • Sven-Erik

   Den dömande makten i ett demokratiskt land ska vara politiskt neutral. Att åklagare ”väljer” arr vara försiktiga i att tolkas ålder och etnicitet kan betyda att de är rädda för sina liv. Nu är de rädda borde de inte vara rädda om sina egna svenska barn????

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: