Dagens allah aukbar

En självmordsbombare tar farväl av sina kamrater och rattar sedan bilen ut på den sista resan mot de 72 sexdockorna.

FjärranÖsternRedaktören undrar: betyder ”allah aukbar” en djävla smäll?

Är en så kallad religion som får sina utövare att utföra dessa dåd förenlig med ett civiliserat sammhälle?

14 thoughts on “Dagens allah aukbar

 1. Sexdockor? Tänk jag har alltid trott att dessa mörkögda skönheterna var levande varelser som gav ifrån sig ett Bääää eller Määää

 2. Ja, svenska kristna tycker att det är ok att offra oskyldiga människor allt för att prästerskapet skall krypa för islam och visa hur toleranta de är

 3. Mannen som utfor detta ser trevlig ut men maste ha fatt allt om bakfoten, det finns texter i Koranen som tar avstand fran detta och texter som uppmanar till mord, denna bok borde reformeras precis som gamla testamentet. Mord leder inte till nagot positivt, helt meningslost!
  IS kommer att bli utplanade av Ryssland, USA m.fl.

 4. Läste att många av självmordsbombarna tar på sig ett suspensoar i metall för att den kroppsdelen ska vara intakt när han kommer till paradiset. Så dumma är de alltså.

 5. Bara en fullblodsidiot begår en sådan handling, ett
  bevis som något att Islam tar förståndet ur huvudet
  på sina utövare? För att ta livet ur sig själv hade det
  räckt med en bråkdel av all denna sprängmedel som
  han använde!!

 6. När vi i den civiliserade delen av världen tar vårt förnuft till fånga och avsäger oss allt umgänge med medeltiden är det slut med alla illdåd utförda med modern teknik. Kamelbomber kommer inte att ställa till med samma skada och frågan är vilka sprängmedel de ska använda då? Kamelskit och olja? 😉

 7. Dom där 72 oskulds hororna som varje jihadist ska få efter döden,dom borde vara slut vid det här laget . Vad säger koranen om tillkomsten av dessa 72 oskulder,vart kommer dom ifrån ? kör Allah (aukbar) med kaninen i hatten tricket för att få fram dom ?

 8. Han kunde väl ha tagit med sig några på flaket för det fanns det väl plats för, annars så får dom väl ta en större bil eller en buss nästa gång för det finns visst många aspiranter som vill se marken lite ifrån ovan.

 9. Killen på videon som sprängde sig föreföll vara i sina bästa år. Men han kanske var döende av en dödlig sjukdom? Videon bevisar i alla fall att islamismen är en livsfientlig ideologi.

 10. Uppfinnaren av den där urtypen av sprängmedel är väl Svensk,å jag tycker att han ska ha all credit Alfred Nobel aukbar,,Alfred Nobel aukbar !

  Det är i alla fall en sån däringa skäggmurvel mindre här på jorden,

  • Ack, det tillkommer nya vardag, dom ynglar värre än
   kaniner, och idag har dom ju stort skägg när dom är
   runt tio år, i alla fall dom skäggbarn som dräller in
   i Sverige!

Kommentera