Stäng

Ny fruktansvärd IS-video, avsedd att sprida skräck

ISLAM. Den kriminella muslimska terrorgruppen har släppt en ny skräckvideo. En fråga kan vara hur många sådana vi tål och hur många som ska visas? En annan kan vara att de ska visas så vi inte glömmer vilka fasor som utförs av de islamska terroristerna. 

Filmen visar Daesh, den så kallade islamska staten som dödar två ”spioner” på nära håll. Alla vuxna bör vara medvetna om barbarisk IS är.

ISIS inte skyr några medel för att terrorisera oss. Och vad organisationen gör i Mellanöstern i dag, vill man göra i Europa, i morgon och i Amerika, i övermorgon.

Den anglikanska kyrkans överhuvud, ärkebiskopen av Canterbury, Justin Welby, i sin julpredikan i fredags. Där sade ärkebiskopen att kristna och andra minoriteter i Mellanöstern riskerar en ”eliminering” på grund av terrorgruppen Islamiska staten. – De hatar olikheter, oavsett om det är muslimer som tänker olika, yazidier eller kristna och på grund av dem står kristna inför eliminering i själva den region där kristdomen föddes, sa Welby.

Vi får inte glömma att allt, Daesh, IS, Isis, Isil, som den islamska staten gör har stöd hos profeten Muhammed, Allah och i koranen. Det verkar inte biskopen i Stockholms stift, Eva Brunne, veta. Brunne som är öppet homosexuell tycks inte vara bekymrad över islams inställning till homosexuella…Vi måste ta ställning, för eller emot. Isis accepterar inte neutralitet och feghet.

Skärmklipp

10 reaktioner på “Ny fruktansvärd IS-video, avsedd att sprida skräck

 1. Frågan står fortfarande obesvarad;
  Vilka muslimer är muslimer?
  Ett tydligt svar skulle kunna vara att alla ”muslimer” i Sverige deklarerade att de tar avstånd från dessa grupper som lever efter koranens ord,
  t.ex: Texten i sura 9:29. KVZ 20-22, KVZ 24:56-57, KVZ 47:4
  Det skulle ändra bilden av islam/muslimer i Sverige.

 2. Jag har sett några sådana här muslimska propagandafilmer, de behövs, men ingen vettig människa mår bra av att se för många men alla bör se några stycken om de orkar så de vet vad IS sysslar med.
  EN VARNINGSTEXT ÄR PÅ SIN PLATS!
  SVT och hatmedia bedriver ett propagandakrig mot Ryssland och Putins krig mot IS i Syrien. Ryssland är de enda so kan krossa IS.
  SVT och hatmedia stödjer Turkiet och därmed IS eftersom Turkiet är en gangsterstat som köper olja av IS och släpper igenom terrorister till Europa. Att Turkiet är NATO medlemmar är en skam, de som vill ha med dem i EU borde skämmas!

  1. Såg denna, då är de där de där de skär av huvudet på en annan muslim de inte gillar ruskigare. Detta är Satan i arbete….i enlighet med förebilden mördaren och pedofilen Muhammed som Satans följare inte tål att Lars Vilks tecknar….Då är de känsliga muslimerna men har aldrig hört att de protesterat mot avhuvningar och andra brott mot mänskligheten….
   Se Ann Barnhardt på YOUTUBE – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.

 3. Man ska egentligen inte tåla ett endaste av dessa videos. Men tack vare att de är så produktiva så tycker jag mig notera att de snarare hjälper till att få folk och stater att bli blasé. Höjer på sin höjd ett ögonbryn ”Jaha, nu har extremisterna mördat några till” och sen fortsätter med sitt, vilket inte sällan innebär att gnälla på folk som skriver på nätet om det. De enda som publicerar och upprörs över dessa offentliga mord är sk ”islamofober” lustigt nog. De med minst makt att göra någonting av alla.

 4. Muslimerna valde fredagen som bönedag för att förekomma judarnas sabbat och vår söndag. Det är mycket möjligt att de medvetet valt 23 december för att förekomma kristi födelse.

  Om profeten nu öht existerat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: