Folkutbytet, snöbollen är i rullning


Vår regering, riksdag, statliga och kommunala tjänstemän ärMalmö i lag med att byta ut oss svenskar, och om det råder det inga som helst tvivel. Snöbollen är i rullning…..

Det går fort nu…..
…..Prognoschef Tord Strannefors vid Arbetsförmedlingen håller med Konjunkturinstitutet (KI är en svensk statlig förvaltningsmyndighet min not) om att den arbetsmarknadspolitiska utmaningen är stor, och växande.

”– Men man bör lägga till att utrikes födda står för hela förändringen av den aktiva befolkningen eftersom den minskar bland inrikes födda. Utrikes födda kommer stå för hela ökningen av arbetskraften och en stor del av sysselsättningsökningen, så samtidigt har vi ett behov av invandring.”

Sug på den ” Vi har ett behov av invandring” Det går fort nu…….

Och Åsa Olli Segendorf som är chef för arbetsmarknad och prisbildning på Konjunkturinstitutet säger ”– I och med att det är så många som kommer på kort sikt som inte har de efterfrågade kvalifikationerna så kommer det spä på problematiken. Den tuffaste utmaningen är att försöka hitta jobb till dem helt utan utbildning.”

Och jag minns då jag för några år sedan som politiker tillsammans med kommunalråd Magnus Olsson (SD-Malmö) var och lyssnade på personal från Länsstyrelsen, Arbetsförmedlingen och Migrationsverket. ” Det kommer nu så många som inte ens har ett bildspråk……..och vi skapar arbetsnära sysselsättningar” Det var så en kvinnlig tjänsteman från AF sa. Det går fort nu…..

”– För den grupp på ungefär 55 000 personer som saknar grundskolekompetens kan inte vi göra så mycket. Det är den trista sanningen, för de jobben finns inte, säger Tord Strannefors.”

Läs mer HÄR, ”allt svårare att matcha jobb med sökande”


8 responses to “Folkutbytet, snöbollen är i rullning

 • lofas

  Ja och ju fler invällare från MENA det kommer desto fler människor i arbete behöver vi för att försörja dessa kravmaskiner. Logiskt eller hur..

  Gilla

 • eva

  Om det är så att vi infödda är i vägen för folkutbytet varför inte hyra in några ISIS-krigare som gör processen kort med oss? Med det är klart, det skulle se illa ut i omvärldens ögon. Roligare med ”kokande-grodan”- tricket!

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Återigen, folkomröstning är ett mycket bra demokratiskt verktyg.
  Till dess http://www.folketsdemonstration.se/

  Gilla

 • klara

  Det vi saknar..
  Hade svensken röstat bort alla dessa handledare som endast regerat Sverige för egen vinning, då hade vi sluppit det gigantiska skattetryck vi har, vilket skapar livegna trälar åt banken och korrupta politiker, vars ända uppgift är att snärja folket till bidrags beroende av olika slag, så livegen så du inte vågar eller tycker det är mödan värt att skaffa barn till denna tyrrani. Du får helt enkelt ingen trygghet med ekonomin eller tid pga värdegrund som sätter hinder för den skötsamma men sopar vägen för dom lata bara för att våra tjänstemän låter sig skrämmas med arbetslöshet. Lockade av korrupta kompetentlösa ledare som hälre fördärvar hela strukturen och skapar oreda för att bli OUMBÄRLIGA HÄRSKARE MED SINA SJÄLVMORDS VÄRDEGRUNDER för utföraren. Deras enda lösning är en stadig import av söndrande människor för att den självuppfyllande profetian med oreda ställa grupp mot grupp.
  Men om man i stället sänker skatten, lämnar ansvaret åt folket vilket tar bort alla dessa tyranner till handledande tjänstemän gör att alla lathundar blir arbetslösa och vi andra fulla med arbete som är till för att individen ska kunna göra annat än stå i kö betala lön till handledare och tjänstemän korrupta politiker onödiga bankkån ränte kostnader eftersom lönen nu helt enkelt handlas för och investeras i det som en trygg familj behöver, och inte till alla som bara ska ha utan att tillföra något alls.

  OBS tror knappast oredan blir större än nu.
  Men den inhemska nativiteten ökar desto stadigare med trygghet i landet.
  Med trovärdiga politiker som inte låter sig styras av annat än Sveriges väl, inte vände kappan efter vinden som det vi ser nu.

  Gilla

 • Lena

  Eva-Marie, jag fruktar för vad våra barn och barnbarn ska utsättas för, de måste vara oändligt besvikna på sina föräldrar.
  Den ljuvligt söta flickstatyn, du har fångat hennes tårar………..!

  Gilla

  • Eva-Marie

   Jo du Lena, jag känner detsamma 😦 Flickan står i Pildammsparken och idag var hon regnvåt.
   Margaretaflickan är från 1964 av Brons/granit och skapad av konstnär Greta von Braun Giesenfeld

   Gilla

 • Hjultomten

  Många verksamheter är beroende av människohandel, död och elände. De är så inne i vidrigheterna att de inte kan sluta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: