Sandor om gökungar


INSÄNDARE. Malmö 21-12-2015
 
Återigen figurera Anders Månsson (s), kommunalråd i Bjuv i massmedia angående anlagda bränder i asylboenden.
 
– Nu måste den tysta massan reagera – nu är det nog, säger Anders Månsson.


Helt rätt,  Anders Månsson, och det är den tysta massan som reagerar och som tycker att nu får det vara nog med lögner och falsarier vad det gäller t ex ensamkommande flyktingbarn som likt gökungar som planteras i främmande bo och där tvingas att födas, uppfostras och utbildas av dom påtvingade föräldrarna, i detta fall svenska skattebetalare.

Som om detta inte vore nog så tvingas vi även att ta hand om och föda gökungarnas föräldrar och syskon när dom i förlängningen har tagit sig hit.

Dom anlagda bränderna är inget annat än en sund reaktion från ett folk som i årtionden har behandlats som andra klassens medborgare i eget land och som fått se hur dom folkvalda lägger mer och mer resurser på andra länders medborgares intressen oavsett om dom befinner sig här i Sverige eller i sina hemländer.

Samtidigt så försämras allt vad välstånd heter för dom som jobbat och via världens högsta skattetryck betalat och byggt upp det Sverige som det idag i princip bara finns spillror kvar av.

För knappt en vecka sedan brann det i ett planerat boende för gökungar i Bjuv och i samband med detta så kommenderades småungar ut i en s k manifestation där man fick sjunga hyllningssånger till invandringens ära i bästa Nordkoreastil.

På denna manifestation så höll en annan falsk socialdemokrat och tillika ordförande i Barn och utbildningsnämnden, Ann-Sofie Fridehjelm, tal som till stor del innehöll dom väl inlärda och använda flosklerna om solidaritet, jämlikhet och alla människors lika värde samt naturligtvis våra skyldigheter och ansvar att ta emot alla som har ”flytt” hit.

Tyngden i detta tal lades naturligtvis på den anlagda branden på det planerade boendet för gökungarna och två flickor som gick i andra klass och som ”deltog” i manifestationen  blev t om intervjuade och fick tillfälle att ge sin syn på det hela. Verkligen en mycket givande och djupgående intervju som gav många svar på det mesta vad det gäller den rådande invandringspolitiken.

Med anledning av detta så ställde jag ett par frågor till dessa båda politiker och svaren lyser ännu idag med sin frånvaro , men dom skall få en chans till att svara.
Den anlagda branden på gökungeboendet är ju ett gyllene tillfälle att visa upp solidariteten på annat sätt än att bara snack om den så jag undrar hur många gökungar ni båda politiker har tagit emot i era hem nu när boendet inte kan användas?

Vidare vill jag ha en förklaring på varför det är min och andra svenska skattebetalares skyldighet och ansvar att ta hand om alla tiotusentals gökungar som planteras i Sverige av deras föräldrar ?

Troligtvis så kommer jag inte heller denna gång att få något svar på mina frågor som naturligtvis i vanlig ordning bemöts av tystnad eftersom dom verkar vara mycket obekväma att svara på.

Ovanstående politiker har följande e-mail och jag uppmanar fler att maila dom med frågor angående inplanterade ensam eller i flock kommande s k gökungar.

anders.mansson@bjuv.se         ann-sofie.fridehjelm@bjuv.se

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson vill uppmana dem som eventuellt mejlar några frågor till politikerna ovan att göra det på ett artigt sätt. Ni kan eventuellt påpeka att minst 30 procent av bränderna är orsakade av de asylsökande själva och att man inte vet orsaken till de andra men påfallande många har börjat på insidan. Kom dock ihåg att anlagda bränder eller andra våldshandlingar aldrig kan försvaras.

Ni som inte är så bevandrade i ornitologi kan läsa om gökungen HÄR. 


15 responses to “Sandor om gökungar

 • Josef Boberg

  God Jul & Gott Nytt år !

  önskar Josef

  Gilla

 • ansgar2

  Pettersson, anlagda bränder går inte att försvara, oavsett vem som utför dem!

  Gilla

 • Lena

  Stenbock och Galten och alla andra som är hugade, nu struntar jag i alla ickesvenskar och lyssnar på musik från den Heimart !

  Gilla

 • age

  Kan bara konstatera att ”vi” är dåliga på att deklarera sanningen om verkligheten.

  Framför allt väntar jag svaret på frågan, ”Vilka muslimer är muslimer?”.

  Hur är förhållandet mellan min vän, muslimen och mig (otrogen) i relation till min väns ansvar mot sin hjärntvätt/koranen?
  Ska jag vara trygg med honom eller rädd för honom?
  Finns det något svar?
  Koranen är ju okränkbar och oemotsäglig.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Övertygad om att Kånnabranden var ett pyromandåd”

  Så säger vänsterpartisten Björn Gullander, som sitter i fullmäktige för Vänsterpartiet i Ljungby.

  Nu säger polisens nationella operativa avdelning (NOA) att man inte ser något samband mellan de 43 asylbränderna sedan i juli.

  Men Björn säger…”.– Det är klart att det finns ett samband, det finns gott om rasister och vettvillingar som inte vill att flyktingar ska bo här och som kan ha satt eld”

  Visst är det ”kul” med politiskt aktiva människor, som är övertygade fast de inte vet, eller har bevis för det som de påstår.

  De är sådana politiker som man kan lita på. Eller hur?

  Läs hela reportaget i smålänningen.

  http://www.smalanningen.se/article/overtygad-om-att-kannabranden-var-ett-pyromandad/

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  87:an är förståndshandikappade idioter precis som fredrik reinfeldt säger på you tube.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Instämmer till 100% med Sandors välskrivna artikel. Att nästan 25% fortfarande röstar på Socialdemokraterna är SKRÄMMANDE, befolkningen inser uppenbarligen INTE allvaret i situationen. Tänk på att Malmö går back 5 miljarder kronor per år och Södertälje 2 miljarder och vad händer när hela Sverige, vårt älskade fosterland ser ut så ?
  VAKNA SVERIGE, säger jag idag 40 år efter att jag klistrade upp små lappar med detta budskap, aldrig har det varit mer aktuellt, men man kan också uttrycka det med VAKNA 87:AN….
  Ekonomiska fakta finns på Tinos blogg….http://www.tino.us/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: