Aftonbladet anger etnicitet på misstänkt mördare och offer


INVANDRARVÅLD. ”Den 10 september hittas hon död på sovrumsgolvet och i dag börjar rättegången mot maken. Han slog själv larm. Brottet är således uppklarat – men andra ansvarsfrågor hänger i luften.

Socialnämnden i Årsta, södra Stockholm, har lex Sarah-anmält sig själva och vill få utrett: vad hade kunnat göras annorlunda? Åtskilligt, tänker jag efter att ha läst förundersökningen. Hon var 41 år gammal, mamma till två pojkar, 13 och sex år. När hon dödas har hon just börjat plugga, ska bli barnspecialistundersköterska.
Han är tolv år äldre, de är kurder. När hon kommer till Sverige efter det arrangerade äktenskapet har hon ingen egen familj i sitt nya hemland, men får arbete, blir en uppskattad medarbetare på ett omsorgsboende”.

Ovanstående text är en del av en artikel i Aftonbladets Nyheter, Petterssons skrev om det för en dryg vecka sedan, det intressanta med artikeln är att Aftonbladet påpekar att både mördare och offer är kurder. Dessutom är den påstådde mördaren inte dömd ännu, undrar om Jan Helin har något att säga till sitt försvar.

2015-12-21_1938_001 2015-12-21_1938

2015-12-21_1949

TIDIGARE 2015-12-14. Zirdest Edil åtalas för mord – skar av fruns näsa och överläpp för att hon ville skiljas

En 52-årig man ringde polisen och berättade att han knivhuggit sin fru. Grannarna vittnade om hur hon skrikit och sedan tystnat. Då ska en mansröst ha hörts, som vrålade ”förlåt”.

Från åtalet2015-12-14_2054

Nu åtalas mannen för att ha huggit ihjäl sin fru, som hade tagit beslutet att skilja sig från honom.
Hon hade under en period haft skyddat boende och för flera personer uttalat en rädsla att han skulle försöka ha ihjäl henne. När polisen kom till mordplatsen hade kvinnan svag puls och hon hade fått flera kroppsdelar avskurna. Hon dog strax därpå.

-Pettersson ser att detta också är ett politiskt mord. Mannen hade flera gånger tidigare misshandlat sin fru, ibland när barnen såg på, polis och andra myndigheter har varit inkopplade en längre tid men inte skött sitt jobb…

Mål nr B 11750-50

Vi har för övrigt haft en läppkannibal på bloggen tidigare


3 responses to “Aftonbladet anger etnicitet på misstänkt mördare och offer

 • Kommendanten

  Grott-muhammedansk mentalitet i allra högsta grad. Sådana pack har vi gott om i Sverige nu för tiden.

  Men 7-klövern anser att de är berikare.
  SD säger jag bara.

  Gilla

 • ossie

  Man gör sina misstag som igelkotten sa när han kröp av rotborsten.

  Gilla

 • Pal

  Intressant. Undrar om det beror på att Washington har låtit sina olika filialer i Europa förstå att det dags är att börja demonisera kurderna eftersom de står ivägen för att störta Syrien i kaos och anarki?
  Eller tänker Schiebstedt att det är dags att sluta piska en död häst, avvägningen mellan ytterligare förlorad trovärdighet gentemot fortsatt vilseledning av läsarna har tippat över och dags att börja låtsas att man gör sitt jobb?
  Eller var det en korkad julvikarie?
  Eller är det så att de har börjat anställa invandrare som tycker att chefsredaktörens regler är för löjliga för att följa?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: