Stäng

Bildmässigt förnyande av det muhammedanska mördandet

Några entusiastiska utövare av den ”fredliga och humana” spränger tre andra utövare av samma ”fredliga och humana”. Nytt i sammanhanget är att dom häller bensin på de två första stackars offren innan de spränger dem, antagligen för att få mer dramatik  i mördandet.


FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Att dessa utövare av den muhammedanska läran har en från vår avvikande värdegrund.

4 reaktioner på “Bildmässigt förnyande av det muhammedanska mördandet

  1. Om man tycker att mord är fredligt och humant så ligger islam på första plats här, den enda gren de behärskar och det enda bidrag till mänskligheten de har att komma med.
    Att de inte tål att en teckning visas eller att deras koranen och sharialagarna diskuteras får mig att instämma med Donald Trump….” Vi måste stänga gränserna för muslimer och vi måste reda ut vad som pågår, det finns något i deras ideologi som oroar mig, vi måste ta reda på mer.”
    Detta gäller såklart även för Sverige….Så debatten måste startas om koranen och sharialagarna….En bra början borde vara att diskutera de ”mänskliga rättigheterna” i Saudi Arabia som har koranen och sharialagarna som lag och grundlag.

  2. Ja först när vi provat denna metod på sju klöver politikerna i Svensk riksdag så kan Svenska folket få säga vad de tycker om de kom för lindrigt undan.

  3. I jämförelse mot tidigare avrättningar så får man väl anse att detta ändå var ganska humant, avseende själva metoden alltså.
    Avrättningar i sig är inte särskilt humana.

  4. Humaniteten har inga gränser när det gäller Islam. Undrar om mupparna in regeringen ser detta eller tycker det att fångarna får en rättvis dom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: