19-årige Alan Wandi knivmördad i Rinkeby


INVANDRARVÅLD. En 19-årig man har dött efter att ha fått ett knivhugg i bröstet, skriver Aftonbladet. Händelsen ska ha inträffat i Stockholmsförorten Rinkeby, nära Kvarnbyskolan. Polisen skriver på sin hemsida att några personer setts springa från platsen.

– Polisens tekniker är på plats, har knackat dörr och genomfört hundspårning, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid polisen i Stockholm.

-Pettersson konstaterar att det som vanligt är invandrarrelaterat. Den mördade är Alan Wandi som fyllde 19 den 3 december.

Bilderna nedan från Wandis Facebooksida, många vänner beklagar Alans död. Karbala som nämns på den ena bilden var ett slag år 680 mellan Shia och Sunnimuslimer i Irak.

Det Här filmklippet  på Wandis sida är intressant, det är inte upplagt av  Alan utan av en muslimsk organisation. 


16 responses to “19-årige Alan Wandi knivmördad i Rinkeby

 • Sara Larsson

  Vi saknar dig Alan Wandi du är underbar och vi glömmer dig aldrig. Alla älskde dig bror #RIP#läggnerdittvapen#nuuu… ❤️
  Jag som känner honom vet hur bra människa han faktist va. Gud va jag saknar dig

  Gilla

  • MaffiaMotMaffia

   Tror säkert att Alan var en god person mot sina närmsta. Samtidigt blev han dödad när han i numerärt överläge, beväpnad med pistolatrapp, försökte råna en ensam kille. Just därför killen blev befriad från brott. Beklagar sorgen men för att citera Biggie:

   ”And the pastor preaching; ”he was a good man.”
   Played the bad man when the burner was in his hand.”

   Med det sagt, nej jag tycker inte han förtjänade att dö. Hoppas bara att wannabe gangstas som begår brott och läser här tänker över sina val och håller sig till att göra schysstare brott. Ha lite tjuvheder förfan och sluta göra fittgrejer som att råna privatpersoner. Kom ihåg att alla kan vara farliga hur mycket du än målat upp ditt offer som en fitta i huvudet.

   Gilla

 • Anonym

  Alan Wandi var en underbar kille med enorm empati och ett mycket stort hjärta. Han älskade alla människor ovasett religion. Ha va ingen kriminell kille han va bara sig själv och med det menar jag en riktigt tuff kille, som stog upp för sig själv!! och sina vänner!!! han kunde stå upp för en uteliggare om nått va på tok han hjälpte till.
  Sen att folk skriver och hittar på allt när dem inte känner personen är enkelt en dag förlorar vi alla någon vi håller kär jag hoppas innerligt att folk inte skulle skriva om er förlust med massa skit text…. Rip Alan Wandi

  Gilla

 • Anonym

  Alan Wandi var en underbar kille med enorm empati och ett mycket stort hjärta. Han älskade alla människor ovasett religion. Ha va ingen kriminell kille han va bara sig själv och med det menar jag en riktigt tuff kille, som stog upp för sig själv!! och sina vänner!!! han kunde stå upp för en uteliggare om nått va på tok han hjälpte till.
  Sen att folk skriver och hittar på allt när dem inte känner personen är enkelt en dag förlorar vi alla någon vi håller kär jag hoppas innerligt att folk inte skulle er hjärnan med massa skit text om er förlust…. Rip Alan Wandi

  Gilla

 • Lilo

  År 680 var det aldrig nått slag mellan shia och sunni muslimer! Vart får du all information ifrån?? Har du ej gått i skolan p.g.a. mobbning så GOOGLA DITT FAKTA!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  JAG DÖR AV SKRATT. INGEN FAKTA OCH DU LEKER HISTORIKER 😂😂😂😂 VARFÖR INTE FILOSOF. HAHAHAHAH DU HAR GJORT MIN DAG.

  Gilla

 • Lida

  Du kan inte ha alla hästar hemma.
  Stackarn…hur var din uppväxt igentligen? Alkoholist föräldrar som slog dig? Eller kanske en pappa som tafsade på dig då och då? Behöver du prata om din barndom och eller hur det lilla hatet mot vissa växte fram sakta men säkert under tonåren?
  Oj just det… PS; du kan väl tillägga att han som högg Alan fick rejält med stryk också, han var inte man nog att klara sig med bara nävarna DS.

  Gilla

 • Maj-Doris

  Men var är brudarna?

  Gilla

 • As

  Du som skrev det här inlägget. Är du helt jävla dum i huvudet eller? Vad i helvete har hans religion med mordet att göra. Visar hur jävla inkompetenta vissa av er egentligen är. Motivet till det här mordet har varken något med hans religion eller med hans ursprung att göra. Istället för att påpeka att han är en INVANDRARE som är MUSLIM bör du istället fokusera på att det är en 19 årig UNG KILLE som har blivit av med sitt liv. 19 ÅR. Förstår du det? Vafan är det för fel på er rasseidioter. Hur i helvete kan du inte känna medkänsla för ett så ungt liv, för så många som lider där ute?

  Tips till dig är att du tar tag i ditt jävla liv istället för att hänga här och skriva artiklar med irrelevant fakta, skaffa ett par invandrarvänner och gå ut ur din rassehåla, vidga dina vyer, jobba på dina fördomar och förstå hur trångsynt du egentligen är.

  Gilla

 • Bcgh

  Var fan är respekten, killen var älskad av så många i Rinkeby-Tensta o ni på denna sida sitter o pratar så här.Jag är en tjej med invandrar bakrund , men Ne ursh jag skämms för er alla som pratar illa om denna människa vila i frid ,Alan vår broder vi kommer sakna dig. Kommer ihåg när du satt o försökte få mig att förstå att jag måste sluta med vissa saker jag önskar att jag hade kunnat säga detta till dig idag framför dig att jag är helt ren min bror vi ses snart må Gud vara med dig o ta hand om din familj.Vi ses snart inshalla

  Gilla

 • Bettis

  Det står ingenstans på polisens hemsida att detta mord är invandrarrelaterat. Så hur kan du utgå från detta. Mordet kan lika gärna vara ett hatbrott!

  Gilla

  • Bobby Fisher

   Jag hittar heller inte nån info på deras hemsida om att tomten inte finns..

   Gilla

  • Richard

   Tror att du har rätt. Alan hade troligtvis invandrarbakgrund och blev mördad av någon med invandrarbakgrund som hatade Alan eller hans bakgrund!

   Gilla

  • BJ

   Lilla vän, det finns inte en svensk som vågar vistas i Rinkeby. Numer är det ett kalifat for muslimer

   Gilla

  • Mr Q

   Vad betyder ordet ”hatbrott” i sammanhang med Rinkeby ???
   Bor väl enbart hatande berikare på den platsen !

   Gilla

  • rostaratt (@rostaratt)

   Bettis, det är oerhört tragiskt oavsett.Det har skett i ett invandrartätt område där en person med invandrarbakgrund tragiskt nog blivit offer, med det är det nog svårt att benämna det annorlunda än just invandrarrelaterat.
   Kondolerar oavsett vem som fallit offer med förhoppning att förövare som gjort detta grips och straffas.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: