Impopulära julklappar


Från Öland når oss nyheten att många av  de 123 ensamkommande som befinner sig på ön fått fel julklappar av de godhjärtade.

Nätverket Tillsammans Öland har rest runt på Öland och i Kalmar för att samla in de godhjärtade människornas julklappar man skänkt till de ensamkommande, men tänk så fel det blev.

De godhjärtade är uppenbart flitiga läsare av lokaltidningen, Aftonbladet och andra blaskor där ensamkommande beskrivs så här…

Skärmklipp

…när majoriteten av de ensamkommande i verkligheten ser ut så här.

Skärmklipp

Nu vädjar Tillsammans Öland att de godhjärtade ska skänka julklappar som innehåller saker för äldre tonåringar och yngre män. Rakhyvel vore väl en lämplig present, eller varför inte kondomer?

Tänk så tokigt det kan bli när etablerad media försöker lura i naiva medborgare något som inte är och dessa godhjärtade sedan tror på allt vad som skrivs, trots att vi skriver 2015 i almanackan och alternativ media utgör ett allt större hot med det gamla.

Källa: Östra Småland där man tydligen kan kommentera artikeln, men drygt ett dygn efter att artikeln publicerats finns inte en kommentar att skåda. Vill inte lokalbefolkningen kommentera, är det ingen som bryr sig om artikeln eller är skrivna kommentarer inte till belåtenhet?

Barometern skriver om samma sak och vädjar till de godhjärtade att skänka presenter till äldre tonåringar. Dessutom ska visst tomten komma på den julfest som Tillsammans Öland arrangerar den 23:e december. Jag vet inte med er, men jag slutade tro på tomten när jag var sex år och jag undrar vad dessa yngre män innerst inne tycker om detta och vad dessa muslimer tycker om denna kristna högtid och den julfest de är bjudna på vore bra intressant att få veta. Julfest kräver julmat och här ska väl både skinka och andra delikatesser dukas fram?

Tillsammans Öland

 


12 responses to “Impopulära julklappar

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Att förneka verkligheten…godhetsnarkomanerna lider av svår kognitiv dissonans.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Öborna måste vara upprörda efter att ha handlat klappar till småbarn och sen få veta att det är tonåringar och vuxna män.

  Vilka ska få klapparna som är för småbarnen?

  Gilla

 • Fd moderat

  Konstigt att det inte är några flickor.

  Gilla

  • Involuntarium

   Patriarkerna vill med alla medel behålla oskulderna hemma!

   Oskulderna skulle om de inte förblir oskulder ruinera och förstöra den heder och ära som minst trettio generationer byggt upp och försvarat!

   Familjens och släktens heder kan total ramponeras på just den tid det tar för en penis att passera mödomshinnan!

   Tänka sig att någon ens kommit på tanken att familjens heder och ära gömmer sig i vaginan på alla släktens kvinnor!

   Gilla

 • bjornwiklund

  ”Nu vädjar man om julklappar till tonårspojkar mellan 13 och 18 år.”
  . . MEN hur blir det om man som barn passerar 18, blir det en förnyad asylansökan då?
  Som vuxen?
  Eller blir det retroaktivt, så om asylprocessen tar tid så hinner man bli ganska ”gammal” innan ärendet slutligen avgörs efter ett antal överklaganden etc.??

  Gilla

 • SD2014

  Det enda jag kan tänka mig att skänka till de stackars ”Baaaaarnen” är ett antal Steriliserings voucher, = 0 reproduktion. GOD HJUL era otacksamma arsel…..

  Gilla

 • age

  Med tanke på risken att en, enda krona skulle komma till en muslim vågar jag inte lämna någon ”gåva” alls.

  Gilla

 • svensson

  Det är konstigt att det är ett sådant pådrag över hela landet att samla in julklappar till muslimer som inte gillar kristna högtider. En stor hotellkedja samlar också in klappar åt dem. Dessutom ska kommunist TV tvinga oss att ha en muslim och Sverigehatare till julvärd och fy för nyårsafton lika hemskt. Folkutbytet går raskt framåt.

  Gilla

 • Involuntarium

  Tydligen går det inte längre att framställa de 42 åriga skäggbarnen för allmänheten som ”barn”!!! Nu borde väl varenda svensk vara väl informerad om den starkt generaliserade bild av ensamkommande barn gammelmedia framställt! Det är inga ”barn”, syns tydligt på bild två!

  Julklappar som kondomer, rakborstar, rakhyvlar eller varför inte slå på stort och skänka den bättre begagnade rak apparaten till dessa ”barn”

  Det är så man knappt klarar, sluta skratta åt idioterna!

  Gilla

 • Björn

  Bortskämda ungjävlar! Skulle aldrig drömma om att ens bjuda dem på en förkylning.

  Gilla

 • Ådärkomdenja

  Julen är ingen högtid för muslimer, den är förnekad till sina grundvalar av korananen/islam. Därför kan man bara ge sånt som kristna och svenskar ratar inför julhelgen, som grishuvuden t ex. Jihad-islamister gillar dessutom avskurna huvuden, ett mycket passande sammanträffande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: