Vi har inga integrationsproblem i Sverige

Idag har vi inga problem med integration, inte heller med antalet flyktingar eller ens ekonomin. Sverige har bara ett problem…rasismen.

Två procent-partiet Feministiskt Initiativ, skepnad av Gita Nabavi och Victoria Kawesa, ger sin syn på krisernas Sverige och föga förvånande använder dessa kommunister sitt favoritord i debatten…rasism.

De  flyktingar som anländer Sverige i tiotusentals är ett hot mot de ”romantiska föreställningar” om landet Sverige och vem som har rätt att kalla sig svensk.

Regeringen får sig en känga och givetvis är det de mer strama regler man efter år av släpphänthet nu försöker införa som är mål för Nabavis och Kawesas ilska. ”Sverige behöver fler skattebetalare för att finansiera vår gemensamma välfärd”. Ja, i de orden kan man inte annat än hålla med. Problemet är att Sverige inte importerar skattebetalare, utan människor som finansierar sin vardag med skattebetalarnas pengar.

”Nationalismen slår vakt om en gemensam kultur, historia och identitet”. Detta är något de bägge feministerna inte gillar, men är det just inte det gemensamma som enar en nation? Är det inte just enighet och något som alla kan ty sig till som länder i Mellanöstern och Afrika borde sträva efter?

Hur som helt är Gita Nabavis och Victoria Kawesas analys att Sverige inte har några kriser, annat än rasismen. Undrar just vad Arne ni kunde läsa om i söndags och hans anhöriga gillar den analysen?

Källa: Expressen

Ganska tidstypiskt att människor med utländsk bakgrund tar sig ton och kritiserar allt som Sverige byggt på i decennier och de gemensamma värderingar våra förfäder kämpat för att införliva i det förut så enade Sverige.

18 thoughts on “Vi har inga integrationsproblem i Sverige

  1. Ja FI sarna har väl bara haft skumma ledare hela tiden,
    har aldrig hört någon därifrån utan att dom har knäppa
    ideer?

  2. Idag uttalade sig riksbankschefen, den invällde finnen Stefan Ingves, och hävdade den gamla myten…”Sverige behöver många invandrare, även framöver, p g a vår åldrande befolkning”… ”om dessa invandrare kan komma i sysselsättning”, garderade han sig med. Märkligt…OM dom kan få sysselsättning, samtidigt som han säger att det fattas arbetskraft? Vissa borde lära sig att hålla sig till sitt yrkes- och begreppsområde. Men han ville väl visa att han är genuint PK.

  3. Det måste ju vara någon form av klenhet hos dessa kvinnor – som inte kämpar i sina egna länder för ett gott land – utan i stället är i andra länder och bråkar med deras befolkning.

  4. Det är underligt det som sker i svenska samhällen, i en liten stad på Österlen i och för sig ett Fi – Näste, fick jag mig berättat att andra advent på museet inbjöd med ett stort plakat skrivet på svenska ……….och arabiska.
    Svenskarna ska integreras med arabisk skrift på advent, en kristen högtid.
    Kan det vara en 68- vänster som är chef över det museet, jag skulle tro det.

  5. Jag är så djävla trött och jag spyr på somliga av dessa invandrande falska djur som helt saknar förmåga i att visa respekt och tacksamhet för att de får parasitera här i Sverige. De får fri mat och tak över huvudet, med mera med mera, semester från krig och förtryck dygnet runt.

    Det tråkiga är att dessa falska och klagande djur förstör för den lilla ”grupp med ärliga människor som har flytt för att överleva” och som vill göra rätt för sig och leva och bli svensk i Sverige.

    Jag hjälper gärna denna ”grupp med ärliga människor som har flytt för att överleva” eftersom jag ser dem som mina medmänniskor och de har lika rätt att leva som jag.

    Problemet är Sveriges regeringar, speciellt de naiva kärringarna Reinfeldt-Borg. Myndigheten migrationsverket har tydligen inte tilldelats tillräckligt kompetent personal för att avgöra om det är fråga om en parasiterande falsk invandrare eller en ofarlig flykting som bara vill överleva. Migrationsverket måste ju för faan kunna skilja på en balja kräftor och en korg med kantareller!

    Men tyvärr, nu är förtroendet förbrukat… så dra åt helvete alla ””naiva kärringar”” Jag orkar inte ens äta müsli till frukost längre för det låter bara äckligt.

    God Jul Sverige

    • Enligt invällarna är det varken du, jag eller någon annan svensk skattebetalare som försörjer invällarna!

      Försörjer de parasiterande invällarna gör ingen annan än deras Gud Allah!

      Parasiterandet står mig upp i halsen!

    • Exakt! De invandrade gaphalsarna håller på nu med Musikhjälpen, ingen ska behöva fly från klimatet, är ett motto. Invandrare klagar på och avskyr vårt svenska klimat, men hit ska de säger godhetsapostlarna.

      Hela Sverige är proppfullt med folk som flyr från än det ena än det andra. Vad har vi gjort för att vi ska packas som sillar med alla möjliga slags flyktingar och dessutom ska vi serva dem med mat, husrum, skolgång, än det ena, än det andra.

      Det har slagit runt fullständigt!

  6. Det svårast problemet Sverige har, är att integrera Feministiskt Initiativs företrädare och väljare i samhället. De vill gärna stå utanför det.

    Föreslår att en tjänst som FI-integrerare skapas.

  7. Jo, jo kommunister har väl aldrig velat se det andra ser! Vad gör man inte för lite uppmärksamhet i dödtid som minimalistiskt politiskt parti utan inflytande på varken politik eller samhälle!

    Feministiskt initiativ ska nog ägna sin tid åt att hjälpa de muslimska förtryckta, kränkta och i övrigt psykiskt och i vissa fall även fysiskt misshandlade medsystrar i Sveriges No Go Zoner!

  8. NOTERBART ÄR ATT VI HAR MINST 2 % HELIDIOTER I SVERIGE
    som går under namnet feministisk idioti, dessa galenpannor ser
    rasister i alla som är kritiska till massinvandringen, men ser inte att dom som importeras i tusental bär på en vidrig religion där kvinnor inte
    är värda någonting , utan tvingas att maskera sig till sopsäckar
    för att det har den vrickade religionen bestående av herrar bestämt!

    • Korrekt kommentar! Ingen tvekan om att detta är feministisk idioti (FI)….De följer ett politiskt korrekt mönster precis som SVT, Aftonbladet, Expressen, Metro….dvs. tar aldrig upp trådar som kritiserar massinvandringen och dess negativa påverkan på Sverige och för Sveriges befolkning, exempelvis kvinnor som blir våldtagna av muslimer/araber….
      Riktigt tråkiga typer som bara vill förstöra Sverige!

    • Kan man av namnen på damerna att döma gissa på hemort i MENA resp Afrika?
      Av de områdena har vi verkligen myckat att lära om rasism.
      Särskilt hur man utövar den!

Kommentera