Rörmokare stämmer bilhandlare


En rörmokare i Texas är förbannad på en bilhandlare som bytt in hans pickup och stämmer bilskojaren på en miljon US dollar. Bilhandlaren hade lovat att ta bort rörmokaren dekaler från bilen innan den vidaresåldes.

Efter ett tag så dök det upp bilder på internet där mordlystna muslimer använde bilen som transportmedel och fundament för en äldre luftvärnskanon.

rör m2

 

 

rör m3

Hans företag i Texas City var översvämmas med telefonsamtal – många av dem anklagar honom för att vara en terroristsympatisör och vissa har innehållit  dödshot. Han var tvungen att ta hans familj bort från det lokala området i nio dagar efter att bild genererat  rikstäckande publicitet och han  kännde sig tvungen att beväpna sig med en pistol på grund av av hoten. Han vart också utfrågad av FBI och ”US Department of Homeland Security”.

LÄNK


3 responses to “Rörmokare stämmer bilhandlare

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: