Stäng

6 reaktioner på “Mer Muhammedanska Mord

 1. NU FLYR DE FÖR SINA LIV ALLA MÖRDARE/MUSLIMER TILL SVERIGE OCH FÖRSÄKRINGSKASSAN….-SÅSKOPPARNA LÅNAR TILL MASSIMPORTEN AV MUSLIMSKT AVSKRÄDE….-KONTENTAN BLIR ALLAS VÅR UNDERGÅNG!

  1. Ser att Islamiska Statens propagandablad AFTONLÖGNEN idag kommer med litet information om sina muslimska mördarvänner….-långt efter Petterssonsblogg m.fl. antyder de att IS är mördare MEN DE SVINEN KALLAR MÖRDARNA ”SVENSKAR”! Det är för lätt att bli svensk Aftonbladet!!!!!
   GÅ OCH HÄNG ER!!!

  2. Sura 9:29 och 47:4 i koranen beordrar varje ”trogen” muslim att döda icke trogna, = otrogna. (läs och kontrollera)
   Vilka muslimer i Sverige är muslimer?

   Vad betyder lagens ord; ”Stämpling till mord”?

 2. Detta är ett klart bevis på Mohammedanernas syn på sin medmänniska. Då skall vi betänka att dessa offer var också Mohammedaner. Vad kommer att hända när dessa barbarer blir majoritet i ett kristet land. Att inte våra politiker fattar. Deras tal om medmänsklighet är bara ett bevis för mindre vetande. Man brukar säga att man skall sätta sig in i ämnet innan man uttalar sig. Det kan man inte påstå att våra s.k. ledare gör. De metoder som Mohammedanerna visar för världen har pågått i 1400 år och det tror Röven och anhang att det går att ändra på några dagar. Läste en framtids rapport, tror att det var DI, som sträckte sig fram till år 2060. Sverige har då 13 milj. invånare, hur många är då muslimer??? Betänk att etniska Svenskar tror jag föder 1.5 barn eller kanske drygt per familj så förstår man att landet är då muslimskt och stadsreligionen är Islam. Vi vet att mussarna har flera fruar och det är inte ovanligt att det kan vara 12-15 personer hos denna avelshingst. Bäva månne våra barnbarn

Kommentera

%d bloggare gillar detta: