Sossar med storhetsvansinne

I Smedjebacken är Sverigedemokraterna sura på de styrande Socialdemokraterna.

Upprinnelsen är ett torgmöte den 29:e november när både SD och S passade på att arrangera ett torgmöte i samband med julskyltningen.

Socialdemokraterna hade bokat sin sedvanliga plats framför entrén till Folkets hus. Sverigedemokraterna tillrättavisades av en socialdemokratisk partifunktionär som menade att partiet inte fick stå utanför samma entré och SD flyttade sig därför en bit bort.

Så långt inga problem, men när de Sverigedemokratiska representanterna bad Socialdemokraterna att visa upp sitt tillstånd tog det stopp. De hade helt enkelt inget tillstånd att visa och skylde situationen på varandra. Till saken hör att man måste söka tillstånd hos polisen för dylika sammankomster, vilket polis på plats konstaterade att sossarna inte gjort och tydligen är detta satt i system vid offentliga möten.

Kan tyckas att detta ligger på sandlådenivå och att det finns viktigare saker att träta om, men regler är regler och att Socialdemokraterna har rätt att i denna sosse-styrda kommun agera utanför regelverket är inte okej.

Källa: DT

Polisen bekräftar också att Socialdemokraterna saknade tillstånd vid tillfället och att partiet de senaste fem åren bara sökt tillstånd vid tre olika tillfällen. Det är ett brott mot ordningslagen att inte söka tillstånd, men i regel kan politiska partier bryta mot denna utan att det förs vidare till åtal.

Källa: DT

De lokala Socialdemokraterna anser att detta är fjanteri och ljuger när de hävdar att de brukar söka tillstånd. Polisen har just bekräftat att de sällan gör det och till pressen säger sossarna att de inte var ute efter politiska poäng när de uppträdde tillsammans med IF Metall. Skitsnack och skitsnack är det också om detta ”fjanteri”, för om SD stått utanför Folkets hus utan att ha tillstånd, är jag säker på att sossarna vore de första som vände sig till media.

Källa: DT

14 thoughts on “Sossar med storhetsvansinne

  1. Bertil Nilsson:

    Glöm inte Ceausescu, hans maka och deras kamarilla. Rumänerna har bevisat – för andra gången! – inte för länge sen att de inte längre står ut med de korrumperade socialdemokraterna (nygamla kommunister egentligen) och avsatte statsministern. 80.000 tusen rumäner demonstrerade lugnt och sansat på Bukarestgator. Inga vänster motdemonstranter alls!
    Rapporterade svensk media det som hände i Rumänien för cirka två månader sen? Nähä, hurså???
    Men Sveriges folk (en stor del ändå) är fortfarande hjärntvättade, många är rädda och handlingsförlammade.
    Om ni inte agerar i en enad front medan tid är, är svenska nationen förlorad!

  2. Involuntarium:

    Du har fullkomligt rätt. Sossarnas sinnestillstånd heter på latin MEGALOMANIA. Tillåt mig att nämna också att de lider av (en latin term till) PSEUDOLOGIA FANTASTICA eller MYTHOMANIA. Mytomani är ingen psykiatrisk diagnos, utan ett symtom. Vi vet ju alla att mytomanerna är patologiska lögnare.
    En del mytomaner tror själva på sina lögner, andra gör det inte. Socialdemokraterna ljuger för att hjärntvätta och manipulera folket i syfte att behålla makten. Deras makthunger och ondska är allvarliga sjukdomar som vi måste forsvara oss från och stå emot.
    Om vi inte agerar – i en enad front – innan det är för sent, är svenska nationen förlorad.

  3. Achtung, achtung ordentlichkeit i den S ledda regeringen! Klarar inte ens att efterleva de absolut enklaste regelverken!!!!

    De maktfullkomliga Socialdemokrtaterna inbillar sig att de står över lagar, förordningar och myndighetsföreskrifter!

    På latin kallas Socialdemokraternas sinnestillstånd för megalomania, deras ledare har allt sedan Olof Palmes tid lidit av det sinnestillståndet, med undantag av Ingvar Carlsson!!!!

  4. Vad är det här för dumheter att man skulle behöva söka tillstånd för att demonstrera? Demonstrationsrätten finns inskriven i grundlagen, tillstånd är valfritt och bara till för att koordinera med polisen.
    Drivs Pettersons av fria män eller av statens trälar?

  5. Glöm allt – Sverige har redan nu Stalin liknande saker och även Hitlers sämsta sidor. OK Hitler var mer ok än sju klövern i Sverige är.

  6. Ordning och reda helt rätt inget annat gäller.

    Typiskt beteende hos dessa stora förlorare.

    Ni har nu grävt gropen så djup att ni inte kan ta er upp,

    Så hur lät det nu jo!! Vad var det vi sa!!

    Stackare där som inte förstår landets bästa längre ADJÖ MED ER!!

  7. Nej så här är det. De börjar allt mer likna enpartistater i forna USSR. De är lika var än du hittar dessa sossar

  8. Hoppas SD lämna in anmälan. Gäller sätta ner foten. Ännu har vi inte enpartistyre som i Nordkorea eller Saudiarabien.

Kommentera