Sex eritreaner dömda för våldtäkt, ingen utvisning


INVANDRARVÅLD. Sex unga män döms till fängelse efter en våldtäkt i en lägenhet i Ludvika i augusti, rapporterar lokala medier. En av dem får fängelse i fem år för grov våldtäkt. Fem döms till fängelse i tio månader för underlåtenhet att avslöja grov våldtäkt. Ytterligare två män som stått åtalade frias av Falu tingsrätt.

Åklagaren hade yrkat på att alla de åtta männen, i åldrarna 19–26 år, skulle dömas för grov våldtäkt.

-Pettersson noterar att hatmedia inte så mycket som andas om etniciteten på rövarna, trots att samtliga är eritreanska medborgare…

För intresserade så dagens dom Falu TR B 2573-15 Dom 2015-12-08 och titta inte på advokatkostnader och eller tänk på allt annat för då blir ni bara upprörda.

Tänk dessutom på att de flesta eritreaner är kristna, inte muslimer.

Medias_rapportering

***

TIDIGARE 2015-08-18. Sex afrikaner anhållna misstänkta för grov gruppvåldtäkt i Ludvika

Natten till i lördags ska en kvinna ha våldtagits av fem män i Ludvika. Häktningsförhandlingar gällande åtminstone två av männen är planerade att hållas i Falu tingsrätt under tisdagen. Den grova våldtäkten ska ha skett i en lägenhet i Ludvika natten till i lördags och larmet till polisen inkom klockan 01.21. – Jag vet inte om det finns någon definition för vad en gruppvåldtäkt är men jag kan säga så mycket som att det handlar om en målsägande och fem misstänkta gärningsmän, säger vice chefsåklagare Gun-Britt Ström vid åklagarkammaren i Falun.

-Pettersson ser att Dalarnas tidning skriver att männen är hemmahörande i Ludvika. Det tror jag inte på, de hör säkert hemma någonstans, mycket längre bort och det är inte fördomar utan erfarenhet…

Uppdaterat: Vi har fått ett mejl från en trovärdig person som känner den våldtagna kvinnan och har pratat med henne och hon uppger, föga förvånade att gärningsmännen är somalier (enligt vissa eritreaner). Det är alltså återigen ett politiskt brott begått av afrikanska gärningsmän med 7-klöverns och journalistkårens godkännande.

Uppdaterat: Sex personer är häktade. Två är eritreanska medborgare. Fyra afrikaner, där medborgarskap inte uppges. Namnen tyder på att de inte är muslimer utan kristna.


23 responses to “Sex eritreaner dömda för våldtäkt, ingen utvisning

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: