Stäng

Skjut först fråga sen

Londonpolisen byter taktik när de råkar ut för terrordåd så är det från och med nu, skjut först som gäller.

Utomrättsliga avrättningar kallade Sveriges Utrikesblondin det när Israeler inte vill bli mördade av mordlystna palestinier utan skjuter dem.

FjärranÖsternRedaktören undrar: Vad utrikesblondinen kallar den berömvärda, men för de poliser som var först på plats, säkert mycket jobbiga insatsen som poliserna i Trollhättan utförde för att stoppa galningen med svärdet från att mörda fler?

Utomrättslig avrättning  ????

6 reaktioner på “Skjut först fråga sen

 1. Sverige har också ny taktik. Dom har med sig bärbara grillar så att dom snabbt kan grilla korv för att lätta upp stämningen hos terroristerna.

 2. ”Utrikesblondin”?

  Skriver du ”utrikesnäsan” när du skriver om Israels motsvarighet?
  Skulle inte tro det.

 3. Skulle hon gå hem en kväll och träffar på några som vill våldta henne (?) sticker herrarna fort när hon öppnar sin käft. Garanterat!

 4. Sveriges utrikesminister är bra, så länge hon huller igen sin stora trut. Hon kan gärna få vara med överallt men hon måste hindras från att öppna glappkäften.
  Den andra saken håller jag med om. Samtliga politiker borde tvingas att vistas i samhället en månad utan sina hundratals livvakter.

 5. Om någon är ute efter att döda dig borde det vara ok att förhindra detta.
  Även om gm avlider.

 6. Jag Hoppas på att Sveriges utrikes – Blondin råkar ut för just dessa typer. Helt ärligt önskar jag samtliga i sjuan skall få känna på sin mångkultur från dessa terrorister. Just Sveriges sju klöver förtjänar att få extra av allt från dessa terrorister som mördar och skadar människor plus att de uppträder som djur = just sådana djur som kallas för sju klövern i Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: