”Svenskar” och svenskar efterlysta av Interpol


BROTTSLIGHET. Nedan är en fin samling personer. Det är samtliga svenska medborgare som idag står på Interpols lista. Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson föreslog häromdagen att det skulle gå att återkalla permanenta uppehållstillstånd. 

-Pettersson vill gå ett steg längre och även återkalla svenska medborgarskap, i varje fall för dem som har dubbla. När man ser gänget nedan verkar det alldeles för lätt att bli medborgare i vårt naiva land.

Hur som helst är det som vanligt i dessa sammanhang en överlägsen seger för bortalaget, eller spännande sa Fredrik, berikande sa Mona och beställt ropade 87:an i kör.


5 responses to “”Svenskar” och svenskar efterlysta av Interpol

 • F.d. socialen-demokraten

  Svenskt medborgarskap tappar stort i anseende över hela jorden, det är för lätt att få PUT och svenskt medborgarskap, det är tom möjligt att söka asyl utan pass och ID.
  Vi arbetar och tjänstemän inom LO kollektivet måste tyvärr överge Socialdemokraterna som jobbar hårt för att islamisera Sverige och som gjort landet mångkriminellt och OTRYGGT.
  NAIVITETEN är bortom all rim och reson….En invällare kan hämta ut 10-30 pass hos Svenska Polismyndigheten som han säljer vidare för stora summor samtidigt som bidraget från Försäkringskassan kommer den 25:e varje månad. VI MÅSTE STOPPA SÅDANT VANSINNE!!
  Klara och raka puckar – NI ÄR INTE VÄLKOMNA I SVERIGE, DRA IN MEDBORGARSKAPEN FÖR KRIMINELLA, TYDLIGA SIGNALER ATT VI INTE VILL HA DEM I VÅRT FOSTERLAND!!!
  AVGÅ LÖVEN!!!!

  Gilla

 • Sverige älskare

  Arbetsläger inget arbete ingen mat Låt dom bygga upp allt som deras gelikar raserat det lär ta rätt lång tid så vad är problemet. apport iväg!!

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Tänkvärt är då att för många är det mao mkt enkelt att skaffa sig ett LMA-kort i Sverige.

  Gilla

 • mari

  Åkesson…Befria oss från deras ”lånta fjädrar”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: