Rumänsk GPS-liga gripen


INVANDRARBROTT. Oslopolisen rapporterade igår att de har gripit åtta rumänska medborgare i samband med det stora antalet stölder av GPS-enheter från VW och Skoda bilar under de senaste månaderna. 

– Vi tror att de åtta som nu sitter fängslade har genomfört GPS-stölder gemensamt, och att de kan ligga bakom många av de rapporterade stölderna i Oslo nyligen, sade poliskommissarie Stig Vasbø av intelligens och få avsnitt på Majorstua polisstation i ett uttalande.

Vid gripandet hittade polisen många GPS-system till VW och Skoda. Polisen fann också stora mängder av kosmetika som de misstänker kan vara stulna från butiker i östra Norge. De åtta rumänerna kommer att begäras häktade på torsdag.

-Pettersson undrar gotlänningarna också haft problem med GPS stölder. I förrgår drabbades Kicks kosmetikabutik på Gotland…

HA


5 responses to “Rumänsk GPS-liga gripen

 • Den som lever får se

  Helikopter ut över Nordsjön på riktigt öppet hav så är vi av med dom för all tid ryktet går fort sen aktar di sig noga fram över

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  Zigenarna finns spridda över hela landet…
  I pangstaden Malme,är negresskramerskan deras främsta agent,och hjälpare i landet.Upplåter säng och varma upphållsrum åt dem mellan deras stöldturnèr runt om i Absurdistan ! 😦

  Gilla

 • Mimi N

  Bravo, Oslopolisen, ni gjorde ett bra jobb. Fånga alla kriminella zigenare, de är farliga tjuvar – och mycket mer. Hjärtligt tack och se till att de inte ”faller mellan stolarna” under utredningen och slipper rättegång. Hoppas att norska juridiska systemet inte har blödiga och PK-domare eller alltför ‘ivriga’ och pengahungriga försvarsadvokater som i Sverige.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Man får lägga puzzel…

  Gilla

 • ossie

  Zigge som vanligt ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: