Stäng

15 reaktioner på “Tips till Erdogan

 1. Det som primaterna har på pickisflaket ser ut att komma från en strippad ZSU Shilka
  Ett ruskigt vapen främst för ”ground to air” försvar märkligt om de har kunnat ordna något sådant
  Det måste till en aning tankekraft men varifrån kom den ?

 2. Det är skillnad mellan vad Turkiet gör mot Grekland och vad Turkiet gjort mot Ryssland. Turkarna får hjälp och stöd av amerikanerna så att turkarna kan leka översittare mot grekerna och grekerna har inte tillröckligt med stake eller hjärna att trigga en incident där turkarna faller på eget grepp. Ryssarna flyttade Moskva (ett av världens största skepp betyckat med massor av S300) närmare sin bas i Syrien vilket innebär att S300 kommer att nå in i Turkiet men även in i Israel om judarna försöker något. Ryssarnas bombplan har också numera eskort av stridsflyg och man har hela tiden plan i luften som blockerar all typ av kommunikation så att turkarna inte kan göra om det de gjort. Sedan incidenten bombar man all trafik som kommer från Turkiet in i Syrien och man har bombat den parkering där turkvänliga ”humanitära organisationer” håller till. Samma grupp som provocerade fram en incident mellan Turkiet och Israel. Turkarna tror att de kan mäta sig med ryssarna. Om judarna håller sig lång ifrån ryssarna så är det ett tecken på något. Jag tror att amerikanerna sa åt turkarna att skjuta ner planet för att trigga en incident så att man kan skylla på ryssarna. Nu när turkarna har 1000 lastbilar som står vid rysk-georgiska gränsen och varor som ruttnar + en ekonomisk bojkott så kommer det att kosta turkarna en hel del. Jag förstår bara inte hur fåren tänker när de åker på semester i Turkiet. Ett land där man avgudar Ataturk, en välkänd pedofil.

  1. #Lisa, intressanta info. Grekland mot Turkiet – Nato mot Nato en militärpolitisk omöjlighet. Att Erdogan är kaxig beror på det klassiska, ”Skaffa en yttre fiende för att stärka sin egen makt, och att han har Nato som joker. Men tvivlar att Nato vill leka mot Putin, ej heller Obama Om han fortsätter kommer EU militärt stänga alla flyktvägar till EU för asylanterna, vilket ändå kommer att ske förr eller senare. Undviker ordet flyktingar eftersom detta enligt FN gäller till första säkra land. Handelsutvecklingen i Turkiet visar med all tydlighet att EU SKALL inte bli större när EU största grundtanke. ”Aldrig mer krig i Europa” är ett dasspapper värt. Jag röstade nej till EU

   1. #aos säker källa? Instämmer med Pica pica, Anna, Stefan och med F.d. social-deomkraten (?) Och Stefans (Knock Knock(( är bara så go! .

 3. Putin är en strateg, omgiven av medarbetare som vet hur man hanterar politiska och krigshandlingar…..Ryssar är uthåliga så jävlas inte med ryssen. Läs vad folket i Leningrad har åstadkommit under tyskarnas belägring i IIVK.

 4. Jag tror att den falskspelande Erdogan har fått storhetsvansinne när han försöker bita den ryska björnen. Kanske har ryssarna fått se för mycket?

 5. De ”fredliga och humana” avhuvarna i IS är duktiga på att skrika ”allah akbar”….de upprepar detta som om de vore efterblivna, vilket de är, mänsklighetens värsta ogräs som den store svensken Gustav Wasa skulle sagt! De borde försöka utvecklas och odla litet ”klokskap”, internet finns idag för att söka kunskap, det ligger öppet för alla att informera sig, – solen går inte i en bana runt jorden, det är bara att googla på solens bana eller ”astronomi” för den som vill lära sig något och informationen är enorm….Det enda som krävs är läsförståelse och litet kreativitet så kan allah bli litet klokare….
  PUTIN tror jag är en mycket klok man, han följer sina generalers råd, de tar gemensamma beslut grundat på fakta som först sannolikt läggs fram i FN och på andra håll, kanske förankras hos Frankrike, Storbritannien innan man går vidare. TURKIET ÄR AGGRESSIVA OCH HOTFULLA OCH HAR GJORT FEL SOM SKJUTIT NER ETT RYSKT PLAN ÖVER SYRIEN!! PUTIN HAR ALLA ESS PÅ HAND!
  Jag tror Turkiet blir den parten som startar ett krig med Ryssland, förhoppningsvis sker inte det, svaret kommer att bli obarmhärtigt. Turkiet och Erdogan är AVSKUM SOM GÅR IS ÄRENDEN!!
  De borde be Putin och Ryssland och hela mänskligheten om ursäkt för att de är sådana avskum som stödjer IS!!

 6. Konstigt men jag tror att Turkiet är ett muslimskt land?? Ett värdigt land för kärlekens o fredens religion. Grattis Karl Bildt o EU, som älskar Islam mer än sig själva.

 7. Ryssland ser nerskjutningen som en krigsförklaring av Turkiet och är redo för angrepp på Turkiet om det upprepas. Dessutom så besköt jihadister (Turkiet-finansierade) en av Rysslands räddningshelikoptrar, den blev minst sagt sprängd i luften när (den amerikansktillverkade) roboten träffade sitt mål.

  Ryssland har nu ett krigsfartyg utanför Syriens kust som är bestyckat med missiler som har fått order av Putin att skjuta på allt som kan ses som ett hot, oavsett nationalitet.

  Turkiet själv har varit på Grekiskt luftrum mer än 2244 gånger under 2014 utan att Grekland har skjutit ner deras flyg.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: