Ännu en gråterska på vänsterkanten


INSÄNDARE Malmö 26-11-2015
 
Först av allt så tar jag avstånd från sådana här uttryck som den åtalade har använts sig av gentemot Rossana Dinamarca trots att jag inte är någon sympatisör av vare sig henne eller hennes ideologi.
 
Men, Rossana Dinamarca ,jag är inte ett dugg förvånad över att personer gör detta mot dig efter alla dina uttalanden och beskyllningar du har strött omkring dig mot personer som inte delar ditt och ditt partis syn på flyktingpolitiken. Ännu mindre förvånad är jag när jag tänker på ditt uppträdande i riksdagen när du går omkring i T-shirt med text som SD= rasism och ditt bemötande av riksdagens talman även om han råkar vara sverigedemokraten Björn Söder. Jag vill t om gå så långt att du faktiskt får skylla dig själv.

I sändningen på Sydnytt igår så föll du i gråt under rättegången och tydligen så florerar det någon slags gråtepedemi bland kvinnliga politiker på vänsterkanten eftersom Åsa Romson drabbades av detta häromdagen. Men Rossana Dinamarca, jag kan garantera dig att bl a jag har mycket större anledning att eventuellt falla i gråt än vad du har när jag betänker vad den kommunistiska ideologin som du företräder och glorifierar har åsamkat mig och mina släktingar. 2015-11-26_1137
Kommunismens med våld införande i mitt hemland Ungern betydde bl a att min morfar fråntogs den lilla mark han som lantbrukare ägde och brukade, hans kor fråntogs och jag undrar om du kan sätta dig in i med vilken känsla han gick till kolchosen och mjölkade sina egna kor som nu tillhörde staten?
Jag undrar också om du kan sätta dig in i hur det kändes att bruka den mark som stals från honom och som han tidigare lade ner hela sin skäl för att få ut så bra skörd som möjligt?
Din glorifierade ideologi tvingade 1956 mina föräldrar och mig vid 4 års ålder att lämna Ungern och gå över gränsen till Österrike för att undkomma den ryska ockupationsarmén. Vi hade tur som undkom det öde som tyvärr drabbade tiotusentals ungrare som inte hann sätta sig i säkerhet.

Med tanke på att du ändock har en liknande bakgrund som jag eftersom du tydligen fick lämna ditt hemland för att undkomma den regim som med våld tog makten i Chile på 70-talet så förstår jag inte hur du kan stödja en invandrings och flyktingpolitik som i sin förlängning med all säkerhet kommer att innebära att Sverige i framtiden kommer att bli ett land bestående av samma kaos och ständiga krig och konflikter som alltid råder i dom länder därifrån majoriteten av dom s k flyktingarna kommer.

Att arbeta för att våldskulturer och att en ”religion” som islam som förespråkar död och förintelse för oliktänkande  får mer och mer fotfäste i Sverige med allt vad det också innebär av sociala och ekonomiska konsekvenser tycker jag är ett märkligt sätt att visa sin tacksamhet gentemot det land och det folk som gav dig och din familj en fristad.
Att då vissa personer i sin frustation och vanmakt när dom ser vart deras land är på väg använder sig av metoder och uttryck som har gått över gränsen för vad som är lagligt är inget som förvånar mig även om jag tycker att det är oacceptabelt.

Och ärligt talat, Rossana Dinamarca, dina meningsfränder är väl knappast Guds bästa barn när det gäller att använda sig av våldsamma och oparlamentariska metoder när man bemöter sina meningsmotståndare. Har själv fått ta del av hot och att man har slitit plakat ur mina händer samt fotograferat mig när jag helt fredligt stått och demonstrerat mot sånt som jag inte sympatiserar med.

Så, Rossana Dinamarca, spara dina tårar till ett bättre tillfälle då du har större anledning att vara ledsen och då du kanske inte har gjort dig förtjänt att vara det.

M V H Sandor Herold, Malmö

Expressen

2014-10-04_0800

 


19 responses to “Ännu en gråterska på vänsterkanten

 • Muhammad

  jag har en äcklig chilenare som granne. en zigenare. Det måste vara ett av de vidrigaste vänsterpatrasken i Malmö. Han nte bara hjälper papperlösa chilenare genom att husera dem..utan han och hans luder till fru brukar hj’lpa dem genom att lära upp dem vilka ”rättigheter” de har. det är ett lämmeltåg ibland. Detta vidriga äckel har så vitt jag sett inte haft något vitt jobb och under malmö festivalen jobbade han svart. nu när det är ok i chile så kan de boka in sig på första bästa bananbåt och åka hem. Jo en sak, chilenaren anser att man är svensk bara för att man har ett svenskt pass. jag kan tycka att om man är en bidragsparasit och jobbar svart så behövs inga sådana utan har man inget riktigt jobb och inte lyckats fixa ett riktigt jobb under så lång tid så kan man åka hem. han kan ta med sig sin svenska fru också som också lever på skatteneta,arnas ryggar.

  Gilla

 • Bypass

  Sorgligt att Sverige hamnat på
  V=Mördare t-shirten

  Gilla

 • Tony

  Har ställt frågan till många vänstertöntar om namnet på ett
  land som dignat under det kommunistiska oket, och där det
  rått frihet demokrati och välstånd? Men tyvärr, svaret uteblir
  alltid? Kan kanske bero på att ett sådant land aldrig har funnits?

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  De som dödas i kommunismens namn räknas väl igen till det goda vänstervåldet?

  Gilla

 • Peter Jacobsson

  Jag tycker att Pocahontas ska dra tillbaka till de djupa skogarna i Chile. Där kan hon leva en klasslös existens tillsammans med likasinnade

  Gilla

 • Tony

  Nej Rossana Dinamarca kan nog inte sätta sig in hur det
  kändes för dem som drabbats av kommunismens bödlar,
  för till det krävs det att man har en hjärna, och det saknar
  Rossana , åtminstone är den förminskad, för det har hon
  uppvisat vid flera tillfällen. Så hon kan gott böla, hon kan
  ju böla för alla dem som fallit offer för den vidriga kommunismen,
  alla dom miljoner som förnedrats och slavat i arbetsläger,
  eller dom 3000 Polska officerare som blev avrättade med
  nackskott av Ryssarna under andra världskriget!
  Så bara Böla Rossana!

  Gilla

 • F.d. socialen-demokrat

  Ang, åtalet….Att någon orkar lägga tid på att trakassera Rossana tar jag avstånd ifrån, det är ganska dumt, SUPERKORKAT….Säger det inte något om Sverige, att det saknas livsglädje och fokus på fel saker….Någon stackare, fattig, kanske arbetslös tycker att det är livets höjdpunkt att förfölja kvinnan….ETT TORFTIGT LAND MED ETT TORFTIGT KALLT MÖRKT KLIMAT OCH IDIOTER TILL POLITIKER….Vad kan man förvänta sig??
  Träffade idag en chef för Ericsson som säger att de kommer att lämna landet, det är nog ganska klokt!

  Gilla

 • F.d. socialen-demokrat

  Sandor Herold, du är en hjälte, en MODIG man…! Bra text! Karl Marx skrev att ”religion är ett opium för folket”, han skrev bra saker och har utnyttjats hårt och tolkats fel. Att som s.k. ”kommunist” ställa sig på en totalitär våldsideologis sida som vill upprätta ett muslimskt kalifat med våld, hot, terror och avhuvningar är absurt, jag är övertygad om att Karl Marx skulle spottat på dem…
  Det är nu är 2015, snart 2016 och mycket vatten har runnit under broarna….Från Ungern kom huvudsakligen bra, gedigna människor med en vilja att göra rätt för sig, även från Chile, dock är kvaliteten från dem från Ungern högre, slitstaka, kunniga, duktiga, plikttrogna arbetare och tjänstemän av högsta klass.
  SVENSKARNA HAR VARIT NAIVA….Reste i Polen under den s.k. ”kommunismen” i min ungdom och såg vilket jävla SKIT detta system var och är….Detta vill ju INTE vissa svenska stolpskott fatta MEN det är ju faktum….Såg diktaturen falla…påminner litet om det som händer i Sverige! MAN KAN JU INTE VARA HUR JÄVLA DUM SOM HELST….!

  Gilla

  • F.d. socialen-demokrat

   Det finns naturligtvis jävligt fina bra kvinnor och män med en bakgrund från Chile MEN Rossana skämmer ut dem!

   Gilla

   • Muhammad

    Jag har aldrig stött på någon från chile som har ett riktigt jobb och som verkligen bidrar. de som är här är bottenskrapet.

    Gilla

 • ÅMÅL

  GODA RÅD ÄR INTE DYRA
  Här finns flera intressanta uppslag, inkl kommentarer, på ämnen för informativa artiklar:

  http://snaphanen.dk/2015/11/25/scusacioriana-undskyld-oriana/

  Gilla

 • ossie

  En av de vidrigaste vi
  konkurrensen är stentuff

  Gilla

 • br

  Så jäkla bra skrivet!! Helt korrekt!!

  Gilla

 • FjärranÖsternRedaktionen

  Uppgiften på T skjortan är fel: Mao var ansvarig för MINST 70 miljoner människors död.
  http://www.dn.se/ledare/kolumner/hur-mao-mordade-70-miljoner-kineser/

  Gilla

 • Involuntarium

  Tok vänstern har inte koll på nånting, inte konstigt att hen faller i gråt efter alla idiotiska manifestationer och uttalanden hen gjort! Det är väl som med Romson ”blekhetens kranka eftertanke” den drabbar all förr eller senare!

  Ju äldre man blir desto svårare att freda sig mentalt för alla dumheter man gjort i ungdomen! Använder en kristen symbol, ”alla bär vi vårt kors genom livet”! På ålderns höst gäller det att förlika sig med sina illgärningar, därefter kan man läggas till ro och inte vara uppe och ställa till det!

  Gilla

  • Göran Lundbom

   ”hen”? Vad är det för stollerier? Löjligt!

   Gilla

   • F.d. socialen-demokrat

    Involuntarium skriver en ganska klok text, vad spelar ”hen” för roll i sammanget, – ta dig ur din ”bubbla”!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: