Antalet asylsökande migranter en aning färre


INVANDRING. Under förra veckan sökte ”bara” 8.552 personer asyl i Sverige, enligt den senaste statistiken från Migrationsverket. Man måste gå tillbaka 19 dagar för att hitta en så låg veckosiffra över asylsökare för senaste sju dagarna.

Österrike och Slovenien bygger stängsel och Ungern hjälper nu även Makedonien att bygga ett mot Grekland vilket gör det svårare för många att nå norra Europa. Att Sverige infört dåligt fungerande gränskontroller har nog liten betydelse.

Nuvarande takt på de asylsökande motsvarar ett antal på 440 000 om året plus anhöriginvandrare!

2015-11-23_1242 2015-11-23_1243


9 responses to “Antalet asylsökande migranter en aning färre

 • Xet

  Noterar att Tyskland tagit emot 180000 på tre veckor i november. Tror inte siffrorna kommer att minska så mycket. Kanske ner mot 4000 per vecka i december men redan i april tar det fart igen antagligen.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Men alla 8552 får varje dag en gottepåse med 71 kronor som tack för att de valde Sverige. Jag har också valt Sverige, inte fan får jag 71 kronor om dan.

  Gilla

  • Stenbock

   Nej Mary Agnes,du som alla vi andra skatteslavar tillhör betalande…
   I dag har jag tankat,och av de 30 liter jag fyllde i åket,gick c:a 240;- till bidrag för ”nysvenskarna”.Resterande c:a 150:- till de som borrat,forslat,förädlat och sålt slutprodukten 95-oktanig Bensin.

   Gilla

 • spinnaker

  Det är lugnt Sveriges politiskt korrekta etablissemang, troligtvis är åtminstone en på väg från Belgien via Tyskland i en BMW.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3329175/Brussels-lock-second-day-police-troops-streets-hunting-suspects-Paris-terror-attack.html

  Gilla

 • F.d. socialen-demokrat

  HATMEDIA SLAR UPP DETTA STORT FOR ATT LURA SVERIGES BEFOLKNING!!!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Lämna bistånd till upprättande av barnhem i Afghanistan, dit barnen kan återvända och möta sitt vuxna jag allteftersom de mognar. De vuxna kan jobba med att ta hand om dem. Även om.vi betalar för detta kommer det att vara lönsamt relativt om de stannar här.

  Om de unga männen flyr och unga flickor vanligtvis våldtas vid krig stillsam – kommer inte de krigiska att lättare våldföra sig på kvinnfolket om männen som kunde hjälpt till att försvara dem flyr?

  Gilla

 • Mary Agnes

  Det blåser mindre nu, sa fyrvaktaren, som såg att vindstyrkan minskat från 42 till 39 m/s.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: