Statsministern har inte bett om ursäkt


Fredagseftermiddagen är här och efter lax/skaldjursoppan och pannakottan kollar jag igenom min mejlbox………………………………………………………………………………………………………………….Nix Sveriges statsminister har ännu inte bett mig och dig om ursäkt. Mitt brev HÄRlax/skaldjursoppa


7 responses to “Statsministern har inte bett om ursäkt

 • Björn

  Mycket välskrivet brev men räkna inte med att Löfvén gör några fel! Alla andra är naiva men inte regeringen som gjort saker från den dag de klev in på Rosenbad, Löfvéns definition av ordet ”Vi” är det samma som alla andra utom just ”vi i regeringen”. Jag känner avsmak när jag ser Löfvéns fula tryne. Han ljuger värre än en häst travar och verkar inte ens skämmas för det.

  Gilla

 • spinnaker

  Vilken frestelse, den fisksoppan är en njutning med saffran i du är en superb köksmästare !

  Gilla

 • Falköga

  Han kräver att få förhandla om en löneförhöjning innan han kan låta sin sekreterare skicka ut en ursäkt, att det var egentligen hon/han som skrev talet.

  Gilla

 • Stefan K

  Vänta dig inget svar Eva-Marie. Vår statsminister och den förra arbetargrabben har blivit för fin för att frotteras med vanligt folk.

  Mums, ser gott ut.

  Gilla

  • Joy

   Verkligen mums!

   Gilla

  • Eva-Marie

   Nu är det så Stefan K att jag ingår inte i Löfvens naiva samling, jag förväntar mig inte ens ett svar ifrån hans sekreterare.

   Jo det var riktigt gott 🙂

   Gilla

   • kalle

    Tack för välskrivna ord som var korrekt riktat om hur det är.
    Håller med om att svaret nog kommer att utebli tyvärr, han har inte förstånd till att vara ödmjuk när sanningen kommer ikapp.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: