Migrationsministern: antalet flyktingar måste bli mycket färre


INVANDRINGEN. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S), säger att antalet flyktingar som kommer till Sverige måste bli färre. – Antalet måste minska ganska mycket, säger ministern som ett eko av Sverigedemokraterna.

Enligt honom är situationen ohållbar och nya åtgärder kommer att presenteras inom kort.

– Det är väldigt svårt att ta emot över 10.000 i veckan, varav 3.000 är ensamkommande barn. Det kan vi inte leva med, säger minister Johansson.

Hur länge ska då flyktingar få sova utomhus som i natt? – Det är omöjligt att svara på, det kommer ju fler hela tiden, säger Morgan Johansson.

Han anser att det är ohållbart att så många kommer varje vecka, och ytterligare åtgärder för att minska antalet asylsökande som kommer till Sverige kommer inom kort.

Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson är mycket kritisk mot Danmark. Den situation som nu uppstått, där Danmark tycks vägra släppa in personer som Sverige avvisat eller som vänt tillbaka, är en följd av att Danmark inte har infört gränskontroller, menar han.

– Danmark måste också ta ansvar för Nordens säkerhet, säger Johansson.

Det är anmärkningsvärt att Danmark, en vecka efter terrorattackerna i Paris, inte har gränskontroller.

– Vi behöver alla filter vi kan i Europa för att veta vilka som rör sig, säger Johansson. Enligt polisen får runt 200 flyktingar som vill återvända till Danmark från Sverige inte längre komma in i grannlandet. Frågan har lyfts till UD.

-Pettersson tycker att den socialdemokratiske Migrationsministern är ynklig, först härmar han Sverigedemokraternas förslag och sedan skyller han på Danmark för att Sverige inte gjort vad de skulle för länge sedan…

Dessutom ör han och SVT fel som kallar alla för flyktingar, bättre är att skriva bara asylsökande eller asylsökande migranter och flyktingar.

SVT


30 responses to “Migrationsministern: antalet flyktingar måste bli mycket färre

 • Viktigt

  Det här är så mycket större än Sveriges mottagande. EU och högt uppsatta vill att hela Europa skall bli en mångkultur. Alla identiteter ska raderas ut. Detta för att folk utan identiteter är lättare att kontrollera. Detta är ett experiment och ett folkutbyte som våra kära politiker är väl medvetna om, de är bara små brickor i ett stort spel och vi vanliga medborgare är egentligen inte värda ett piss. Det vi måste göra för att inte bli helt utplånade från vårt land måste vi lära nästa generation, våra barn och barnbarn att strida för sitt arv. Vi bär det största ansvaret för vår framtid, för politikerna och bankirerna bryr sig inte ett dugg.

  Gilla

  • Two Different Shoes On

   Ja globalisterna gnager sakta av bit för bit av Europas arv, både genetiskt och kulturellt, och det för något så vulgärt som ökad inkomst. stadigt ökande inkomster.
   Sedan har vi vänsterjournalisterna.
   På något otroligt sätt har de ovanstående fått med sig sina, rent politiskt sett värsta fiender att spela med på samma sida. Dessa ”fiender” har sedan Palmes tid positionerat sig främst som journalister. Lägger man därtill några kommunistiska miljonärer typ, Aschberg som propaganda kryddare,.så har man ett järngrepp om Sverige.
   Hajarna tar vinsterna och stalinisterna gör oss identitetslösa.

   Gilla

 • Goagubben

  Lycko jägarna kommer att bli avsevärt färre,
  om bidragen minskas,
  samt utfärda endast ”tut” väldigt begränsad tid,
  sen kan dom söka arbets visum som bara gäller så länge erlagd svensk inkomst skatt betals in,
  det blir inga problem,
  för de är ju stora och starka intelligenta utbildade allihopa och pratar perfekt engelska,
  så det blir minimalt med missförstånd tror ni eller,
  för jag tror trots allt inte dom vill bo likt kreatur uppradade på madrasser,
  direkt på golvet, hur mysigt det än må vara i sovsalarna,
  är det inte så! Kan det inte va så mysigt länge till.
  Alla deras landsmän/landskvinnor som redan bor i Sverige och lovat dom våratt paradis är en del i ansvaret när det gäller hela PK lurendrejeriet. De har stålt in sverige som något slags arbets fritt paradis där pengar bostäder mm fins i överflöd och betalas ut till borgare som i Saudiarabien,
  det är detta som lockat hit dom i tron på stekta sparvar som serveras helt av sig själv utan någon som helst arbetsinsats.
  Räddningen är
  Det är Hårdare certifieringar som kräves inom alla våra olika yrken på arbetsmarknaden som gör det rent självsanerande och eliminerar allt oönskat av den anledning.

  För inte är det någon av oss fritänkare som skriver här på denna blogg, som bär ansvaret, eftersom vi avstått allt dravel PK talar om för folket.
  Högljutt protesterar emot!!!!

  Löven ska ner på bara knä och be om ursäkt, en ren artighets princip för det första. Med tanke på des grova överträdelse och innebörd
  Att generalisera alla fritänkare, göra oss till rasister, är högst orätt, rent av helt kriminellt. För att vi granskar underlaget korrekt med andra ögon och öron än PK som är betalt med skattepengar.
  Ta aldrig ordet VI i din skitte mun fler gånger för naiv kan du va själv du och ditt anhang.
  Är värken rasist eller från ultra högern trots att vi ser ungefär likadant på det ni genomfört ni har fördärvat moder Svea trots att all opinon visat på helt annat.
  Fega kräk du har trampat på en mycket större kraft än du nånsin kan drömma om.

  Gilla

 • Björn

  Tips till lilleman: Gör som Danmark så skall du få se på minskat intresse att komma hit. Prata med danskarna så får du många goda råd!

  Gilla

 • jockfall

  Är det någon som hört att en politiker öppnat sitt gästrum till en familj från Syrien? Jaså inte!

  Gilla

 • Förbannad

  Säger han det? Har han legat i koma?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Johansson vill att ett svenskt medborgarskap ska vara för evigt även om personen är terrorist.Ingen ska bli fråntagen rätten att vara terrorist och fått svenskt medborgarskap.

  Gilla

 • spinnaker

  Hur tusan ska vi få dem att sluta att föröka sig, jo jag vet INTE EN SPÄNN I BIDRAG !!!

  Gilla

 • Björn

  Tänk om det funnes lite rakryggade politiker inom Sjuklövern som kunde säga: Vi var naiva! Sverigedemokraterna har haft rätt i stora delar av det de sagt under lång tid (de skulle aldrig säga att SD har haft rätt i allt)”. Detta är något vi aldrig kommer att få uppleva utan Löfvén m.fl. kör på i samma hjulspår. Han snackar sin skit om att det inte är tid för politiskt käbbel (hans absoluta favoritord tycks det) utan vi måste stå enade. Samtidigt bjuder han inte in det parti som åtnjuter större och större förtroende bland väljarna till sina nya överläggningar. Vänsterpartiet som hoppade av flyktingöverenskommelsen bjuds däremot in. Ursäkta att jag säger det men kan man annat än avsky Stefan Löfvén?

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  En efter en i regering och i övriga sjuklövern blir helt plötsligt främlingsfientliga rasister.

  Gilla

 • Fjodor

  Det är inte bara tomt i ladan. Nu är både väggar och tak borta också och t.o.m kräken i sjuklövern känner av draget.
  Jag kommer aldrig lita på partier som blundat för invandringens konsekvenser under decennier.

  Gilla

 • Zorro

  När det kommer in 3000 ensamkommande sk barn i veckan så blir det 150000 per år. Gymnasieskolan har 300000 elever så nu måste gymnasieskolan utökas med 50 %.

  Var skall lokalerna,lärarna tas ?

  Gilla

 • Zorro

  Och varför gör idioterna ingenting då ?
  Vid nästa val får sossarna vara glada om dom ens får 15%.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Tro honom inte, tro honom inte, tro honom inte, han och övriga regeringen är lika trovärdiga som ett gäng huggormar.
  Jaså nu passar det att säga detta !!!, lika pinsamt som Löfvens uttalande igår om VI varit naiva. De kritiska medborgare som har sagt samma sak i månader har liknats vid nazister. Finns bara ett uttryck, FY FAN

  Gilla

 • br

  Detta har vi sd are påtalat i flera år!! Då har vi kallats för rasister.när blev rasismen rumsren Morgan Johansson!?

  Gilla

 • Falköga

  Antalet måste minska ganska mycket, säger naiva Johansson. Det klarar du aldrig. Du törs inte stöta dig med V och Mp.

  Dessutom måste det faktiskt minska väldigt mycket, vilket är ett omöjligt mål för en naiv regering.

  Hur många har du för övrigt skickat tillbaka? Din chef har ju sagt att ni ska satsa på detta. Till och med de lätt identifierbara tiggarna som med råge överskrider EUs tremånadersgräns finns kvar vad jag kan se på intervjuer i media. När startar du?

  Men du är ju själv tidigare journalist och tycks mer liera dig med dina gamla kompisars agenda än med folkets och landets väl och ve.

  Gilla

 • Involuntarium

  Vi får bocka och buga för uppvaknandet, tyvärr lite försent och utan åtgärder! Lika tandlöst som allting annat som den mannen tar sig för!

  Invällning är inte Målgans bästa gren!

  Gilla

 • bjornwiklund

  ”Enligt honom är situationen ohållbar och nya åtgärder kommer att presenteras inom kort.

  – Det är väldigt svårt att ta emot över 10.000 i veckan, varav 3.000 är ensamkommande barn. Det kan vi inte leva med, säger minister Johansson.”

  Ja MEN GSG-principen fungerar väl?

  S har faktiskt sedan dryga året kunnat ta tag i detta.

  100.000 färre i de boenden som finns hade skapat platser på många ställen . . .

  Gilla

 • Galten

  Lille Morgan har det ”hitt” om öronen just nu, ser faktiskt ut som om han kommit helt ”till korta”.

  Gilla

 • Johan

  Nej nivån ska ner till NOLL snarast! Har dom inte fattat en skit på denna veckans snabbkurs i terror konsekvenser.

  Gilla

 • spinnaker

  Fatta din ”jubelidiot” du och de andra LYDIGA har förstört ett en gång fungerande land !
  FÖRAKT !!!

  Gilla

 • spinnaker

  Jag befinner mig inte i terrorzonen just nu , men på min telefon så har jag blivit blockad under 48 timmar på grund av tekniskt fel, tacksamt nog kan jag ringa inom landet !
  Blockningen gäller samtal till Sverige !

  Gilla

 • Trodé

  Tänk om Jimmi Åkesson eller någon annan i SDs partistyrelse sagt liknande.
  I Sverige får det man säger allt mindre betydelse. Däremot ökar betydelsen vem som säger det.
  Vad tycker EXPO?

  Gilla

 • Richard

  Morgan du har så rätt, men för att lyckas med det måste din pinsamma regering avgå NU!!

  Gilla

 • Vår tids roddare på väg till den rätta sidan | Petterssons gör skillnad

  […] vi inte har jobb, bostäder eller ekonomi för att ta emot alla asylsökande. Nu säger han själv samma sak utan att rodna, han ror utav bara […]

  Gilla

 • ossie

  Asylbedragare eller bidragsturister måste bli 0.

  Gilla

  • Luntan

   En grundlig genomgång av alla PUT måste till – även för de PUT som gavs för många år sedan. För att uppnå det du nämner ossie, måste också alla ”gamla” bedragare som ljugit sig in utvisas till de länder de påstått sig komma ifrån. Placera dem i baracker med arbetsplikt! den tid undersökningen kommer att ta. Soppkö räcker som betalning. Bara att börja med att dra in alla bidrag och vräka dem ur gratisbostäderna? Vid de protester, motstånd och ylande om ”mänskliga rättigheter” med vilket de menar att de har rätt(?) att leva på andras, även de numera gamla invandrarnas med hederligt arbete hopslitna skatter och pensioner, sätts polis & militär in.

   – Det behövs bara vilja – och handling! Man skall avskaffa DO och migrationsverk och alla övriga skattefinansierade verksamheter som domstolsförfarande och advokater för att pracka på oss detta vansinne. Ändra lagen så, att allt skitsnack om ”rasism” skall förbjudas. Det är sinnet – inte färgen på skinnet – som skall avgöra en människas värde.
   / Finlandssvensk arbetande invandrare av det gamla slaget, som arbetade från första dagen i Sverige 15 / 10 1967, och som bodde inneboende tills jag hade skrapat ihop insatsen för en bostadsrätt och som aldrig kostat en enda krona i bidrag i någon form.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: