Folkpartister för fram SD:s politik


INRIKES. ”Nyhetsjournalistiken har under lång tid visat att man inte utgör en konstruktiv kraft i den migrationspolitiska debatten utan bidrar med få undantag i stället till fortsatta låsningar och beslutsimpotens. Det är dags att samtliga partiföreträdare får lite mer självförtroende gentemot journalister och vågar uttrycka självklarheter, som till exempel att vi svårligen kan ha asylregler som skiljer sig markant från övriga EU-länder eller att asylrätten inte automatiskt ger rätt till att välja asylland. Vårt ansvar är inför väljarkåren, inte nyhets- eller kulturredaktionerna.”

-Pettersson läser detta i en debattartikel på SvD där två folkpartister skriver självklarheter som SD och alternativa media sagt i åratal. Ändå vägrar Folkpartiet samarbeta med SD…märkligt.

Mediamaktens arrogans


6 responses to “Folkpartister för fram SD:s politik

 • bjornwiklund

  Klart man vill komma med i ett vinnande lag, opinionssiffrorna ”rules”……50, eller mer stolar som byter ”sittande” hurts!

  Gilla

 • Involuntarium

  Mona S. tillhör den del av arbetarklassen som är ”löntagare”, någon ”arbetstagare” är hon då iallafall inte!

  Då skulle det inte se ut som det gör!

  Mona gör väl som alla andra av arbetarklassens ”löntagare”, tänker mer på och planerar sin fritid, ledighet och familjeliv på arbetstid! Det är därför stora delar av arbetarklassen kallas för löntagare och inte arbetstagare!

  En arbetstagare kan koppla sin arbetsprestation till företagets eller den suveräna nationalstatens välmående och överlevnad! Det klarar däremot inte löntagaren, hen är alldeles för självupptagen, egotrippad och tror att hen är världens medelpunkt!

  Gilla

 • jgarn

  Fp har tre rejäla sänken som är garanter för att Fp försvinner vid nästa va, två Cecilior och en Birgitta. Malmström, Wickström och Ohlsson.

  Gilla

 • Grune

  Nu borde väl Mona Muslim och hennes kompisar i 7-klövern vara överlyckliga när terrorn smyger sig inpå.

  Gilla

 • Nisse

  Hela 7klövern har målat in sig i ett hörn. Snart kommer man att stå med byxorna nere. Då stora delar av Svenska folket insett att (SD) har en politik för SVENSKARNA. I motsats till 7klövern som satsar på muslimer som man släppt in ohämmat i flera år. Nu börjar vi se resultatet terrorhot och inte minst kostnaden för detta vansinne…………..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: