600 asylsökande till Malmö på tre timmar


INVANDRING. Under tre timmar på torsdagseftermiddagen kom omkring 600 migranter till Malmö. Många slussas nu vidare norrut.

Anstormningen blev hög när tolv bussar med 50 personer i varje buss kom till Migrationsverkets ”väntrum” för asylsökande på Malmömässan under tre timmar på eftermiddagen.

Mässan används av verket för att samla ihop de nyanlända för att sedan skicka dem vidare i bussar till andra platser i landet.
När de sökande kommer fram till mässan får de lämna sitt namn, medborgarskap, ålder och vilket språk de talar.

De tolv bussarna som anlände under torsdagen kom oväntat och Migrationsverkets operative chef Mikael Ribbenvik säger till TT att det kan ha sin orsak i något som händer i Danmark.

– Vad exakt vet jag inte, säger han till nyhetsbyrån.

Enligt Migrationsverkets pressjour har många av dem som nu anlänt skickats vidare i bussar till andra städer norrut.

– Vi klarar inte längre att erbjuda platser åt alla, säger Åsa Lindberg, regionchef för Migrationsverket Syd till Sydsvenskan.

I Danmark förväntar sig regeringen upp till 25.000 asylsökanden under nästa år, skriver Jyllands-Posten.

-Pettersson säger stäng gränsen…


8 responses to “600 asylsökande till Malmö på tre timmar

 • Pica pica

  Nu har vi i Jämtland haft snö i snart en vecka och minusgrader. I Malmö sätts de på bussar och skickas norröver. Vad säger de när de kommer fram? Far runt och tittar på ett par ställen men säger att de inte accepterar boendet som i Sundsvall?

  Har noterat att allt snack om integrering, bostäder och arbeten inte är prioriterat av vår regering längre. Det gäller bara att skyffla in så många som möjligt.

  Gilla

  • Muhammed

   Man kör på som vanligt dvs att det är öppna dörrar precis som innan och det förvånar danskarna för att i deras värld när man säger att man tänker stänga till gränsen så är det att ingen kommer in men nu kommer alla in precis som innan. Det man gjort är att man flyttat basen till Hyllie och har poliser som eskorterar muslimerna till Malmömässan så folk inte får se vilka enorma volymer det handlar om för innan såg man hur 150-200 satt på Malmö C(förutom de 200 i lägret intill Malmö C) satt och begick stölder på COOP och Pressbyrån och hotade personalen när de sa till dem att de inte fick stjäla i butikerna. Det eroderar röstbasen och skapar en hel del rubriker i alla fall alternativa media. Alt. media har fått sådan stor slagkraft att man valde att flytta flytingströmmen till Hyllie istället så att medborgarna inte får se hur det ser ut. Denna konstruktion kommer från Malmö stad där de mest korrupta kackerlackorna sitter och Malmö stad får miljarder genom utjämningssystemet som fortfarande inte räcker till. Hade jag bidragit till utjämningssystemet hade jag gjort allt jag kan för att ge bort så lite jag bara kan till Malmö. Det är smartare att jag och de i min region får njuta av frukterna av hårt arbete än att aldrig nöjda vänsterpatrask som har sympatier för muslimska mördare och kriminella ger bort pengarna.

   Gilla

 • Involuntarium

  USA har lagt ett nytt lagförslag! Precis ett sådant som Sverige behöver just nu! Enligt lagförslaget får ingen syrisk eller irakisk flykting komma in i landet om inte kongressen försäkrats av landets säkerhets- och underrättelsemyndigheter att vederbörande inte utgör ett hot.

  På samma sätt måste Sverige agera ett lagförslag som säger följande,

  Ingen arabisk eller afrikansk flykting får komma in i Sverige om inte säkerhets- och underrättelsemyndigheter försäkrar och garanterar Sveriges riksdag att vederbörande inte utgör ett hot!

  Gilla

 • William Wallace

  ”Liv och hälsa och viktiga samhällsfunktioner står på spel i spåren av flyktingkatastrofen. Skräckrapporten kommer från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.
  Och det kommer att bli ännu värre.” (se i Aftonbladet)

  För fan STEFAN LÖVEN, vad håller du på med? Vad gör du med mina skattepengar och med min och Sveriges alla barns framtid???

  Ingenting som regeringen har gjort åt flyktingstormen har haft ngn effekt alls. Riktigt fjolligt, de sitter och glor och snackar om utmaningar medans asylsökande väller in. En femåring kan med arslet räkna ut att Sverige kommer att brytas itu, det går inte att ta hand om alla som kommer.

  Vem tillhör landet SVERIGE?
  Du måste agera NU Stefan eller lämna över styret till Sverigedemokrater! Sverige kommer inom en snar framtid inte längre att existera!
  Landet kommer att sjunka som en sten i vatten. Hoppas att alla ”naiva=inkompetenta” politiker följer med sitt skepp när det sjunker till botten!

  VAKNA SVERIGE!

  Skicka de asylsökande att bo hemma hos den självgode Förädrik Reinfeldt. Detta kaos är hans fel och hans ansvar, men han stängde sitt hjärta och lämnade med svansen mellan benen. Skäms på dig, Förädrik.

  Gilla

 • Mary Agnes

  200 asylanter per timme x 24 timmar x 365 dagar = 1,75 miljoner per år.
  Inga problem. Välkomna till Sverige. Eller… ??? Va??? Finns det en gräns på hur många vi kan ta emot? Nej, det är bara myter och svammel från fascisterna i riksdagen.

  Gilla

 • Involuntarium

  Och passkontroller genomfördes för samtliga resenärer med tanke på terrorhotet? Om nu alla eller några resenärer genomgick passkontroll, hur många falska ID och pass hittade de pass kontrollerande poliserna?

  Visserligen säger Aktuellt reporter att den efterlyste misstänkte terroristen gripits!

  Då blåser vi faran över? Eller?

  Självklart finns minst en terrorist backup i närheten!

  Gäller att få den gripne att prata, kanske inte så lätt utan att vissa tvångs och våldsinslag måste användas, både psykiskt och fysisktvåld!

  Hur ställer sig etablissemanget och godhetsivrarna till sådant våld? Är det ett nödvändigt våld eller är det oförsvarligt våld?

  Den absolut viktigaste frågan just nu blir självklart följande,

  Hur bekämpas religionsextremism, där det egna livet hos de troende inte har den minsta betydelse, utan döden är mer eftertraktat och har större dragningskraft?

  Svaret på den frågan blir självklart,

  Det går inte, eftersom martyrdöden står över livet och vad det har att erbjuda!

  Kampen mot terrorismen slutar inte förrän antingen terroristerna utrotats eller fått som de vill!

  Gilla

  • Joy

   Det kommer alltid finnas muslimska terrorister. De retar sig på allt och alla. De har hela Koranen fullt av hat och aggressivitet att gotta sig i.

   Gilla

 • ossie

  Hur faaan kan detta få pågå dag efter dag ? Sätt stopp nu !!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: