Sverige ett studiematerial


En stor del av världens journalister och nyhetsbevakare kommer till det lilla lilla lilla vackra landet högt upp i norr. Landet som är inne i en systemkolaps på grund av ett riksdagshus fyllt med inkompetenta människor som inte tar sitt uppdrag på allvar utan gör något helt annat av folkets förtroende.

Konungariket Sverige har blivit världens driftkucku, vårt land har blivit ett studiematerial för övriga länder om hur man INTE ska göra ifall man vill sitt folk väl på riktigt.

Eva-Marie Olssons foto.
Eva-Marie Olssons foto.Eva-Marie Olssons foto.Eva-Marie Olssons foto.Eva-Marie Olssons foto.
  

 


26 responses to “Sverige ett studiematerial

 • Grune

  Jag är helt övertygad om att eftersom Sverige saknar regering, krigsmakt och polis och dessutom består till 87% av idioter så kommer nästa stora muslimatack att ske här och då ligger nog Malmö eller Södertälje sämst till.

  Gilla

 • eugenecork

  …ngn som vet, va ere för festligt språk dessa snackar?
  https://www.youtube.com/watch?v=s6qb0Q9YjeQ

  Gilla

 • Observator X

  Det senaste: Det ska öppnas en telefonlinje för att motverka radikalisering. SuperMona Sahlin har fått uppd…

  Förstå hur man skäms i dag över att vara svensk. En telefonlinje. När landet är…orden tar slut, bara.

  Gilla

 • Involuntarium

  Tänker på ett svenskt TV drama, tror den hette ”grisfesten” ”grisfarmen” eller något sådant. Den visades på sjuttiotalet och drev med blandannat psykoanalysen och det så kallade primalskriket!

  Dramat handlade om ett behandlingshem (torken) för alkoholister. När ägaren till gården och företaget dog, testamenterades alltsammans till de intagna alkoholisterna. Personalen började frukta att de skulle bli arbetslösa. De började omgående fresta de forna alkoholisterna med den förbjudna varan alkohol! Kocken frestades med vin och det slutade med att han tillagade tupp i vin, istället för att berusa sig.

  Personalen som underförstått var psykoterapeuter, psykologer och andra hjärnskrynklare förstod att de misslyckats med att fylla alkoholisterna! Nu var goda rå dyra och de kom på att de hade nog aldrig druckit sig berusade! Självklart skulle drycker inmundigas i sådan mängd att man skulle börja förstå alkoholisterna på deras hemmaplan!

  Det förstår ju alla hur det slutade med ett totalt egocentriskt tillstånd där både den egna kroppen, primalskriet och frigörande massage kom till användning!

  Det är väl ungefär samma med nuvarande regering och riksdag, de prövar nu upprätthålla sitt egocentriska tillstånd i förhållande till SD! De vill gärna ta SD förslag och göra till sina egna!

  När de tar förslagen då är det helt i sin ordning men när SD lagt fram förslagen så har det skrikits rasist och främlingsfientliga förslag!

  Tycker att det i mångt och mycket påminner om TV dramat från sjuttiotalet!

  Det var förödande för alkoholisterna att dricka sprit men det var upplysande för hjärnskrynklarna, de förstod alkoholisterna bättre när de själva provade det förbjudna!

  Gilla

  • Eva-Marie

   Den filmen minns jag tydligt och speciellt den frigörande massagen efter ärtsoppan. Minns också att de som var friskast var de som var inskrivna på behandlingshemmet.

   Gilla

 • Blackout

  SVT2-desinformation lite senare på kvällen, i Agenda kl. 21.16:
  http://www.svt.se/agenda/se-program/agenda-61?autostart=true

  Migrationsverket ska sluta lita på Syriska pass!
  …de har först nu kommit på att passen säljs buntvis på nätet och på den öppna marknaden, lysande Stickan!

  Vad blir nästa upptäckt?
  Att 180 000 ”försvunna” Svenska pass används för att passera ett antal landsgränser, för att sedan återanvändas, om och om igen, tills pärmarna lossnar?
  Kanske dags att börja spärra även Svenska ”borttappade” falsarier, innan omvärlden börjar göra det?

  När kommer politrukerna, t.ex. ärkepuckona som styr Migränverket med genusdirektör Anders Danielsson i spetsen, att upptäcka att jorden är rund och att Sverige är utsatt för ett ”prank”, ett kulturmarxistiskt sjukt, utopiskt och makabert experiment som redan för 40 år sedan började gå åt helvete?

  Svetsar`n breder som vanligt ut sig i rutan; tjatar som en papegoja på speed om ”flyktingar”, att inte ”förhasta oss” och om bibehållen ”öppenhet”, sick!

  Därefter lyckas Skräpos s.k. chef Anders Thornberg klämma in ”Breivik” i sin plädering om Paris, där försvann det sista lilla förtroendet för den mannen och vår f.d. seriösa säkerhetspolis. Billigt och mycket förutsägbart!

  Slutligen avslöjar redaktionen att en debatt om flyktingpolitiken ställts in.
  Klokt, för viken människa vid sina sinnens fulla bruk förespråkar öppna gränser efter massmorden i Paris med självaktningen i behåll, fascist-arnstad och expoiterna undantagna?

  Jag skulle ändå vilja påstå att etablissemanget tar sitt uppdrag på största allvar, allt är planerat sedan årtionden tillbaka och utvecklingen går helt enligt ritning.
  VEMS ritning får vi snart reda på, men då är allt redan försent.

  Sverige är ett enda stort gökbo med mupparna på stora scenen…..
  Omvärlden beskådar bekymrade avvecklingen av vår Svenska civilisation, medan våra folkvalda zombies simmar omkring i ett ständigt lallande och fördummande oxytocin-rus.

  Ju mer vi tar del av utländska medier, desto mera världsfrånvända framstår våra egna, köpta lobbyister.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Exakt så, och vår svenska hatmedia är snart de enda som inget förstår utan kör med nyheter som inte ett dugg kan sorteras under nyheter.

   Väntar på att få reda på vilken ritning det är du syftar på, vi är med all säkerhet många som undrar. Och idag klockan 09.00 ska vårt socialdemokratiska högsta höns i Malmö Katrin Stjernfält Jammeh Malmö lägga ut en kondoleansbok att skriva ner sina tankar om terrordådet i Paris.

   Gilla

  • Argus

   Att dela ut ”främlingspass” till individer som ”tappat” sitt eget pass och därför kan vara vem som helst tyder på total avsaknad av frontallober alternativt frontallobotomi.

   Enligt tidigare utlänningslag fick man inte passera landsgränsen utan giltigt pass. Det ändrades dock 2014 av den största landsförrädaren sedan Cronstedt.

   Denna medvetna förstörelse av Sverige, godhetsnarkomani eller totala avsaknad av konsekvensanalys måste få ett stopp och det börjar att bli akut nu. Jag är övertygad om att en motreaktion kommer och kommer den bara innan vi svenskar är i minoritet kommer den då förda politiken att vara diametralt motsatt den nuvarande. Det är inte heller ett önskeläge låt gå betydligt bättre än nuvarande. Därför måste vi få en ny regering, det fanns det redan väljarstöd för 2014.

   Gilla

 • Observator X

  På tal om driftkucku, nu har M.Wallström uttalat sig igen. ”Det är västs fel samt judarnas i Palestina”
  Hon gör Sverige till ovän med snart vartenda västland. Det här är ju inte alls bra. Om man kunde begripa vart hon vill komma med sina utspel.
  Det blir fel hela tiden.
  Bäst är att hon får en time-out från politiken, en lång en.

  Gilla

  • Involuntarium

   Hen har otur när hen tänker! Det bästa vore om hen tänkte mer på sin fritid, där gör nog inte feltänket någon större skada!

   Gilla

 • Eftertanke

  Varför kallar inte krigsmakten in alla som gjort värnplikten till beredskap för när är det skarpt läge nog för dom styrande att förstå jihad ockupation invasion terrorist attentat är den högsta grad av hot som Europa därmed Sverige står inför hur mycket mer behöver hända

  Se hör känn och lukta kriget är i full gång men inget görs ???

  Tror regeringen hade fått problem att fortsätta sin vansinnes politik

  Gilla

 • Observator X

  Om man ser bilden från en presumtiv terrorrists synvinkel: Sverige, ett land med svaga ledare vilka försummar landets befolkning, ledarna är många gånger kvinnor, polismakten är underbemannad och försvagad samt även här kvinnor, krigsmakten är knappt synbar samt har inslag av kvinnor,
  straffsättningen vid brott är rena skämtet, pengar delas, nära nog okontrollerat, ut till den som söker asyl samt uppger sig vara syrian…
  På ren och skär svenska: Bordet ligger dukat. Det är bara att lägga fötterna på bordet och i lugn och ro planera sina dåd.
  Det kan inte bli bättre.

  Gilla

 • JEX

  Nu ser man att otryggheten ytterligare har eskalerat och frågan är hur många tickande bomber som finns i Sverige för att mörda och våldta i Allahs namn . Detta har vi realister som fattar vad som händer i Sverige varit rädda för i ca tjugo år nu ,men vi har istället blivit anklagade för att vara rasister av PK vänstern som inte har fattar vad jihad innebär och att
  det är svårt att få en jihadist pga grupptrycket att inte vara rasist och hata dom kristna otrogna hundarna som dom uttrycker det .
  Nu kanske vissa av dessa sittande och före detta politiker har fattat vad
  dom har åstadkommit med sin motfalls kärring politik mot SD och
  betett sig o ansvarslöst när det gäller Sveriges säkerhet och välfärd
  när dom låter muslimer välla in i landet okontrollerat.

  Gilla

 • Anders

  ”Landet som är inne i en systemkolaps på grund av ett riksdagshus fyllt med inkompetenta människor..”.

  Du verkar inte ha fattat att de inte är handlingsförlamade eller inkompetenta. De är inavlat korrupt patrask, tjuvar, lögnare och kriminella. Slödder och avskum för att de har satt i spel något som kräver enorma summor pengar. För att kunna betala för dessa horder av muslimer, kriminella och mördare måste man ta upp enorma lån utomlands. När ”politikerna” får tillgång till dessa enorma summor så roffar de år sig av pengarna genom att ge sig själva högre lön, avdela pengar till projekt som deras rövpolare driver, lägger ut kontrakt på sina rövpolare och avleder lite av pengaströmmar till sig själva på olika sätt.

  De är inte handlingsförlamade de har fullt iupp med att plundra men har aktiverat DÖ så att man kan göra det i fred. Att man kan göra vad man vill när man vill utan att behöva stå för någrasomhelst konsekvenser. Genom att titta på SVT och annan pk propaganda blir man dummare så man ska undvika pk media helt och använda hjärnan. Man ska aldrig låta människor som fått sina jobb genom ligg eller utifrån vem man känner ”utbilda” en speciellt om de varken har utbildning eller hjärna. Man kan själv komma på socialistiska fantasier om man nu känner att det råder brist på dem.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det ser så konstigt ut när svenska journalister – när dom ska rapportera från islamdåd sätter ut bilder på sig själva som om dom skulle vara viktiga på något vis,en samlad trupp bland andra länders journalister.

  Gilla

  • Involuntarium

   Det är deras stund på jorden, få framhäva sig själva och sina så kallade förståsigpåare!

   De är helt enkelt media kåta och tror som så många andra i dagens samhälle att de på något sätt utgör världens medelpunkt!

   Gilla

 • Peter Andersson

  Det är inte Schengen avtalet som är problemet utan att detta inte följs av andra än Ungern som har gjort exakt vad som fodras av dem enligt Schengen.

  Gilla

 • Kattsand

  Politikerna vill oss inte väl och det är inget vi kan ändra på (socialister är onda), dags att fundera på vart man skall fly: http://www.frie-ytringer.com/2015/11/15/hvilket-land-skal-vi-flykte-til/

  Gilla

 • Involuntarium

  Morgan Johansson säger i Agenda att resurser saknas långsiktigt! Dags att börja pricka av 21 punkts listan! Leverera åtgärder efter hand! Åtgärderna i 21 punktslistan är inte tillräckliga, det behövs mer säger migrationsministern! Morgan räcker återigen ut hela armen till alliansen för hjälp, hjälp och åter hjälp! Var antagligen inte roligt att bli påkommen med brallorna nere!

  Morgan är tydligen mer intresserad och tar ansvar av vad som händer i resten i Europa, hen förstår inte att det är Sverige och Sveriges gränser hen ska beivra, Inte övriga europeiska länders gränser!

  Morgan borde omgående fundera på om hen är lämplig som migrationsminister i Sverige?

  Det bästa för Sverige är att helt kliva av Schengenavtalet! Stänga gränsen helt och inte ta emot en enda asylsökande!

  Tycker det är dags att reda ut begreppen avseende suveräna nationalstatersgränser!

  Sverige har landgräns i väst med Norge, i nordost med Finland, fast förbindelse över havet med Danmark via Öresundsbron i sydväst, samt kust mot Bottenviken, Bottenhavet, Ålands hav, Östersjön, Öresund, Kattegatt och Skagerrak.

  Alltså kan Sverige överhuvudtaget aldrig bli ett land där araber, afrikaner och asiater kan söka asyl, när de kommer landvägen eller med färjor från angränsande ””säkra”” länder! Däremot ska de kunna söka asyl om de tar sig hit med direktflyg från sina hemländer eller från andra länder utanför den Europeiska unionen! Under förutsättning att de har sina resedokument i fullständig ordning!

  När länderna som med sina suveräna nationalstatsgränser, gränsar till länder som befinner sig i krig eller krigsliknande situationer tar Dubblinförordningen på allvar kommer i princip inte en enda asylsökande att ta sig till Sverige, utan att redan vara registrerad i något av de ””säkra”” länder som den asylsökande redan har passerat!

  Ska det var så förbannat svårt att förstå!

  Dags att PK patrasket ställer krav på de ””säkra”” länder som har ansvaret att registrera asylsökande som asylsökande enligt Dubllinförordningen!

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   För er som kanske inte läser utrikiska språk hos Pettersson,finns en svensk version av reportaget från dagens ”Fria Tider”,under en annan kommentar…Här repeterar jag denna länk:
   http://www.friatider.se/daily-mail-sverige-r-f-rlorat

   Gilla

  • Anders

   Det är mycket bra att utländsk media får upp ögonen för detta socialistiska experiement där man håller egna befolkningen som gisslan. dessa muslimälskande ”politiker”. Jag hoppas att de också upptäcker decemberöverenskommelsen och hur man använder den för att kunna sätta demokratin ur spel…hur man har implementerat en diktatur som ”leds” av en inavlad korrupt och obildad bastard.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: