Stäng

8 reaktioner på “Muhammedanska massakrer i Paris

 1. Snart i ett land nära dig, väldigt nära dig……… Men vi ska ju ha kultur-berikare bland oss har vissa bestämt.

 2. Svensson….vi har Diktatur. Det visar sej i att Media totalt ställt sej bakom idiotin. VAD ÄR DET SOM PÅGÅR ÖVER HUVUDEN O BAKOM VÅRA RYGGAR: UT LÖFVEN; DU ÄR INTE ÖNSKVÄRD:

 3. Dessa element har vi inom landet. Men Löfven gör en stor konst i detta.
  Han säger sej stå bakom Hollande (Samma fåne) men struntar totalt i att lyssna på sin egen befolkning o Media underkastar sej. Riksrätt TACK

 4. Är det inte dax att slopa Schengen avtalet NU omgående bemanna tullstationerna på nytt höja nivån på den lilla trygghet som går att skapa höjd beredskap på alla plan för att undvika samma senario i Skandinavien eller upp på husknuten, väntar spänt på ett moget agerande från löven och anhang eftersom demokratin satts ur spel med allians överenskommelsen VAD SKER! HUR AGGERAR VI NU!!
  Eller vad var det vi sa!! som fritänkare och realister som inte röstat på dessa svikare men vi är ju RASISTER ELLER HUR JOVIST TJENARE!!

 5. Islam är en IDEOLOGI med mord och terror som medel för att nå sitt mål om en muslimsk stat med koranen och sharia som lag och grundlag. SVT, Aftonbladet, Expressen och Metro kallar all kritik mot islam för rasism OCH VÅGAR INTE ENS PUBLICERA EN SIMPEL TECKNING PÅ PEDOFETEN ÄN MINDRE DISKUTERA INNEHÅLLET I DEN TOTALITÄRA IDEOLOGIN ISLAM!
  Socialdemokraterna flirtar öppet med dessa mörka rafter och Sverige har en välorganiserad terrorliga i Sverige, – 300 IS mördare reser mellan Sverige och Syrien utan åtgärd!
  Socialdemokraterna har erkänt PLO och skänker 1,5 miljarder av våra surt upplånade skattemedel till terrorn!
  SKÄMS STEFAN LÖVEN – AVGÅ OCH UTLYS NYVAL!!

  1. Inrikesminister.Ygeman har sagt att vi kan förvänta oss ett terrordåd i Sverige frågan är bara när det kommer! Frankrike har liksom Sverige visat stor slapphet mot mördarideologin och borde slå igen deras terrorcentraler för gott, detsamma borde vi göra här och ge ett tydligt budskap : UUUUUT och kom aldrig tillbaka!!

 6. Hur länge ska våra låtsas politiker få sitta vid makten?? Stänga gränsen ett tag vad hjälper det mot massaker i denna kaliber som i Paris låt oss spekulera om det var i Stockholm någonstans hur hade tomtarna handlat då? är det inte tid att släppa taget för en full fyra års period lär det inte bli kan bara konstatera att alla farhågor tyvärr är infriade ang fruktan av värsta senario som tyvärr drabbat Frankrike. Denna lek med människors öde för att spela hjältar på befolkningars bekostnad i EU FÅR VA SLUT NU

 7. Förstår ni nu att det är skarpt läge!! Sist Frankrike stängde gränserna akut var under andra världskriget samt nu när våra heliga kor till muslimer med tron på islam genomför i fredstid samma illdåd som nassisterna gjorde fast i krigs tider!! . HUR VAR DET NU VAD VAR DET VI SA vad ska sossarna nu ljuga ihop för att försvara sig med. All denna oreda bara för att kunna dupera sjuklövern, nu slipper dom stå till svars nu tar dom nödlån i flyktingkrisens namn för ingen kommer att ifrågasätta detta så nu kan sossarna hänga fritt lova tjockt och hålla tunt blir resultatet det lyser tyvärr igenom rent för kristall klart för att lura Sveas folk

Kommentera

%d bloggare gillar detta: