Medborgarförslaget som föll, eller poltikern som tiger som en mussla


Idag kan man läsa i sydsvenskan Skånes största hatmedia att ett medborgarförslag föll. Den där rondellen vid Kristianstadsgatan fick inte namnges med namnet ”Kämpa Malmö” och förklaringen från ordförande i stadsbyggnadsnämnden Karolina Skog (Mp) var att man inte namnger rondeller.

Rondellen Kristianstadsgatan i Malmö

 

Den som däremot backade upp förslaget var min granne och tillika ordförande i stadsområdsnämnd Innerstaden Anders Nilsson (S), han gillar tydligen extremistiska rörelser och extrema händelser. Tilläggas bör att förslagsställaren/förslagsställarna vem de eller dessa är, är hemligstämplat av någon, kanske rent av av herr ordförande.

 

Vi vill minnas de fantastiska dagarna efteråt, då hela Malmö reste sig upp som en person mot homofobi, mot sexism och mot rasism”, skrev förslagsställarna i sitt medborgarförslag.
Bakgrunden till rondellnamnförslaget är det slagsmål som poliserna beskrev som ett ”bunkaslagsmål. Mitt i natten för några år sedan den 8/3 på den internationella kvinnodagen avgick ett demonstrationståg från Möllan och på dess väg kastades det färg på butiker, det hela slutade med att vänsterdemonstranterna ”råkade” i slagsmål med vad press beskrev som nazister. En ung kille i vänstertåget knivskars illa, han svävade mellan liv och död ett tag.

 

Jag skrev ett mejl till min granne Anders (S) för det var ett tag sedan sist och mina frågor blir bara fler och fler. Detta är offentliga handlingar för jag har sett till att posta mejlen över Malmö stads mejladresser, kanske finns det någon ”journalist” som kan efterforska för det första varför Anders (S) inte svarar en undrande malmöbo och för det andra, vad är det som är så hemligt med medborgarförslagsställarna??? Vem är dom och varför skriver dom medborgarförslag ifrån en malmöstads-adress??

—————————————-

Hejigen Anders!

 

Nu har det gått ett tag sedan som du inte svarade mig och frågorna växer och växer. Står Du fortfarande bakom ditt partis utveckling till ett mer och mer rasistiskt nazistiskt fascistiskt parti? Vill även Du veta vem som släpps eller tar sig in i Sverige?

 

Sedan till något helt annat, vem var det som lämnade medborgarförslaget om att namnge rondellen vid Kristianstadsgatan till ”Kämpa Malmö”? Och anser du att det var genomtänkt av dig att backa upp förslaget då det var en hyllning till en händelse som av polis benämns som ett bunkaslagsmål?

 

Vänliga hälsningar

 

Eva-Marie Olsson

Ripgatan 7

———————————————–

Här väljer jag att att posta det första mejlet i tråden, från den 5/11:
Hej Anders Nilsson (S) !

Hur ska vi svenska medborgare nu förhålla oss inför det faktum att din partivän och Sveriges justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S) inför hela landet i Sveriges Televisson ventilerar det som ni tidigare ansett och som ni kanske fortfarande anser som unkna rasistiska fascistiska åsikter. Enligt Morgan har vårt land en gräns för hur många asylanter och invandrare som vi mäktar med, håller Du med? Håller Du med om att Sverige är fullt och om Du gör det har då allt ändrats i denna fråga så det som var fult rasistiskt för någon dag sedan har nu blivit helt ok?

 

De flesta av oss vet och är väl informerade om socialdemokraternas rasistiska historia med skapandet och hyllandet av det rasbiologiska institutet och om tvångssteriliseringar av de som ditt parti ansåg som mindre värda och inte värdiga att reproducera sig, sådant inhumant vedervärdigt höll ni i socialdemokraterna på med till långt in på 70-talet.

 

Tar ni Malmö-socialdemokrater avstånd från er partivän Morgans uttalande, eller är det er alldeles nya hållning att sälla er till oss som för länge sedan insett vårt lands begränsade kapacitet?  Av bland annat dig Anders (S) har vi blivit bemötta med fula epitet då vi sagt ungefär det din partivän nu säger, har även Du vänt din kappa som Morgan gjort?

 

Vänliga hälsningar din granne

Eva-Marie Olsson

Ripgatan 7 Malmö


4 responses to “Medborgarförslaget som föll, eller poltikern som tiger som en mussla

 • Medborgarförslaget som föll, eller poltikern som tiger som en mussla | Ban Islam

  […] Source: Petterssons Blogg Medborgarförslaget som föll, eller poltikern som tiger som en mussla […]

  Gilla

 • Lena

  Skulle snarast lämna en stad som styrs av såssarna med Jammeh vid det snart helt havererade ”skeppet”, inget fungerar som det ska på den läckande ”skutan”. Ingen styrvind med trasiga segel, rodret ur funktion, motorn utan bränsle och länspumparna sönderrostade, allt på grund av ringa underhåll, det fanns / finns inga pengar, allt går till invällarna !

  Gilla

 • Mary Agnes

  Har ente Malme redan nock me politiska rondeller, gator, platser å torv?

  Gilla

 • Mvh Olli

  Bra Eva-Marie, så ska dom tas, de små tomtarna i det socialistiska partiet.
  Mycket dåligt att han inte svarar, men du kan begära att du får reda på var dina brev blivit diarieförda, sedan kan du fordra att få ut de diarieförda breven och sätta press på Anders.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: