Tre skivor till kaffet.


Jag har fixat och uppdaterat mina artister på ”Tre skivor till kaffet” numera. Det kan också tillkomma några nya om jag orkar. Det kan ju vara skönt att koppla bort politiken och kriminaliteten för ett kort ögonblick och ägna sig åt musik och sketcher en kort avkopplande stund.

Det kan behövas, om inte annat så för att det kanske var bättre på den gamla goda tiden, än vad politik var för de allra flesta. Idag är det mesta politiserat genom socialiseringen.

Ni tar er in på musiken via Petterssons sökmotor  eller via Jukeboxen om ni inte vet vad ni ska lyssna till.  Där står artisterna i den ordning de fått visningar. De står i tiotal åt gången, för att det ska vara lätt att hitta.

Det handlar mest om 50-60 -tal där minst tre låtar ska vara från den tiden eller tidigare. Men det finns även nyare låtar, för dem som har fortsatt länge. Min musik är ingen konkurrent till Stefan K och hans ”Musik till fredagsölen”, eller vice versa. Så det blir ingen orsak till osämja. Vi har ju i vart fall inte bråkat förut, så varför nu.

Sven-Ingvars har också fått ett eget inlägg och ligger fyra på topplistan som finns på Jukeboxen. Glöm inte första e-et i jukeboxen för då funkar den inte. Det är ju engelsk stavning. Vill ni spela mer Sven-Ingvars finns där fler låtar om de inte har försvunnit. Ge inte upp om ni inte hittar inlägget direkt, utan scrolla då ned ett eller flera inlägg, så kommer ni nog att hitta det ni vill.

Just Sven Ingvars ligger en bit ned. Två till fyra andra inlägg ned. Där finns deras debutskiva i originalskick. Var rädd om den, det finns nog inte så många ute hos allmänheten.

Jag tycker att ni ska känna till detta, för er egen skull, när det nu fungerar igen.


11 responses to “Tre skivor till kaffet.

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: