”Carlzon fick applåder vid kritik av flyktingpolitik”


INRIKES. ”Det var ett ögonblick då tiden plötsligt blev synlig”, skriver Peter Kadhammar i krönika i Aftonbladet efter att näringslivsprofilen och förre SAS-chefen Jan Carlzon fått stående ovationer när han kritiserade det politiska ledarskapet i Sverige.

– Ingen kan kalla mig rasist. Hela mitt yrkesliv har byggt på öppenhet mot världen. Men nu är jag för första gången orolig, sa Carlzon vid en föreläsning som hölls för 500 chefer inom landsting, kommuner och stat.

– Jag känner stor oro, fortsatte SAS-Janne. Öppnar man sin famn måste man också öppna sina ögon. Välkomnar vi människor på flykt måste vi också kunna ta hand om dem. Vi kan inte ta emot fler än vi klarar av. Det förvånar mig att politikerna inte har förstått det.

 


14 responses to “”Carlzon fick applåder vid kritik av flyktingpolitik”

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: