Raketforskarna och hjärnkirurgerna anländer

En video som visar hur barn och kvinnor samt så kallade ”flykting barn” upp till 40 år gamla ankommer till västerlandet. De visar också upp sina hemländers kultur (nått som inte finns i Sverige) och framför på ett rakt vad de har för krav på sina nya ”hemländer”.

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Att moderatledaren Anna Kinberg Bladdra är mycket sent ute och Ststssvetsaren verkar som vanligt inte fatta vad som pågår. Svenska skattebetalare får bereda sig på en saftig nota.

Ett tips till Finansblondinen, att låna för att finansiera denna invällning ,av lågutbildade yngre män som har en från oss skild värdegrund ,medför bara att det tillkommer kostnader för att betala ränta på lånet som också förr eller senare skall betalas tillbaka,

4 thoughts on “Raketforskarna och hjärnkirurgerna anländer

  1. Det är detta som den kriminella 7-klövern och slaskmedia ger oss. Men vi skall ge dem något tillbaka.

  2. Borde gå på svt varje dag kl 20 som motvikt mot allt lull-lull de annars envisas med att sända vareviga dag. Kan vara bra för det sovande folket att få se andra sidan av myntet nån gång. Bara som en liten reality check innan indoktrineringen startar igen.

Kommentera