Mordhyllande LO-sosse & Expressenskribent avslöjad!


Granskning Sverige avslöjade att LO-avlönade toppsocialdemokraten, ideologen och Expressenskribenten Daniel Suhonen vill ”ta upp Kalashnikoven och skjuta” och ”gärna gör revolution!”.

Daniel Suhonen försvarade sig genom att hävda att han ”bara skämtade”

https://www.facebook.com/daniel.suhonen/

Ett sammandrag av samtalet visar att Daniel Suhonen knappast menade att skämta, utan snarast hittade på det i efterhand för att rädda sitt skinn.

En intressant detalj i detta är att ingen i gammelmedia ännu nappat på nyheten. Att en toppsocialdemokrat vill göra revolution är tydligen inte ens värt en notis i minsta lilla lokal- eller branschtidning.


20 responses to “Mordhyllande LO-sosse & Expressenskribent avslöjad!

 • Mimi N

  Red Army – Baader Meinhof Swedish Faction !

  Gilla

 • Involuntarium

  Nyhetsvärde? Toppnyhet! Tokvänstern vill genomföra väpnad, blodig revolution med kalashnikovs!

  Hög tid för SÄPO att göra hembesök! SÄPO kanske inte tar hotet från Daniel Suhonen på allvar? Historien har visat, ignorera hot är det samma som acceptera hot! Det Daniel uttrycker idag, kan självklart vara verklighet i morgon!

  Daniel S. säger att han skämtar, Daniel verkar rätt klar med vad han är beredd att göra för att uppnå ett klasslöst samhälle!

  Sammantaget och sammanvägt tokvänsterns hat i socialamedier och på gator och torg, blir min bedömning att hot från någon inom tokvänstern måste tas på allvar!

  Daniel S. Tycker att han skämtar, inte glömma att Daniel ser ut att vara en auktoritet i tokvänstern. Daniels uttalande kan var det som tänder gnistan hos någon aktivist eller sympatisör. Sympatisör som på fullt allvar tar Daniel på orden och begår någon vansinnes handling mot enskilda individer eller mot samhället!

  Daniels hot är lika illa som vilket bombhot som helst och måste tas på största allvar och hanteras som sådant! Enda skillnaden mellan Daniels hot och ett anonymt bombhot är att Daniel uttalat hotet offentligt!

  Gilla

 • Förbannad

  Ajdå, någon har skjutit sig i foten….Grattis Daniel!

  Gilla

 • Ateisten

  Jag tror inte Suhonen skulle gilla om jag plockade upp en automatkarbin och utropade revolution.

  Gilla

 • Nils Dacke

  OK Suhonen vi tar en duell, jag har till skillnad mot dig gjort militärutbildning i 11 månader +3 repmöten och jag tror att du aldrig ens hållit i ett automatvapen än mindre vet hur det funkar ? Ifall du inte förstås varit på terroristutbildning i något arabland, men det kanske du har när du framför sådana åsikter.Du borde omgående arresteras av SÄPO för anstiftan till mord och terrorbrott.

  Gilla

 • Sven S

  Vet LO:s medlemmar om vad LO står för? Erhåller ABF statsbidrag? Kanske dags att dra in dem i så fall…

  Gilla

 • Sven S

  Vem är tjejen som debatterar med Suhonen?

  Gilla

 • Tony

  Och givetvis ska det vara med en Kalashnikov, inget annat duger för en kommunist socialist, sköna juveler som döljer sig under Sossemantrat allas lika värde, om inte alla tycker som idioten så mejar han ner dem!

  Gilla

 • Mary Agnes

  Men vad är detta mot att en Sverigedemokratisk kommunpolitiker tycker att en zigenartiggare är het… ? Feta rubriker och uteslutning på det ena och ”a-jag-bara-skojade” på det andra.

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  gott våld – vänstervåld

  Gilla

 • jgarn

  Målet är proletariatets diktatur, sosseriet och kommunisterna strävar mot samma mål. Sosseriet låtsas gå den parlamentariska vägen trots att de vet att det inte går. Kommunisterna går den hårda vägen med väpnad revolution. Båda vet att när tiden är mogen så blir det samarbete mot det gemensamma målet, diktatur.

  Gilla

  • jgarn

   Tänk på att sosseriet samarbetar/samarbetat med kommunismen och nazismen. N u är också samarbetet med jihadismen tydlig, allt för att nå målet.
   Att kommunisterna kan samarbeta med vad som helst för att öppna diktatur är välkänt, Stalin-Ribbentropp pakten har vi i färsk minne. Kommunisternas samarbete med islam har funnits så länge kommunismen funnits.

   Gilla

  • Synonymen

   Vi dömer er nu till döden för högförräderi
   Mot rättvisa och kärlek, mot människor och djur
   Vi spränger hotellet i luften, men först gör vi vår sorti”
   Rävens tal var nu slut, vi tog fram vårat krut
   Nu var det äntligen deras tur

   Blå Tåget – På Väg Till Koppargruvan

   Inte svårt att begripa var den våldsamme Suhonen får/fått sin inspiration till massmord ifrån.

   Skolmördaren i Trollhättan applåderas sannolikt av Suhonen.

   Det är ju hans ”melodi” och problemlösning!

   Gilla

 • JR

  Och vad fan förväntar ni er av den bidragsstyrda Pravda-pressen ,DDR-tv:n, eller Kina-radion?
  Givetvis tar dom inte upp detta med ett enda ord ens,trots att fanskapet har ju bevisligen kontakt med landets högsta ledning. Han är ju Löfvens hovleverantör av floskler.

  Gilla

 • ossie

  I ett normalt land hade han varit häktad och åtalad.

  Gilla

 • BH

  Ja, om nu en SD:are hade pratat på detta sättet, då hade han varit slagit i järn och släppt fram för inkvisitionen omgående. Bra att vi blir varnade, skal olja gamla Bettan, ifall idioten kommer till mina trakter.

  Gilla

 • Lena

  Han kan med nöje ansluta sig till de illegala, ID-lösa immigranterna i Ryssland, det blir ett varmt och välbevakat möte, lycka till !
  http://www.liveleak.com/view?i=da1_1441902545

  Gilla

 • ÅMÅL

  Vi måste beväpna oss mot Daniel Suhonen 😉

  Gilla

 • Synonymen

  Daniel Suhonen var talskrivare åt Håkan Juholt under dennes tid som socialdemokratisk partiledare.

  Att Daniel Suhonen rekommenderar människor att gå ut och i besinningslös vrede urskillningslöst skjuta människor med automatvapen är magstark.

  Att hans uttalande inte uppmärksammas av media är däremot ytterst provocerande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: