Flygbladen är SD:s

Flygbladen som nu delas ut vid Europas gränser är SD:s. Det bekräftas idag.

Därför ska alla som hyste någon form av tvivel be om ursäkt, mig inkluderat. Däremot är kampanjen som sådan känd sedan tidigare och det var den man redogjorde för på en presskonferens den 15:e oktober.

Att Sverige nu måste sända ut en signalpolitik som får flyktingar att rata Sverige för att istället välja andra länder, är allt fler eniga om. Vi pratar om statsvetare, samhällsdebattörer, journalister, politiker från de flesta partierna, samt vår egen regering.

SD gör slag i saken, samtidigt som regering och opposition utreder och sammanträder. Naturligtvis är tillvägagångssättet omdiskuterat och givetvis kommer klagoropen från främst vänstern. Sättet att skicka ut en negativ signalpolitik är dock inte unik. Danmark har en reklamkampanj som ska avskräcka flyktingar från att komma till Danmark och i andra länder bygger man stängsel, inför gränskontroller och stramar åt. I Sverige samtalar de ansvariga och sitter i meninglösa sammanträden och kommer överens om blocköverskridande uppgörelser som inte leder någon vart.

Sedan får var och en bedöma sanningshalten i det flygblad som delas ut på Lesbos och andra platser. Att merparten av den information som står att läsa på flygbladet är sann, råder det inget tvivel om.

En del hävdar att just informationen om halal-slakt och burkaförbud, är den som upprör mest. Slakt utan bedövning (dvs. halal-slakt) är förbjuden i Sverige. Däremot finns det inget förbud mot niqab och burka i Sverige, även om rop på detta hörts från politiker till både höger och vänster länk 1 länk 2 länk 3 länk 4 och från annat håll länk 5 Nu väntar vi på ett förbud och det är faktiskt så det står i flygbladet, inte att det redan finns ett förbud.

Det media nu ojar sig över är att personer från SD är på plats och fotograferar asylkaoset vid den europeiska gränsen. En hjälparbetare på plats blev väldigt upprörd över detta och frågade om de hade tillstånd från flyktingarna att ta bilder. Nu tror ju inte jag att privatpersoner, turister, hjälparbetare, journalister och politiker på plats ber alla om lov innan de knäpper sina bilder. Samma hjälparbetare anser det vara fel av SD:arna på plats att ta kort, då flyktingarna inte vet i vilket syfte de gör det. För det första tror jag inte att flyktingarna på plats har en aning om att personerna kommer från SD och vad som står på deras jackor. För det andra vet de inte vad någon av de fotografer som är på plats vill med sina bilder. Klart det har ett syfte, precis som en viss lokaltidning har ett syfte med att befinna sig på Lesbos. Dessutom har riksdagspolitikern och f.d. Expo-medarbetaren, Magnus Manhammar (S), varit på Lesbos och förevigat besöket med filmkamera.

Nu väntar vi på att vänstern går till motattack. Hur kan vi bara spekulera i, men en motkampanj med flygblad som välkomnar alla flyktingar till Sverige eller möjligen medhjälp till människosmuggling.

Det väntas 500 000 asylsökande till Sverige nästa år och hur det kommer att lösa problemen för Sverige, de svenska skattebetalarna och de nyanlända har förstå vänstern ingen aning om. Det räcker att vara god så behövs inga förklaringar. Kanske Ernman och Strömstedt åker ned och sjunger några låtar på stranden, så löser sig allt.

Skärmklipp

36 thoughts on “Flygbladen är SD:s

  1. Jahha…..då vet vi att det var SD centralt som stod bakom denna ”info-kampanj ”. Mycket bra att få det bekräftat från källan.

    Får nog säga att jag blir överraskad över att SD kör en så oerhört billig ”flygblads-kampanj”, tycker man kunde ha vänta sig bättre av SD.

    Kändes lite ”högstadie-tramsigt ” i sin utformning, ärligt talat.

    Det finns ju trots allt kunnigt och duktigt folk inom partiet, som kunde ha textat ihop och distribuerat ut ett bättre info-blad. För information hör demokratin till. Så är det bara.

    Så därför trodde jag själv att det var någon ”gruppering” inom SD som körde ett eget ”race” eller att det möjligtvis kunde vara ett fejk från ”motståndarsidan”.

    Förmodar att SD tar lärdom av detta och bättrar på sina informations-kampanjer. Det finns ju många exempel på hur detta görs i andra europeiska länder, med betydligt proffsigare utformning.

    Fast ändå är detta en baggis, mot vad de politiska ledare i Europa har gjort, som har sänt ut sin signal -politik så människor tar dessa oerhörda risker med att transportera sig över havet i ”odugliga” båtar.

    De politikerna som finns i Sverige och EU har många människors liv på sitt samvete. Man har dessutom tagit otroligt stora summor ab biståndspengar från de allra fattigaste i världen för att underhålla denna livsfarliga signal-politik.

    Sveriges regering borde skämmas. Om någon ska skämmas.

  2. Meningslöst att skriva här. Vill ni inte ha saklig debatt ? Lycka Till ni andra jag ger upp nu.

    • Det är Andra gången du Kastar in Handduken
      i Vredesmod. Roland Karlsson du är säkert välkommen
      Med Insändare i S:N: så var inte Lessen.

      • Roland brukar kasta in handuken,när han märker han ligger under på poäng ! Lugn Thomas,det har ofta hänt senaste 4-5 åren…Roland kommer tillbaka när han återhämtat sig.

  3. Hur ska nu praktdårarna i regeringen bete sig? Ska dom
    sända ut information på jordens alla språk om att Sverige
    visst har råd, att här finns visst både plats och bostäder,
    och att alla som vill ska söka sig hit?????

    Hörde den lismande Morgan Johansson stå och mumla
    om att SD pratar skit om Sverige,? Att påtala verkligheten
    är inte att prata skit, men det som M.J och hans
    verklighetsfrånvända regering sysslar med är att göra skit
    för Sverige!

  4. Budskapet ter sig vid första anblicken i mångt och mycket vara korrekt. Kampanjen och distributionen kunde skötts med mer finess och stil. Dessutom verkar både text och utformning amatörmässigt utfört.

    • Ja Galten,nog kunde det ha utförts på ett bättre och professionellt sätt ! Sedan är det tydligen större sensation i PK-Sverige,än bland analfabeterna på Lesbos ! Trots allt är ju texten till 95 % sanning, och inget annat än sanning…..

  5. ””Det är svenskarna är problemet”” tycker Mona S. Själv tycker jag att media och tok Vänsterns journalister är det stora problemet!

    Nyhetsvärdet av att hitta fyra flygblad oavsett avsändare torde vara litet för gemene man! På något sätt vore det bra om flyktinglägren bombarderades med flygblad som innehöll information om att

    Många svenska medborgare saknar,

    1. bostad
    2. arbete
    3. välfärd

    Ställ dig följande frågor innan du beslutar dig för att ta dig och din familj till Sverige?

    1. Om bostäder saknas för svenskar, hur ska jag som nyanländ få en bostad?
    2. Om arbeten saknas för svenskar, hur ska jag som nyanländ få ett arbete?
    3. Om svenskar saknar välfärd, hur ska jag då någonsin få någon välfärd?

    Troligen blir sammanfattningen av dina svar på frågorna ””stanna där du är eller vänd om””!

    Du kommer sannolikt att fastna i ett tältläger under de kommande tre åren.

    Du bör betänka att Sverige är ett mycket kallt land vintertid! Du vet temperaturen kan falla ner till -25 -50 grader Celsius nattetid! Beroende på var i landet din tältstad ligger geografiskt!

    • Där vaknade du till… Åk ner och hjälp dina närstående islamitser, och ledsaga dina terrorister till de absurdska tältlägren. 🙁

  6. Vet inte om det är grisen eller Lena som du tror är min idol MrQ. Okey grisen då för jag älskar fläskkött. Lena vet jag lite om men verkar tråkig.

  7. Varför skulle jag ta hem ”skäggbarn” ? Vad jag sagt är ju att SD gynnar sina motståndare bara. Men ni kanske är sossar alla som skriver här?

    • Gynnar sina motståndare?? Hur menar du nu? Är det
      inte snarare så att det är motståndarna som ger S D
      fler och fler röster för varje dumhet dom som är menat
      att skada S D?

  8. Jag tror att SD nu kapat den stora uppmärksamheten och Sörmlands Nyheters försök att svärta ned oss…

  9. Jag har blivit en kronisk soffliggare pga. alla strider jag har med S. Känner lokala SD:are som jag har förtroende för. SD har ambitioner att bli största parti vid valet 2018. Jag TROR detta gynnar S o M bara. Det var ju rena lögner även om SD vill så. Skall man bli störst måste man vara snäll. Om inte så sitter Löfven ohotad kvar. Kanske ihop med M o AKB i nästa regering. TROR inte SD skulle gilla det. Att Sverige just nu är fullt vet alla.

  10. Ja,liiite mera ordning och reda kan man ju önska ifrån SD…..Men annars så tänkte jag : YES!!! 😀😀😀😀😀ÄNTLIGEN någon som gör något!!!!!Nästan alla vill ju till Sverige!!!!Det har spridit sig som en löpeld därnere att till Sverige är ALLA välkomna!!!Vad skall man annars göra när gränsen står på vid gavel för alla och vem som helst!!! Sprida ut flygblad med mer eller mindre sanning är väl inte hela världen! Det är ju iaf nästan sant vissa saker 😉

  11. Jag måste säga att jag blev väldigt besviken när jag läste att detta är SD:s verk. Det är exakt sådant här SD inte behöver. Att sprida dåligt utformade flygblad som innehåller rena felaktigheter är inte okej. Skall även fortsätta svära i kyrkan och säga att jag inte tycker nuvarande partisekreterare Jomshof är någon tillgång för partiet. Han ger ofta ett kallt och okänsligt intryck.
    Nu får det bli lite ordning och reda i partiet snart!
    Jag är medveten om att jag kommer att få mängder av ”tummen ner” nu men jag vill att SD skall bli ett parti som tas på allvar och som kan få ett verkligt inflytande.

    • Jag fick rätt angående tummar ner men är förvånad över att jag även fått så många tummen upp. Det jag är ute efter är att det är BRA att upplysa på plats men att ta med att vi har förbud mot burka är inte bra. Det vore ÖNSKVÄRT att vi hade ett sådant förbud men det lär vi inte få så länge Sjuklövern bestämmer. Sedan förstår jag inte varför Jomshof inte redan igår kunde ha bekräftat att SD stod bakom detta. Nu har bl.a. jag debatterat på olika forum och försvarat SD för att idag få backa. Det känns inte särskilt bra.

  12. Typiskt idioter att kritisera budbäraren.
    Allt SD säger är ju sant. Men sanningen får man kanske inte säga i Sverige ?

  13. Jag tycker det är klantigt gjort av SD. Antagligen vet den ena inte vad den andra gör, annars – när brevet dök upp – borde partiets talesperson ha reagerat direkt och bekräftat, men tydligen visste partiledningen inte vem som har skrivit och distribuerat brevet.
    Utformningen och textformuleringen är under all kritik, SD:s logotype hade varit på sin plats.
    Partiet skadar sig själv när de inte kan samarbeta. Det tycker jag är synd.

Kommentera