Blir Putin riktigt förbannad nu?

TERRORISM. Både amerikansk underrättelsetjänst och Storbritanniens regering hävdar att den kriminella muslimska terrorgruppen Islamiska staten sannolikt ligger bakom att det ryska planet 9268 kraschade i Sinaiöknen, Egypten i helgen och 224 människor dog. 

Om det stämmer så kommer den ryska björnen och Vladimir Putin att bli skitförbannade och slå till hårt. Ryssland brukar inte vända andra sidan till när det gäller muslimska terrorister som det vimlar av på deras egen bakgård.

Visar det sig att det är IS eller någon annan muslimsk grupp som mördat 224 ryssar så kommer de garanterat att få ångra sig för Vladimir Pitin tror inte på Mona Sahlins metod att rehabilitera och förhandla med dårar…

CNN

13 thoughts on “Blir Putin riktigt förbannad nu?

  1. Helt rätt.
    Jag hoppas att vår Putin inte låter gå ostraffade de som mördade kallblodigt ryska kvinnor och barn.
    På det sättet är vi ryssar skiljer oss otroligt mycket från svenskar som låter sina egna mördas våldtas misshandlas och rånas även inuti landet av de som ”sökte fristad” här…
    Önskar att Putin hittar bästa och snabbaste sättet att utplåna ISIS…men samtidigt är rädd att överlevande terrorister kommer som flyktingar hit…

  2. Vladimir Putin borde slå till med allt han har och samtidigt ta hand om Mona Sahlin och Morgan Johansson m.fl massinvandringsförespråkare, de har lämpliga inrättningar i Ryssland för rehabilitering av STRUKTURELLA SOCIALDEMOKRATISKA DÅRAR!!
    IS för snart smaka på den ryska björnens piska!! Kanske är IS terrorister i Sverige inblandade ????

    • Massinvandrings-dårarna SOCIALDEMOKRATERNA OCH MIJLÖPARTIET SKA SKÄMMAS FÖR DEN SKADA DE ORSAKAR SVERIGE!!
      Centerpartiet ska också skämmas för att de går muslimerna till mötes och vill tillåta månggifte, NÅGOT HELT EMOT DEN SVENSKA FOLKSJÄLEN OCH VÅR NORDISKA MORAL!!
      Titta ner i toalettstolen och där såg jag något som liknade en muslim….så kommer hela Sverige se ut om inget görs omgående!

  3. Så njutbart att se ryssarna i aktion nu. De vet vilka som ligger bakom ISIS. Redan på 80-talet blev det känt att Israel hade en underavdelning till Mossad med namnet Israeli Secret Intelligence Service och det enda man kan undra varför de så att säga försökte gömma sig ”i öppen dager”. Men det är detta folks tro på sin egen överlägsenhet som ”Guds utvalda”, inte minst med tanke på alla bluffar och false-flags de lyckats lura folk med.
    – I princip alla, utom den tänkande delen av mänskligheten.

    Ryssarna är också allt för väl medvetna om vilka som låg bakom Sovjet och de minst 60 miljoner slaktade ryssarna av etniskt europeisk härkomst. Och de är lika medvetna om vilka som stulit penningpressen och köper hela världen med sina låtsasdollar som de bara trycker hej vilt när de behagar och vilka som äger medier och styr USA vilka är de skyldiga bakom även detta mm mm.

  4. Dumt att väcka sovande Björn! Slutar antagligen bara på ett sätt, total förintelse för de inblandade! Antagligen samma typ av total förintelse och destruktion som flygplanet och dess passagerare utsatts för!

    Vem vågar flyga till dessa destinationer som turister i fortsättningen?

    Britterna 26 000 individer ska flygas hem, får bara ta med sig handbagaget! Kul semestertripp till Egypten!

    • Det jag inte fattar är varför man åker till ett muslimsarkt land för att semestra nä det fina resmål och semesterorter i Europa. Varför ska man sponsra ekonomier som baseras på sharia och där man i hemlighet sponsrar olika extremister. Man ska hålla sig långt borta från muslimer och allt som har en koppling till muslimska länder och muslimer. För inte så länge sedan så massakrerades turister i nordafrika av en muslim.

Kommentera