Känd rasist: Inte Sveriges ansvar

Vår rasistiske Statsminister Stefan Löfven (S) säger till TT att det i första hand är hemländerna som har ansvar för dem som nu tvingas lämna migrantlägret i Malmö.
– I det långa loppet är det deras egna länder som måste ta ansvar för att de får arbete, utbildning och bostad i sitt land. Det har inte Sverige ansvar för, säger statsministern.

-Pettersson väntar på drevet, för rasisten Löfven ska väl behandlas lika som Sverigevännen Jimmie Åkesson och andra likasinnade. Förresten borde det gälla araber också. De borde ta bussen till det stenrika och jättestora landet Saudiarabien i stället för att drunkna på Medelhavet…

2015-11-03_1520

19 thoughts on “Känd rasist: Inte Sveriges ansvar

  1. I det långa loppet??? Vet han inte att tre månader är det längsta
    man får stanna om man inte ordnat arbete, många av dem har
    varit här i över ett år utan att jobba, bara paratiserat.
    Han är den i särklass mest obildade statsminister som
    Sverige haft!

  2. Sa han inte alldeles nyligen att man inte kan förbjuda fattigdom. Den mannen är så opålitlig att fåglarna tystnar.

  3. ”Landsfaderns”åsikter ändras lika snabbt som vinden ändrar riktning. Nu är plötsligt inte zigenarna ”lika mycket värda” längre och för första gången träffade han rätt, trillade polletten i rätt hål för en gångs skull?

    • I Sverige som är ett mycket udda land i många avseenden, om du har ett medicinskt problem ( nu skriver jag inte om synsvårigheter eller blindhet), så kan du bli rapporterad till transportstyrelsen och ditt körkort är ett minne blott !

    • Ha ho ha ho ha ho svensk lagstiftning gäller bara dumma svenskar!

      Ytterligare ett bevis på myndighetsindividernas bristande engagemang i sitt arbete. Garanterar att bedrägeriet upptäckts om individerna varit mer engagerade i sitt arbete än i sin egen fritid och att skaffa sig och de sina förmåner på andras bekostnad!

      Myndighets Sverige är fantastiskt! Hur många berikare kör just nu buss, lastbil, taxi och andra fordon yrkesmässigt utan att ha avlagt teori, körprov och yrkeskompetensbevis! Det verkar ju gå bra, inga problem.

      Måste informera min arbetslöse granne om att köpa sig en körkorts behörighet och yrkeskompetensbevis!

      Tycker att med så stora brister borde hela ledningen inklusive generaldirektören få sparken med omedelbar verkan, de har uppenbarligen inte klarat av sitt uppdrag!

  4. Tänka sig! Börjar Steffe få luft under vingarna! Självklart ska Steffe ha kred för uttalandet! Problemet är bara, det kommer något år försent som vanligt!

    Steffe tycks ha fått lite luft under vingarna hoppas luften räcker till att stänga Sveriges gränser och införa fullskaliga inrikeskontroller också!

    Kanske luften också räcker för att ge Mona och Henrik sparken med omedelbar verkan, utan några fallskärmar!

    • Det räcker inte………. alla de som har tagit sig in i landet under falska premisser DE SKA UT med hela klanen !

  5. Det trodde man inte att Sveriges Stats minister är rasist (alla människors lika värde) Var det inte så han utryckte bara för några dagar sedan…..

  6. Asyldiktatorn Löfven sa tidigare att flera tusen döda flyr från Medelhavet .
    Ska han nu också sparka på de hundratals döda som blivit vräkta från det ockuperade tattarlägret i Malmö?

    Nu har han chansen att visa sin godhet genom att ”Öppna sitt hjärta” och bjuda hem packet till sig, grannarna kommer säkert att bli överlyckliga.

    Eller är solidariteten bara ett enda stort politiskt bedrägeri?

Kommentera