M-toppar: Löfven kan inte leda landet

INRIKES. Dagens Industri har intervjuat flera tunga representanter från Moderaterna som gör bedömningen att nyval snart kan bli aktuellt. – Jag tror att det kommer att bli ett nyval inom ett, ett och ett halvt år. Löfven klarar inte av att leda landet, säger Kjell Jansson, förbundsordförande för Moderaterna i Stockholms län och oppositionsråd i Norrtälje, till tidningen.

– När jag hör Anna Kinberg Batra och Tomas Tobé säga att vi ska vinna senast 2018 så läser jag också in, precis som alla andra, att vi jobbar för att vi ska få ett extraval, säger Jessika Roswall, riksdagsledamot och förbundsordförande för Moderaterna i Uppsala.

-Pettersson anser att ett nyval måste till, men det är tämligen meningslöst om det inte finns något regeringsalternativ och till det har Alliansen sagt nej…

17 thoughts on “M-toppar: Löfven kan inte leda landet

  1. Jag tänkte häromdan att bara en statskupp kan rädda landet.
    Men vi vet inte vad armé tycker…

  2. Svensken i allmänhet gör ju inget åt problemet så det är väl bara att låta landet gå under, då. De går och väntar på nån politiker…ja herregud.

    Jag kommer heller inte att bli våldtagen så svenska kvinnor lär väl skylla sig själva när de välkomnar muslimövergreppare. Handling och konsekvens.

    För att komma ur garderoben, jag hade fan inte haft något emot att få gå loss på några afa-drägg med ett basebollträ. Slå in lite vett i skallen på nån. Om det ens går.
    Själv drar jag mig tillbaka till mitt lilla jävla hörn och ser till familjen. Vi får klara oss bäst vi kan, trögskallesvensken får väl fixa sitt. Har de inte mer vilja/förstånd, så. Vad kan man göra?
    Hare, hej.

  3. När sedan SKOP gör en omfrågan bland 1.000 utvalda vem de anser ”bäst kan leda landet”,och de båda som står till buds heter Löfven eller Beata !
    Vem f-n kan välja mellan nöd och elände. Alternativt pest eller kolera ?

  4. Inget nyval kan rädda Sverige. Inget parti heller. Desto mindre folket är moget för en revolution efter att ha ’vuxit’ i decennier med begreppet ”svensk demokrati” myntat av socialdemokraterna.
    Bara en handfull armébefäl – riktiga patrioter – kan ta makten från regeringen som skall avlägsnas utan dröjsmål. Om svenskarna inte gillar ordet ’junta’, hitta på ett nytt. ”Politisk klick” t.ex.

  5. Om jag minns rätt så propagerade Reinfeldt för invandring intill sin sista dag som statsminister: ”öppna era hjärtan”.

    Det enda som kan påverka vår framtid och vårt fosterland är att inte
    fungera som kursgård och lyxhotell med ”all icluded” för en massa analfabeter, stamfolk och muslimer.

    Låt oss rösta för det när det är dags!

  6. Med lite otur får SD bilda en minoritetsregering. SD kommer att lägga superbra förslag som att minska invandringen med 99%, det blir nedröstat av alla andra partier. Landet hamnar i kaos och ekonomisk bankrutt de psykiskt sjuka svenskarna skyller kaoset på SD som har regeringsmakten (men inte majoritet i Riksdagen).

  7. Så länge sjuklövern håller på med sin Flower-Power politik lär det inte
    bli någon större förändring i landet, men gräsrötterna i en del partier
    lär väl säga ifrån om det nypuritanska flummandet som partiledningarna
    håller på med.

Kommentera